Gde se mogu kupiti najbolji punjaci za baterije? Najpouzdaniji punjaci baterija su oni koje je sam proizvodjac baterija preporucio. Bez obzira da li su vam potrebni punjaci za baterije za fotoaparate ili neke druge uredjaje, mi cemo vam u ovoj kategoriji predstaviti one najbolje - univerzalne sa kojima imate mogucnost da neograniceno punite svoje istrosene baterije, uz napomenu da morate posedovati baterije koje su predvidjene za punjenje. U suprotnom, punjaci za baterije mogu biti trajno osteceni i neupotrebljivi. Stoga, zavalite se u fotelju i samo uz pomoc par klikova porucite najbolji punjac baterija koji ce stici na vasu adresu za samo 2 dana.
SUPER PUNJAC BATERIJA cena, akcija, popustSuper punjač baterija

Super punjač baterija

Punjači za baterije po jako niskim cenama samo za vas!

700 din480 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA 2599 AB, energizer punjac baterija 2599 ab cena, akcija, popustEnergizer punjač baterija 2599 AB

Energizer punjač baterija 2599 AB

Koliko puta vam se desilo da baš u najbitnijem trenutku vaš uređaj otkaže jer su se ispraznile baterije!? Najbolji punjači za baterije, na jednom mestu.

3.599 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA 2AA 2000MAH, energizer punjac baterija 2aa 2000mah cena, akcija, popustEnergizer punjač baterija 2AA 2000MAH

Energizer punjač baterija 2AA 2000MAH

Ne dozvolite sebi više nikad da dođete u situaciju da vas baterije izdaju. Sve na jednom mestu,punjači za baterije.

1.799 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA 2AAA 850MAH, energizer punjac baterija 2aaa 850mah cena, akcija, popustEnergizer punjač baterija 2AAA 850MAH

Energizer punjač baterija 2AAA 850MAH

Ne propustite akciju!Punjači za baterije na jednom mestu.

1.599 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA BASE,energizer punjac baterija base popust, akcija, cenaEnergizer punjač baterija BASE

Energizer punjač baterija BASE

Ne dozvolite da vas baterija izneveri! Punjaci za baterije na klik od vas.

1.299 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA COMPACT 4AA2000MAH, energizer punjac baterija compact 4aa2000mah cena, akcija, popustEnergizer punjač baterija COMPACT 4AA2000MAH

Energizer punjač baterija COMPACT 4AA2000MAH

Akcija! Akcija! Akcija! Punjaci za baterije na KuponShop-u.

2.899 din2.599 din

ENERGIZER PUNJAC BATERIJA INTELIGENT 4, Energizer punjac baterija inteligent 4 popust, akcija,cenaEnergizer punjač baterija INTELIGENT 4

Energizer punjač baterija INTELIGENT 4

Punjači za bateije na jednom mestu po odličnim cenama.

Rasprodato

poslato: 15.07.2016 22:47, od strane korisnika Saša Arsić

Od kako smo prešli svi u kući da koristimo ove punjive baterije, moram vam reći da nam je laknulo, jer od sada uvek imamo spremne i pune baterije i ne moramo stalno da se pitamo koliko im je još preostalo da rade. Hoću da nabavim još jedan punjač za nijh, tako da mi je ovaj Energizer punjač baterija 2AAA 850MAH idealan.

poslato: 06.07.2016 23:04, od strane korisnika Goran Pantić

Ja baš jako puno trošim baterije i stvarno sada kada se preračunam baš mnogo para potrošim godišnje na baterije. Tako da sam odlučio da od sada predjem na ove punjive baterije i kupim punjač za njih, a ovaj Energizer punjač baterija BASE mi deluje sasvim ok i odlično je to što se na njemu mogu puniti i jedne i druge baterije.

poslato: 29.06.2016 14:15, od strane korisnika Daca Pejić

Jako često koristim uredjaje kojima je za rad potrebna baterija, tako da sam rešila da se više ne zamlaćujem sa onim običnim baterijama, već da počnem da kupujem one punjive, koje jeste da su skuplje ali se mogu koristiti mnogo puta. Tako da mi treba neki punjač, a ovaj Energizer punjač baterija COMPACT 4AA2000MAH mi deluje sasvim ok.

poslato: 13.06.2016 12:16, od strane korisnika Stevan Pajić

Pre nekog kratkog vremena sam rešio da od sada koristim samo punjive baterije. Jeste da su skuplje od onih običnih, ali ih možete puniti koliko hoćete puta i tako ćete za neki ne tako veliki period i uštedeti dosta, a uvek ćete imati pune baterije kod sebe, tako da mi je ovaj Energizer punjač za baterije inteligent 4 bas potreban.

poslato: 25.05.2016 18:47, od strane korisnika Tamara Popara

Obozavam ove punjace za baterije, jer bi mi realno govoreci bilo bas naporno da ih non stop menjam posto imam dosta uredjaja koji upravo rade uz pomoc standardnih baterija. Sada ovim Energizer punjacem baterija COMPACT 4AA2000MAH nemam apsolutno nikakvih problema vezano za uredjaje kojima redovno menjam istrosene baterije, vec ih samo punim i tako mogu u nedogled. :) Mislim da je ovo izuzetno praktican proizvod, posebno jer svako domacinstvo sasvim sigurno ima ogroman broj uredjaja koji koriste standardne baterije.

poslato: 19.04.2016 19:46, od strane korisnika Nevena Petrovic

Imam vec neko vreme ovaj Energizer punjac baterija inteligent 4 i rekla bih da je za savremen nacin zivota izuzetno potreban i praktican proizvod. Meni je posebno znacajan kada odem na neko putovanje posto volim dosta da slikam i snimam svojim aparatom. :) Kada bi pobrojali koliko uredjaj koristimo koji rade na baterije, mislim da bi odmah kupili neki od ovih punjaca.

poslato: 18.04.2016 17:56, od strane korisnika Ana Ilic

Meni je tesko da zamislim neki dom bez ovog punjaca za baterije, a posebno dom koji ne koristi svakodnevno neki uredjaj koji se napaja putem baterija. Zato smatram da je ovo neverovatno praktican proizvod koji moze dosta da ustedi na vasem kucnom budzetu s obzirom da ne bi moralo da se trosi non stop na kupovinu brzo potrosnih baterija. Ja relativno dugo vec koristim ovaj Energizer punajc baterija 2AA 2000MAH i prezadovoljna sam.

poslato: 17.04.2016 15:53, od strane korisnika Jovana Vilotijevic

Naravno da bih preporucila svima kupovinu ovog Energizer punjaca baterija 2AAA 850MAH jer mislim da je daleko isplativija upotreba ovih punjivih baterija koje mogu da traju godinama u odnosu na one potrosne. A prilicno sam sigurna da svi u domu imaju pregrst uredjaja koji upravo rade na ovakve baterije.

poslato: 17.04.2016 12:58, od strane korisnika Ivona Zivanov

Wow, prezadovoljna sam ovim punjacem, iskreno, pre svega zato sto je neverovatno povoljan! :) Manje vise svi rade po istom principu i tu nema greske, pa je tako i ovaj izuzetno efikasan kada je punjenje baterija u pitanju, ali zaista je za svaku pohvalu ova vasa vrlo povoljna cena koja karakterise Energizer punjac baterija BASE. Sve pohvale i preporuka svima.

poslato: 16.04.2016 10:41, od strane korisnika jelena kenjalo

Energizer punjač baterija 2599 AB je bas ono sto sam dugo trazila. Zahvaljujuci istom u svakom trenutku imam potrebam broj napunjenih baterija kako za igracke moje dece tako i za brojne uredjaje u stanu na baterije. Obavezan nam je saputnik na putu. A toliko je mali da moze stati u svaku tasnu. Vrlo isplativa investicija!

poslato: 31.10.2015 12:23, od strane korisnika jovana gvojic

Energizer punjač baterija BASE je stigao na moju adresu i za sad deluje dobro, sacekacu da napunim baterije par puta pa javljam kakav je!