Smart prostirka za sudove

1 / 4

Smart prostirka za sudove ima izuzetnu moć upijanja i brzo se suši, pruža vam mogućnost da na veoma jednostavan način osušite vaše posuđe, a pritom ne zauzima mnogo prostora, što će vam dodatno uštedeti na prostoru u kuhinji, a za razliku od drugih oceđivača, uz ovu prostriku nećete imati barice vode prilikom sušenja posuđa. Smart prostirka za sudove je dostupna u zelenoj i ljubičastoj boji, a njena dimenzija je 41 cm x 46 cm.

 

Izuzetan proizvod koji će vam uštedeti i prostor i vreme u kuhinji prilikom pranja i sušenja posuđa, možete kupiti na sajtu Kupon.rs po fantastičnoj ceni!

CENA: 950 din

Boja

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (2)

poslato: 14.03.2016 23:31, od strane korisnika Djurdja Rosic

Bas su super ove prostirke za sudove, odnosno, meni se bas dopada ova koju sam kupila. Narucila sam u ljubicastoj boji i bas mi je lepa. :) Naravno, nisam samo zbog toga zadovoljna ovom prostirkom, cak naprotiv, to je samo jedan manje bitan detalj zbog koga mi se dodatno dopala prostirka. Ima izuzetnu moc odlicnog susenja sudova potpuno prirodnim putem bez upotrebe bilo kakvih krpa, a inace ne volim da brisem krpom sudove ukoliko ne moram, jer se desava da od nekih krpa ostaju na casama ili drugom posudju ona sitna vlakna od krpe i to me bas nervira. Ova prostirka je zaista izuzetno velike dimenzije i mozete staviti veliku kolicinu posudja na nju sto ce vam pruziti mogucnost efikasnog i brzog susenja sveze opranih sudova, tako da ce sasvim sigurno naci veliku i pre svega prakticnu ulogu kada je vase kuhinjsko posudje u pitanju i njegovo kvalitetno susenje posle pranja.

poslato: 27.02.2016 15:51, od strane korisnika Stefana Lilic

Odlican proizvod vrlo prakticnih mogucnosti za kuhinjske potrebe koji se moze nabaviti po vrlo pristupacnoj ceni. Ja obicno svoje sudove cedim i susim u drugom delu sudopere, ali je ponekad prilicno mali za svo posudje koje je oprano, posebno ukoliko je bio neki porodicni rucak pa se skupe cela moja porodica i porodica od mog muza. Tada mi je pravi dzumbus u kuhinji i kupovinom ove prostirke za susenje sam spasila sebe i sudoperu celodnevnog gomilanja sudova, sto me uzasno nervira kada vidim. Posto je dimenzija prostirke vise nego zadovoljavajuca, uz pomoc nje sam u mogucnosti da osusim odjednom veliki broj sudova, a kvalitet prostirke se najbolje ogleda u tome sto zaista brzo ocedi svu vodu, a da pritom uopste ne iskvasi bilo sta oko sebe.

Smart prostirka za sudove