Staklena kuhinjska podloga

1 / 3

Staklena kuhinjska podloga je podmetač izrađen od kvalitetnog termootpornog stakla koje može da izdrži temperaturu i do 200 stepeni. Presvučen je laminiranim sigurnosnim slojem, a specijalan sastav stakla ove podloge onemogućava da primi bilo kakve mirise, što mu daje i funkciju daske za sečenje. Ova staklena kuhinjska podloga ili daska za secenje će vam pružiti mogućnost da svaki deo kuhinje pretvorite u radnu površinu, pa čak i sam šporet. Četiri neklizajuće nogice su dovoljno visoke da odgovaraju svim tipovima šporeta, bilo da su sa ravnom keramičkom pločom, električnim ili gasnim ringlama.

 

Specijalna ponuda! Po ceni jedne, dobijate čak 2 staklene kuhinjske podloge!

 

Iskoristite specijalnu ponudu sajta Kupon.rs i olakšajte sebi pripremu hrane po izuzetnoj ceni!

CENA: 1.790 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (2)

poslato: 12.03.2016 09:00, od strane korisnika Goca Stevic

Zaista su odlicni i jako prakticni kuhinjski rekviziti ove podloge koje konkretno meni u pojedinim situacijama neverovatno olaksavaju samu pripremu hrane. Posebno mi se dopada sto su izuzetno izdrzljive na visoke temperature pa ne moram da pazim gde cu ih postaviti, a super su za seckanje bilo kojih namirnica, do voca i povrca do hleba i sl. Meni su cak vrlo zahvalne i kada treba da odlozim negde jako vrucu serpu ili neki drugi sud da se ohladi, pa mi ova staklena kuhinjska podloga bude od velike pomoci.

poslato: 26.02.2016 19:10, od strane korisnika Marica Nedic

Izuzetno su zgodne ove staklene podloge za rad u kuhinji. Ja sam iskoristila ovu ponudu i ove dve podloge potpuno odgovaraju mojim potrebama za spremanje hrane. Uglavnom umorna od posla, kod kuce zelim da provedem sto manje vremenau kuhinji, i zaista se trudim da raznim pomocnim kuhinjskim spravama olaksam sebi rad i ubrzam samu pripremu hrane za kuvanje, przenje ili pecenje. Dopada mi se sto su ove podloge jako cvrste i veoma otporne na visoke temperature, pa kada sam prinudjena da nesto mesam intenzivno na ringli, imam mogucnost da jos nesto pride seckam, ljustim ili sta vec, u zavisnosti od potrebe, odradjujem na jednoj od ove dve podloge. Peru se veoma lako, kao i sve ostale posude od stakla.

Staklena kuhinjska podloga