Magični držač Gripeez

1 / 8

Magični držač Gripeez samo na Kuponu dok traje ova top akcija!
Iskoristite što pre ovaj fantastičan popust!

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan proizvod koji je zaista nešto potpuno novo na našem tržištu. U pitanju je revolucionarni držač Gripeez sa kojim možete od sada da lako i jednostavno postavite bilo koji predmet u kući bez bušenja i lepljenja u sekundi. Pogodan je za upotrebu na raznim podlogama, pa ga tako možete koristiti na zidovima, pločicama, staklenim i plastičnim površinama, kao i na metalu i drvetu. Možete ga koristiti kako unutra, tako i napolju.

 

Ovaj magični držač Gripeez možete koristiti iznova i iznova, čak preko 1000 puta, a sve što treba da uradite je da ga samo isperete s vodom, pustite da se osuši i spreman je za novu upotrebu. Veoma je praktičan za uređenje doma i neće naškoditi vašim zidovima i skinuti boju sa njih. Možete ga koristiti kako bi okačili slike ili kako bi osigurali telefon ili GPS uređaj u vašem automobilu i za još mnogo, mnogo toga.

 

Od sada možete često da menjate mesto slikama u vašem domu, bez kucanja novih i vađenja starih eksera. Takođe, možete da ga koristite i na tepisima, tako što ćete ga zalepiti sa donje strane i tako onemogućiti njihovo klizanje. Veoma lako se uklanja i ono što je veoma bitno je to da kada ga sklonite, ne ostaje nikakav lepljivi sloj posle njega. Takođe, možete ga iseći na veličinu koju poželite. Može da izdrži težinu do 2,5 kg i veoma je pouzdan. U jednom pakovanju dobijate 5 ovih jastučića.

Revolucionarni držač Gripeez samo na Kupon Shopu po ovoj veoma niskoj ceni.


U video klipu možete pogledati detaljno uputstvo za njegovo korišćenje:CENA: 1.000 din490 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (4)

poslato: 14.02.2017 11:53, od strane korisnika Vlada Mirković

Video sam pre neki dan reklamu za ovaj magični držač gripeez i odlučio sam da ga poručim. Sada sam pogledao i ovaj klip na vašem sajtu i stvarno ovaj držač deluje dosta dobro. Za početak ću da naručim ovo jedno pakovanje od 5 komada, pa ćemo videti za dalje.

poslato: 25.01.2017 14:04, od strane korisnika Dejan Toković

Moj brat je pre nekoliko nedelja naručio preko vas ovaj magični držač gripeez i odmah me je zvao čim ga je prvi put koristio. Veoma je praktičan i jako je zahvalan, jer na njega možete da stavite i zakačite razne stvari veoma lako.

poslato: 25.01.2017 13:25, od strane korisnika Milutin Krasić

Kupio sam pre par nedelja ovaj magični držač gripeez i jako jako sam zadovoljan. Imao sam da okačim neke slike, a kako nisam hteo da bušim zid i pravim rupe, rešio sam da isprobam ovaj držač i zaista je fantastičan.

poslato: 25.01.2017 12:34, od strane korisnika Pavle Petrić

Ovaj magični držač gripeez je stvarno čudo. Čuo sam za njega od komšije koji ga je kupio pre par meseci i kad sam video kako funkcioniše i koliko je to u stvari jednostavno i praktično, rešio sam da ga i ja isprobam.

Magični držač Gripeez