Slim n Lift Caresse Jeans

1 / 33

Farmerke helanke AKCIJA! Želite moderne farmerke, udobne poput helanki, koje će istovremeno poput steznika prikriti nedostatke i oblikovati vaše telo? Slim n Lift Caresse Jeans su upravo to. One izgledaju kao prave farmerke, ali su ustvari udobne, rastegljive pantalone, mekane poput helanki i jake poput steznika. Oblikuju stomak kako bi sakrili naslage, a pojas dublji i širi nego kod običnih farmerki, drži sve na svom mestu, tako da ništa neće prelivati. Sve to uz 3D izgled teksasa daje neverovatan moderan stil.

Dostupne su u tri dezena: crne, plave i pocepane i u tri veličine: S/M, L/XL i XXL.

Farmerke steznik popust koji se ne propušta! Farmerke cena samo 1690 rsd!

                      

Krećite se slobodno i osećajte se vitko, doterano i seksi, iskoristite sjajnu akcijsku cenu sajta Kupon.rs!


Pogledajte video klip i saznajte sve o ovim fantastičnim farmerkama-helankama:


CENA: 1.690 din

Veličina
Dezen

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (4)

poslato: 21.10.2015 14:00, od strane korisnika Goran Andonov

U video klipu pise da kada se poruce dve dobija se na poklon treca gratis , jel to vazi i kada se kupuje preko vas ?

poslato: 21.10.2015 14:19, od strane korisnika Kupon.rs

Gorane, ova ponuda obuhvata 1 Slim n Lift Caresse Jeans po izboru po ceni od 1690 dinara. Pored ove ponude, imate takođe i još jednu gde u paketu dobijate 3 Slim n Lift Caresse Jeans-a po fantastičnoj ceni od samo 3690 dinara, tako da treće helanke dobijate gotovo gratis. Evo i linka tog proizvoda: http://www.kupon.rs/tv-shop-proizvodi/slim-n-lift-caresse-jeans-set Video klip služi kao pomoć pri samoj kupovini kako biste mogli detaljnije da pogledate sam proizvod, a cena samog artikla i eventualna akcija(ukoliko je ima), navedeni su u samom textu proizvoda. Pozdrav.

poslato: 21.10.2015 14:37, od strane korisnika Goran Andonov

Hvala puo na brzom odgovoru.
Kupio sam vec jedne, jel to znaci da mogu da kupim ovde jos jedne Slim n Lift Caresse Jeans pa cu dobiti i taj treci ili da otkazem ovu porudzbinu i da ne upacujem Slim n Lift Caresse Jeans , nego da odem na link koji ste mi poslali i kupim jedan kupon za Slim n Lift Caresse Jeans set ?

poslato: 21.10.2015 16:44, od strane korisnika Kupon.rs

Nema na čemu Gorane. Trudimo se da budemo tu za vas u svakom trenutku. Ukoliko Vam je potrebno više Slim n Lift Caresse Jeans farmerki, onda Vam je svakako isplatljivija ova druga varijanta tj. da kupite Slim n Lift Caresse Jeans set u kojem ćete dobiti željene helanke u 3 varijante/dezena i tako iskoristiti popust. Hvala što koristite naše usluge. Pozdrav.

Slim n Lift Caresse Jeans