Laser Bond super brzi lepak za sve

1 / 9

Laser Bond super brzi lepak za sve samo na Kuponu dok traje ova sjajna akcija!
Iskoristite što pre ovaj hit popust!

Pred vama se nalazi jedan proizvod koji vam često može zatrebati u domaćinstvu. U pitanju je Laser Bond, odnosno tečna smola koja lepi za samo 5 sekundi. Zvuči prosto neverovatno, zar ne? Laser Bond stvara čvrstu vezu na gotovo bilo kojoj podlozi. Ovaj super lepak je vrlo jednostavan za korišćenje. Samo treba da ga nanesete, a zatim da aktivirate UV svetlo i dobićete trajnu vezu u samo 5 sekundi. On stvara hermetično, vodonepropusno lepljenje.

 

Ovaj super lepak je odličan za popravku nekih sitnih stvari, koje su vrlo nezgodne za popravljanje, kao što su naočare, nakit, posuđe, dečije igračke, torbe, obuća. Možete ga koristiti za porcelan, keramiku, plastiku, kožu, bakar, drvo, vinil, metal, PVC, staklo. U video klipu ispod teksta pogledajte uputstvo za korišćenje ovog super lepka.

Laser Bond super brzi lepak za sve samo na Kupon Shopu po ovoj veoma sniženoj ceni.
CENA: 1.400 din690 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (4)

poslato: 14.02.2017 11:48, od strane korisnika Sanja Sarić

E ovako nešto mi je preko potrebno. Budući da imam malu decu, ona se zaigraju, otimaju, pa se ćesto dešava da mi pokidaju u toj igri i lančiće koje nosim, pa onda idem kod zlatara na popravku. Ovako ću da isprobam ovaj Laser Bond super brzi lepak, baš da vidim da li je tako dobar :)

poslato: 25.01.2017 14:01, od strane korisnika Darko Kostić

Vrlo jedan praktičan i izuzetan proizvod, sve preporuke stvarno za njega. Nisam verovao da je ovaj laser bond super brzi lepak za sve ovako dobar, ali sam se uverio odmah prvom prilikom kada mi je zatrebao :)

poslato: 25.01.2017 13:21, od strane korisnika Slobodan Rašić

Ovaj super lepak je baš moćan stvarno. Kupio sam ga pre nekoliko dana kada sam hteo da zalepim neke baš pipave stvari i mogu vam reći da je za veoma kratko vreme zalepio i da je laser bond super brzi lepak za sve izuzetan.

poslato: 25.01.2017 12:32, od strane korisnika Antonija Slavnić

Ovaj laser bond super brzi lepak za sve je zaista fantastičan. Moje sve preporuke za ovaj super lepak, pošto ga imam već neko vreme i koristim ga kad mi zatreba i stvarno je neverovatan. Sve pohvale :)

Proizvodi iz iste kategorije
Klisko Klisko

1.590 din / 1.490 din

Lalabra push up grudnjak Lalabra push up grudnjak

1.550 din / 1.080 din

Laser Bond super brzi lepak za sve