Magična podloga za brzo peglanje

1 / 5
Magična podloga za brzo peglanje samo na Kuponu dok traje ova sjajna akcija!
Iskoristite što pre ovaj hit popust!

Pred vama se nalazi jedan proizvod koji je jako praktičan, a i potpuno je nov na našem tržištu, tako da vam preporučujemo da ga poručite već sada i iskoristite ovu akcijsku cenu. U pitanju je magična podloga za brzo peglanje sa kojom možete da od sada ispeglate veš bilo kad i bilo gde, na najbrži i najlakši način i to sve bez nošenja i sklapanja glomazne daske za peglanje.

Ova prenosiva podloga za peglanje je visokog kvaliteta i možete je koristiti na najrazličitijim mestima, kao što su pod, krevet ili trpezarijski sto. Ona poseduje specijalno ugrađenu zaštitnu barijeru protiv vlage, koja štiti površinu na kojoj peglate od tečnosti i toplote. Takođe, sa zadnje strane podloge nalazi se neklizajući materijal, koji sprečava podlogu da se pomera sa površine na koju ste je stavili. Ova podloga je idealna za putovanja, vikendice, ali i za stanove. Ne zauzima mnogo mesta, tako da je možete presaviti i odložiti bilo gde. Pruža vam veliku površinu za peglanje, budući da su njene dimenzije 91 x 56 cm. Dostupna je u bež boji.

Magična podloga za brzo peglanje samo na Kupon Shopu po ovoj veoma sniženoj ceni.


CENA: 2.000 din950 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (4)

poslato: 14.02.2017 11:51, od strane korisnika Jasmina Janković

Ovo je proizvod ko stvoren za mene, ali definitivno :) ja veoma često putujem službeno i idem na razne sastanke tamo, a ne volim da sam izgužvana nikako, pa je pegla uvek sa mnom. Ovo će da mi olakša peglanje po raznim hotelima. Kupujem odmah jednu magičnu podlogu za brzo peglanje.

poslato: 25.01.2017 14:03, od strane korisnika Dana Milovac

Ova magična podloga za brzo peglanje je jako zgodna i zahvalna, zbog toga što je možete urolati i spakovati u kofer. Fino je ponesete sa sobom na putovanje i bićete uvek lepo ispeglane, bez onih nabora na garderobi koji nastaju od kofera i pakovanja.

poslato: 25.01.2017 13:24, od strane korisnika Marija Marković

Ova magična podloga za brzo peglanje je prosto fantastična. Kako ja često putujem, a volim da su mi stvari uredne i opeglane, uvek sa sobom nosim peglu, a od sada i ovu čarobnu podlogu na kojoj se super pegla.

poslato: 25.01.2017 12:33, od strane korisnika Bojan Petković

Moja žena mi je naručila da joj kupim ovaj proizvod, pa sam se malo raspitao o njemu. Ova magična podloga za brzo peglanje ne deluje loše uopšte, pa će joj se valjda dopasti i koristiti je, da ne stoji u nekom ormanu za džabe.

Proizvodi iz iste kategorije
Klisko Klisko

1.590 din / 1.490 din

Magična podloga za brzo peglanje