Potpora za pravilno sedenje

1 / 7
Potpora za pravilno sedenje samo na Kuponu za vas po ovoj akcijskoj ceni!
Iskoristite ovaj odličan popust što pre!

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan jako koristan proizvod. U pitanju je potpora za pravilno sedenje sa kojom možete da poboljšate vaše držanje i uživate još više u udobnosti sedišta. Ova podrška za leđa će na jednostavan način da postavi vašu kičmu u pravilan položaj. Potpora za pravilno sedenje se jednostavno navlači preko naslona stolice, a vi ćete istog trenutka osetiti razliku. Jastuk sa oprugama će vam pružiti dragocenu podršku i dodatni komfor, rešetkasta mreža će omogućiti hlađenje, a izdignuti deo vam pruža mogućnost ekstra masaže, tako da će vam sedenje pretvoriti u pravo zadovoljstvo. Potpora za pravilno sedenje odgovara svim vrstama sedišta, a možete je koristiti kod kuće, u kancelariji ili u kolima.

Za potpuno novi doživljaj sedenja, iskoristite fenomenalnu akciju sajta Kupon.rs i ova potpora za pravilno sedenje će postati vaša!CENA: 1.800 din890 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (8)

poslato: 14.02.2017 11:38, od strane korisnika Vera Marić

Ja jako dugo sedim i na poslu, a onda i kod kuće se nešto ne trošim preterano fizički, već sam uglavnom ispred kompjutera ili tv-a, tako da me leđa ubiše. Baš me bole. Videla sam reklamu za ovu potporu za pravilno sedenje i rešila sam da je odmah nabavim.

poslato: 25.01.2017 13:56, od strane korisnika Luka Milutinov

Ova potpora za pravilno sedenje je jedan sasvim dobar proizvod. Mi je imamo već koju godinu, i jako smo zadovoljni njom. Najviše smo je uzeli zbog sina koji dugo sedi, i on je baš zadovoljan i manje ga bole ledja od tada.

poslato: 25.01.2017 13:16, od strane korisnika Katarina Miletić

Ovaj proizvod je nešto što će mom sinu biti od velike koristi, pošto on jako puno vremena provodi za kompjuter. Igra neke igrice satima, a naravno i u školi sedi puno, pa ga ledja bole i žali nam se. Nadam se da će mu ova potpora za pravilno sedenje pomoći bar malo.

poslato: 25.01.2017 12:27, od strane korisnika Dušica Matović

Moja ćerka ima dosta problema sa kičmom i baš ima bolove koji su poprilični, a to je sve sigurno zbog toga što na poslu jako puno sedi i to na neadekvatnim stolicama, tako da sam je ja častila i kupila joj ovu potporu za pravilno sedenje.

poslato: 21.07.2016 00:39, od strane korisnika Bojan Petković

Ovaj proizvod je definitivno nešto što mi je potrebno. Budući da radim za kompjuterom i da dnevno provodim po 6-7 sati na njemu, sav se ukočim u nekom trenutku, a pošto to traje godinama već, baš imam problema sa vratom i ledjima, tako da mi je ova potpora za pravilno sedenje baš ono što mi treba.

poslato: 05.03.2016 16:15, od strane korisnika Rastko Paunovic

Ne znam koliko moze ovo da mi popravi naviku pravilnog sedenja, ali to nije razlog da sebi ne priustim pravilan polozaj makar kada sedim kod kuce, koristeci ovu potporu. Vrlo je korisno, i pre svega zdravo pomagalo, a narocito za one ljude koji dosta vremena provode u sedecem polozaju, sto je verovatno najcesci slucaj kod onih kojima to posao zahteva. U mom slucaju nije posao u pitanju, mada dosta trosim ledja zbog fizickog dela posla, i onda kada dodjem kuci zelim na svaki moguci nacin da odmorim ledja. Ukoliko nisam u situaciji da legnem u krevet da odmaram, onda barem zelim da kada sednem, imam ovu potporu koja ce mi pomoci da drzim ledja u ispravnom polozaju, a da ne moram dodatno da se naprezem zbog toga. Verujem da je posebno dobro za decu koja mogu od malena sticati naviku pravilnog polozaja kicme i sedenja u kom se nece bespotrebno kriviti.

poslato: 20.02.2016 14:43, od strane korisnika Sanja Zivkovic

Sjajan proizvod. Silom prilika dosta vremena provodim za racunarom, najvise zbog posla i onda kada dodjem kod kuce, prekopotrebno mi je malo masaze ili delotvornog odmora. Kupovinom ove potpore sam zaista delimicno resila problem obzirom da se makar vise ne zamaram u kucnoj varijanti. Toliko sam se navikla na ovu potporu da je sada koristim uvek kada sedim, bilo da je u pitanju racunar ili televizija, ili prosto sedenje za stolom za ukucanima. Definitivno cu kupiti po jedan i mojim roditeljima.

poslato: 24.10.2015 13:00, od strane korisnika slavica milosevic

Potpora za pravilno sedenje je neophodna svima nama koji se bavimo kancelarijskim poslom..

Potpora za pravilno sedenje