Sredstvo za emajlirane površine

1 / 2

Ako imate oštećene emajlirane površine u kuhinji ili kupatilu, ovo sredstvo za emajlirane površine će vas posebno obradovati. Sredstvo za emajlirane povrsine se lako i jednostavno upotrebljava za repariranje oštećenih emajliranih površina u kuhinji ili kupatilu. Za nekoliko trenutaka vaš dom će u potpunosti promeniti izgled.

 

Vrhunsko rešenje za reparaciju emajliranih površina po super ceni samo na sajtu Kupon.rs!

CENA: 550 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (3)

poslato: 12.03.2016 11:45, od strane korisnika Ratko Stamenkovic

Ovo je definitivno jedno od onih sredstava koja se vrlo retko koriste, makar u mom domu, ali zato kada se dogodi situacija u kojoj nam je neophodno ovo sredstvo, njegova efikasnost nam je od vitalnog znacaja. Desava se da se osteti deo kade ili lavaboa, i to nije u sustini nista strasno. I dalje je funkcionalnost nepromenjena, ali je estetski to veoma ruzno. Barem meni, a i ostalim ukucanima. Medjutim, bilo bi zaista previse kupiti potpuno nov kucni element samo zbog jedne ogrebotine koja vam ne da mira. Zato je ovo sredstvo apsolutno idealno resenje u takvim situacijama, a ono sto je kod mene otklonilo svaku sumnju da li da ga kupim je izuzetno pristupacna cena.

poslato: 27.02.2016 09:00, od strane korisnika Strahinja Gajic

Sto ja volim ove proizvode koji ce nam omoguciti da od starog napravimo novo. :) Ovo je nesto sto mi nije cesto potrebno, srecom, ali zato kada dodje trenutak u kome mi zatreba, ustedi mi prilicno novaca. Uvek se desi da se ogrebe malo boje sa neke od emajliranih povrsina i to prilicno strci, ali mi je potpuno neisplativo da menjam ceo komad ostecenog dela samo zbog male ogrebotine, koja je uzgred receno, prilicno ruzna estetski gledano. Zato mi ovo sredstvo omogucava da sredim svaku ogrebotinu i posle premazivanja sa ovim dobijam izgled kao da je sve potpuno novo. Zaista je vrlo zahvalan za kucnu upotrebu.

poslato: 16.11.2015 16:21, od strane korisnika nikolina petrovic

Ubedljivo najbolje sredstvo za emajlirane povrsine..

Proizvodi iz iste kategorije
Deluxe fotelja i tabure Deluxe fotelja i tabure

4.400 din / 3.000 din

Sredstvo za emajlirane površine