Imate kuću, baštu ili dvorište. Onda je ova stranica vaše finalno odredište. Predstavljamo vam kategoriju creva za vodu. Ova fenomenalna kategorija će vam znatno olakšati sve poslove vezane za pranje kola, dvorišta, garažnih vrata ili jednostavno za zalivanje bašte i cveća. Magicno crevo ima sjajnu sposobnost da se rasteže na dužinu do čak 45 metara i tako vam omogući pristup čak i onim najudaljenijim mestima u vašoj bašti. Nakon upotrebe, jednostavno ugasite vodu i sačekate da se vaše rastegljivo crevo za vodu skupi i vrati u prvobitnu dimenziju koja je i do 3 puta manja. U toku je veilka akcija na Kupon Shopu u toku koje možete kupiti creva za vodu i ostvariti ogroman popust od čak 50%. Sjajna cena vam je na dohvat ruke zato ne čekajte ni trenutka već odmah danas poručite vaše magicno rastegljivo crevo za vodu i uživajte u nikad lakšim poslovima oko bašte i dvorišta. Uz magicno crevo za vodu dobijate i pištolj koji sadrži prskalicu sa dosta različitih funkcija uz pomoć kojih ćete moći da obavite i one najzahtevnije poslove. Bastenska creva za vodu u sklopu kojih je i ovo mocno rastegljivo crevo će vam biti idealan pomoćnik da operete garažna vrata a nakon toga možete sa uživanjem preći na vaša kola. Bićete oduševljeni sa kakvom lakoćom se peru felne na kolima uz pomoć jakog šmrka koje ovo magicno rastegljivo crevo za vodu ima. Olakšajte sebi sve poslove oko kuće i poručite svoje crevo za vodu koje vam najviše odgovara. Iskoristite popust dok traje Kuponova akcija i ova znatno niža cena na bastenska creva za vodu.
MAGICNO CREVO 45M 2490 DIN, Rastegljivo crevo, Magicno rastegljivo crevo za bastu, cena, akcija, popustMagično crevo 45m

Magično crevo 45m

Magicno rastegljivo crevo za vodu ima odlican popust, koji se mora iskoristiti dok traje akcija!

6.000 din2.490 din

MAGICNO BASTENSKO CREVO cena, akcija, popustMagično baštensko crevo 7.5m

Magično baštensko crevo 7.5m

Poručite odmah vaše crevo za vodu i uživajte u lakoći zalivanja.

2.000 din1.000 din

MAGICNO BASTENSKO CREVO MAGIC HOSE cena, akcija, popustMagično baštensko crevo 22.5m

Magično baštensko crevo 22.5m

Bastenska creva za vodu su na korak od vas. Iskoristite popust.

3.600 din1.800 din

Rastegljivo crevo 15 m, Bastensko crevo cena, Magicno crevo akcija, popustRastegljivo crevo 15 m

Rastegljivo crevo 15 m

Bastenska creva za vodu od sada su vam na dohvat ruke. 

Rasprodato

Rastegljivo crevo 22,5 m, Bastensko crevo cena, Magicno crevo akcija, popustRastegljivo crevo 22,5 m

Rastegljivo crevo 22,5 m

Magicno rastegljivo crevo za vodu po super ceni samo na Kupon Shopu!

Rasprodato

MAGICNO CREVO 15M 1449 DIN, Rastegljivo crevo, Magicno rastegljivo crevo za bastu, cena, akcija, popustMagično crevo 15m

Magično crevo 15m

Fantastično magicno crevo na Kuponu samo po vašoj želji!

Rasprodato

MAGICNO BASTENSKO CREVO 30m cena, akcija, popustMagično baštensko crevo 30m

Magično baštensko crevo 30m

Top cena za crevo za vodu po izboru.

Rasprodato

MAGICNO BASTENSKO CREVO 37m cena, akcija, popustMagično baštensko crevo 37,5m

Magično baštensko crevo 37,5m

Magicno crevo za vodu uz veliki popust.

Rasprodato

MAGICNO BASTENSKO CREVO 60m cena, akcija, popustMagično baštensko crevo 60m

Magično baštensko crevo 60m

Bastenska creva za vodu koja će vas oduševiti.

Rasprodato

poslato: 20.07.2016 18:06, od strane korisnika Maja Savić

Moram vam reći da sam jako zadovoljna ovim rastegljivim crevom, budući da sam ga naručila pre neke tri nedelje i već ga uveliko koristim. Idealno je za zalivanje bašte, za pranje kola, i mi ga najčešće i koristimo u te svrhe, tako da sve pohvale za ovo magično crevo 15m, super je :)

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 14.07.2016 15:18, od strane korisnika Dalibor Rokić

Moram vam reći da ovo magično crevo 45m i jeste zaista magično, jer tako dobro radi i izgleda da je to prosto neverovatno. Ja sam pre koju nedelju video ovo crevo, konsultovao se odmah sa svojim roditeljima i rešili smo da pod hitno nabavimo ovo rastegljivo crevo za našu vikendicu.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 10.07.2016 17:51, od strane korisnika Andrej Rokvić

Moji roditelji su pre neki dan kod prvih komšija na placu videli ovo magično crevo 15m i oduševili su se kako radi i na kako se lagan i jednostavan način sklapa, pa samim tim i ne zauzima mnogo prostora tamo gde treba da se odloži, tako da su rešili da ga naruče i sada jedva čekaju da im stigne, pa da krenu u zalivanje.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 07.07.2016 23:45, od strane korisnika Mirko Jovanov

Ovo magično crevo 45m je moram da vam kažem jako jako dobro. Moji roditelji su ga naručili pre dve nedelje i odneli su ga odmah u vikendicu, tako da nisam imao prilike tada da ga vidim. Ali kada sam otišao sada tamo, stvarno sam se iznenadio vrlo pozitivno kako ovo magično rastegljivo crevo za baštu funkcioniše i baš sam se oduševio.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 06.07.2016 15:23, od strane korisnika Petar Biševac

Ovo magično crevo od 15m sam prvi put video kod svog drugara na placu pre neka dva meseca i znam da smo se svi baš prijatno iznenadili kada nam je pokazao kako radi. Baš moćno izgleda dok prska stvarno, a što je najbolje od svega, kada završte sa prskanjem i zatvorite vodu on se skupi na samo 5 metara, tako da je jako zgodan za smeštaj.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 05.07.2016 13:56, od strane korisnika Ognjen Tošić

Moji roditelji planiraju da naruče ovo magično crevo od 15m, koje će pdobro da im dodje za rashladjivanje ispred kuće tokom leta, pa su mi rekli da se malo raspitam i pogledam kakvo je pa da im javim. Koliko sam video gotovo svi komentari su pozitivni za ovo rastegljivo crevo, a i na klipu deluje dosta dobro, tako da ću im reći da ga slobodno naruče.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 30.06.2016 19:41, od strane korisnika Jasmin Kljajic

Iskren da budem, mi vec imamo kod kuce ono standardno plasticno crevo i sluzi nam sasvim korektno. Ne znam tacno koliko ima, ali verujem da je negde oko 10m. Medjutim, kada sam video ovu ponudu po ovoj neverovatnoj ceni, jer zaista za ove pare ne mogu ni da izadjem jedno vece u grad ko covek, odmah sam izvrsio porudzbinu. Vec sam vidjao ovo magicno crevo, ne znam koja je duzina bila, ali sam bio odusevljen. Mnogo je lakse i za upotrebu, ali definitivno i za pakovanje jer je ono plasticno bas nezgodno. Ova duzina od 15m ce mi savrseno doci, a licno meni je najznacajnije zbog pranja kola. Samo na tome cu za godinu dana otplatiti ovo crevo umesto sto bih isao u servis za auto-pranje.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 30.06.2016 13:45, od strane korisnika Dejan Toković

Moji roditelji imaju vikendicu i jako često borave u njoj tokom leta, jer je vazduh zaista divan iako je u neposrednoj blizini Beograda. Pre nekoliko dana sam im naručio ovo magično crevo od 45m i moram vam reći da su oni zaista oduševljeni njime kako funkcioniše i zaista je ogromno, tako da može da se zaliva sa njim i ispred i iza kuće.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 28.06.2016 13:42, od strane korisnika Branislav Petrović

Sada sam baš pogledao ovaj klip i potpuno sam se oduševio kako radi ovo magično crevo od 15 m. Stvarno jako dobro to izgleda na ovom klipu, a ne sumnjam da je isto tako dobro i kada se koristi u praksi. Meni je potrebno za pranje kola najviše, zato mi i odgovara ova dužina od 15 metara, tako da naručujem ovo rastegljivo crevo.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 27.06.2016 22:21, od strane korisnika Nikola Gigic

Kupio sam ovo neverovatno magicno crevo od cak 45m dedi i babi i sada ce biti apsolutni smekeri u celom selu. :) Posto je to pre svega poljoprivredni kraj, i dosta je zemlje obradivo, njima ce jedno ovakvo crevo biti od neopisive koristi. Posebno kada udari ovo nepodnosljivo sunce, a oni nekad moraju i rucno da se maltretiraju ne bi li zalili bastu jer im nije bas svuda blizu cesma. Sa ovom duzinom creva ce im taj problem definitivno biti resen i meni stvarno pricinjava neopisivu radost sto znam da sam im pomogao ovom kupovinom. Posebno jer njima to puno znaci s obzirom da su stari ljudi i nisu bas motorizovani kao neka veca domacinstva gde zivi i dosta mladih. Hvala i vama na ovoj sjajnoj ponudi.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 27.06.2016 19:43, od strane korisnika Katarina Djordjevic

Zaricem se vec neko vreme da narucim ovo magicno crevo kod vas i svaki put mi se ispreci neka preca kupovina, a kakve su prilike u nasoj zemlji, uvek ima nekih vanrednih izdataka. Konacno sam uspela da iskoristim i ovu vasu izvanrednu ponudu i kupim ovo crevo od 15m. Cinjenica je da se radi o neverovatno prakticnom, ali i kvalitetnom crevu koje bi svakom domacinstvu moglo biti od izuzetne pomoci. Mislim da znacaj creva posebno osetimo kada dodje leto pa ne znamo kud cemo od vrucine, mada meni se samo na godisnjem nivou isplati ova kupovina zbog toga sto ne moram da idem u perionicu da operem auto, obzirom da je jedno pranje oko 200-300 dinara, tako da je racunica prilicno jasna. :)

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 25.06.2016 15:54, od strane korisnika Dusanka Rajic

Radovala sam se kao malo dete kada mi je stiglo crevo. Moja radost je kratko trajala, jer već posle četiri do pet upotreba, crevo je puklo. Da li zato što je kupljeno na rasprodaji ili ne znam ni ja zbog čega, ali s obzirom da je kratko trajalo, mislim da je preskupo.

poslato: 25.06.2016 14:44, od strane korisnika Luka Milutinov

Upravo sam odgledao ovaj klip u kome se detaljno opisuje kako radi ovo magično crevo 45m i sve sam zagrejaniji da ga kupim, zato što u vikendici koju imamo, posedujemo veliku baštu, koja je poprilično dugačka, pa bude malo problema kada je treba celu zaliti, pa mislim da će ovo rastegljivo crevo biti idealno za nju.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 24.06.2016 18:31, od strane korisnika Anastasija Koprivica

Mislim da nisam ni imala predstavu koliko je to 45m dok nisam razvukla ovo crevo i pustila vodu. :)) Pa ja sa ovim mogu bez ikakvih problema da zalijem komsijsko dvoriste i sa leve strane i sa desne. A ne bih se iznenadila i kada bi uspela da zalijem dvoriste preko puta. :) Ali stvarno, bez sale, ovo je izuzetno dugacko crevo koje ce biti od ogromnog znacaja za sve koji imaju svoje dvoriste, bastu i sl. Ja sam kupila ovo jer u dvoristu imamo neke vockice i zelenila, mada ce meni svakako biti izuzetno korisno za pranje kola. Medjutim, posto se radi o neverovatno povoljnoj ceni, razmisljam se ozbiljno da kupim jedno ovo magicno crevno od 45m i baki i deki jer oni imaju i u dvoristu i tu oko kapije prilicno ozbiljniju bastu sa mnogo vise povrca i voca i to bi za njih bio pravi spas. Svaka cast za ovaj popust stvarno.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 23.06.2016 14:08, od strane korisnika Sara Katanović

Kupila sam svojim roditeljima prošle nedelje ovo magično crevo 45m, koje sam naručila preko vas i oni su ga već koristili više puta. Dobro im je došlo sada jer su se potrefile velike vrućine, pa oni koriste svaku priliku da malo rashlade i sebe, a pomalo i biljke sa ovim magičnim rastegljivim crevom za baštu :)

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 22.06.2016 15:02, od strane korisnika Rajna Stojković

Moji prijatelji su pre nekoliko dana naručili ovo magično crevo od 15m koje im je jako brzo stiglo, i već juče su ga prvi put iskoristili i to za pranje kola. Jako su zadovoljni, radi jako jako dobro i ima prilično snažan mlaz, tako da i ja razmišljam o tome da kupim i za nas ovo rastegljivo crevo, pošto je dosta jeftino.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 21.06.2016 10:22, od strane korisnika Dejana Karić

Moje komšije su pre dve nedelje nabavile ovo magično crevo od 15m i malo je reći da su jednostavno oduševljeni njime. ja sam pre neki dan gledala kako radi i stvarno je iznenadjujuće jako , s obzirom da nije nešto preveliko, ali za njihovu baštu je sasvim dovoljno, a mogu sa njim lepo i da operu kola.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 20.06.2016 18:44, od strane korisnika Mihajlo Ostojic

Pa ja za ovih hiljadu i po dinara ne mogu posteno ni da izadjem u grad, a kamoli da kupim nesto pametno. I onda naidjem na jedan ovakav proizvod i vi me obradujete jednom ovakvom neverovatnom cenom. Zaista vam hvala! Meni licno je jako cudno kada uspem nesto veoma kvalitetno da kupim po pristupacnoj ceni jer sam navikao da nas na svakom koraku samo pljackaju. Medjutim ovo magicno crevo je izvanredan proizvod koji je ultra praktican, posebno leti ukoliko imamo neku basticu, zelenu povrsinu, dvoriste koje zelimo da operemo ili pak kola. Vec sam koristio ranije ovo magicno crevo kada sam pozajmljivao od dedinog komsije da zalijemo babinu i dedinu bastu, a sada sam konacno dosao u priliku da pocastim i sebe, a i babu i dedu jednim ovakvim crevom. Duzina od 15 metara je sasvim zadovoljavajuca za sve ove radnje, a moj dzep nece ni osetiti ovu kupovinu. Bravo za ponudu, stvarno je savrsena kupovina.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 20.06.2016 13:09, od strane korisnika Mladen Nikolić

Ovo magično crevo od 45 m mi se jako dopalo još kada sam ga prvi put video kod komšije pre koji mesec. Radi jako dobro i dosta je jako, ima baš dobar mlaz, tako da sam odlučio da i za sebe kupim jedno ovakvo rastegljivo crevo i da od sada propisno mogu da zalijem i baštu i dvorište ispred kuće.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 18.06.2016 12:19, od strane korisnika Mića Josić

Stvarno vam je jako povoljna cena za ovo magično crevo od 45 metara. I dalje ne mogu da verujem da sam po ovoj niskoj ceni upravo naručio ovo rastegljivo crevo i da ću za koji dan već moći da ga koristim za zalivanje svog dvorišta i bašte. Nadam se da radi baš onako dobro kako je i prikazano u ovom klipu.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 17.06.2016 18:15, od strane korisnika Djordje Radosavljevic

Po malo mi cak deluje i neverovatno da sam kupio magicno crevo od 45m po ovoj ekstra ceni, ali srecom kada pogledam u garazu, uverim se da je to ipak istina. Pozitivnih strana kod ovog creva ima mnogo, pa je izmedju ostalog i ova cena sa izuzetnim popustom koji ste pripremili jedna od njih. Ali meni, odnosno mojim roditeljima, pa cak i bratu i sestri koji ga pozajme kada im je potrebno, mnogo znaci ovo crevo jer je prakticno i u dvoristu za zalivanje, i kod pranja kola, a i za malo osvezenja u toku ovih vrelih dana koji nas tek ocekuje, ovo moze biti idealno resenje. Veliki plus kod ovog magicnog creva bila bi i ova sjajna mogucnost skupljanja i sirenja sto olaksava kako rad sa njim, tako i pakovanje po zavrsetku zalivanja.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 17.06.2016 12:26, od strane korisnika Nataša Katić

Mogu da vam kažem da sam prezadovojlna sa ovim magičnim crevom od 15 metara. Naručili smo ga preko vas i koristimo ga nekih mesec dana otprilike. Odlično radi i sve je zaista baš onako kao što je prikazano u ovom klipu. Nije mnogo veliko, ali nama je bilo sasvim dovoljno za našu baštu.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 16.06.2016 12:53, od strane korisnika Dejan Stanojević

Mnogo mi se dopada ovo magično rastegljivo crevo za baštu, a vidim da ga imate u raznim veličinama, ali meni je ovo od 15 metara baš onako kako treba, nit premalo nit preveliko. Nije mi dvorište nešto mnogo veliko, tako da sa ovim magičnim crevom mogu da ga zalijem i održavam celog tokom ovog paklenog leta.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 15.06.2016 14:43, od strane korisnika Julijana Alilovic

Po mom misljenju najbolji moguci pokazatelj koliko je ustvari koristan proizvod ovo magicno crevo i koliko je povoljna ova kupovina jeste kada razmislimo sta ustvari mi mozemo da kupimo za ovaj novac. Meni su cak neki mesecni racuni i puno skuplji od ovog creva, a opet je ovo nesto sto ce zbog kvalitetne izrade da nam traje duzi period. Ja sam stvarno prezadovoljna sto sam kupila ovo crevo, a posebno je zgodno zbog skupljanja i sirenja tokom koriscenja. Ovih 15m je vise nego dovoljno za nase potrebe oko kuce i dvorista, a posebno leti dodje do izrazaja od kolikog je znacaja jedan ovakav proizvod.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 15.06.2016 12:14, od strane korisnika Tijana Plavšić

Sad baš čitam ove komentare da vidim kakvi su utisci drugih ljudi i vidim da su svi baš zadovoljni, tako da se vi še ne dvoumim uopšte i naručiću ovo magično crevo od 45m za moje roditelje, koji imaju veliku baštu, tako da će im biti zgodno za zalivanje voćkica i ruža. zaista deluje impresivno na ovom klipu.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 15.06.2016 00:44, od strane korisnika Vladan Cirjakovic

Iskreno, uopste me ne cudi ovoliki broj zadovoljnih kupaca. Ovo je jedan od retkih proizvoda koji je mozda sa odnosom kvaliteta i cene na strani musterije. Jer mislim da je ovaj narod navikao da ga uklavnom potkradaju "veliki trgovci", nazalost. Medjutim ova ponuda je neverovatno dobra. Posebno za ljude koji imaju svoje baste, travnate povrsine u dvoristu, pa cak i u varijanti za pranje kola je odlicno ovo magicno crevo. Nama kod kuce je recimo veoma korisno, narocito leti kada su velike vrucine pa je i biljkama potrebno vise vode, a nije lose cak ni za nas da se malo osvezimo hladnim talasima vode kada upekne nepodnosljiva vrucina.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 14.06.2016 12:33, od strane korisnika Ana Marić

Pre koju nedelju kod komšije sam videla ovo magično crevo od 45m i rekao mi je da je naručio preko Kupona. Oduševljena sam bila kada sam videla da tako dobro radi i zaista izgleda ogromno, pogotovo kada se pusti voda. A nama baš jedno takvo treba i za ispred kuće, a da može da stigne i iza za zalivanje baštice.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 13.06.2016 19:32, od strane korisnika Stefan Cirovic

Najzad se isplatilo silno placanje interneta. Moja cerka ima obicaja s vremena na vreme da me pozove da pogledam neku ponudu na internetu, ali su to uglavnom neki proizvodi vezani za nju. :) Ovog puta kada se ispostavilo da je u pitanju nesto za mene, bas sam se zacudio da ona to uopste i gleda. Medjutim stvarno je ispalo da je u pitanju izvanredna ponuda. Nisam mogao da verujem da se moze kupiti ovo magicno crevo po ovako super ceni. Izvanredni su i zbog svoje prakticne strane da mogu da se skupljaju i sire, ali meni je ipak od najveceg znacaja sto su duzine od cak 45 metara. Posto me je ovako pozitivno iznenadila, odmah je morala da padne neka kontra usluga i da ja nju iznenadim nekim poklonom. :)

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 13.06.2016 11:45, od strane korisnika Stevan Pajić

E ovo je nešto što mi je preko potrebno. Staro crevo koje imam je već naprslo i lepljeno više puta i ne vredi ga više praviti, a meni baš treba neko ovako manje crevo, koje će mi biti super za pranje kola ispred zgrade, tako da magično crevo od 15m je kao stvoreno za to. a može da posluži i za neke druge namene, ne samo za kola.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 11.06.2016 16:03, od strane korisnika Isidora Tomic

Komsije od mojih roditelja imaju ovakvo crevo i moji su umeli da pozajme od njih da malo zaliju cvece u dvoristu ili da ja operem kola, ali posto ste vec obezbedili ovako povoljnu cenu, resila sam da izvrsim jednu porudzbinu i kupim mojima ovo magicno crevo. Tih 15 metara ce nam biti i vise nego dovoljno za kucne potrebe. Zaista jedva cekam da mi stigne pa da mogu da obradujem moje, a i meni ce sada biti lakse posto cu moci da operem kola kada god pozelim. :)

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 11.06.2016 11:34, od strane korisnika Toma Simić

Ja sam prosle nedelje narucila ovo magično crevo od 45m i već posle par dana mi je stiglo na kućnu adresu. Od tada sam ga koristila već nekoliko puta i zaista radi bas onako kako je opisano u ovom tekstu. Idealno mi je za bastu i za voćnjak koji imam iza kuće zbog njegovih velikih dimenzija.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 11.06.2016 11:04, od strane korisnika Jovana Milivojević

Moram da podelim svoje utiske sa vama o ovom super crevu. Kupila sam pre nekih mesec dana ovo magično crevo od 15m i stvarno sam jako zadovoljna. Radi apsolutno potpuno isto, baš onako kako je prikazano u ovom videu. Odlično je za bašte, dvorište, pranje kola. Super je :)

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 10.06.2016 19:31, od strane korisnika Simona Cvijanovic

Dvoumila sam se da li da narucim ovo crevo od 45 metara ili ono krace, medjutim stvarno mislim da bi bila prava steta ne iskoristiti ovakav popust za jedan izuzetno koristan proizovod kao sto je ovo magicno crevo. Moji imaju kod kuce neko staro plasticno crevo koje je puklo na vise mesta i uglavnom se preko leta muce sa njim da zaliju bastu. Medjutim, sada sa ovim crevom vise nema nikakvih poteskoca, a zbog ove izvanredne duzine sada mogu da se operu i kola ispred dvorista. da se bez problema zalije basta ili trava u kompletnom dvoristu. Zaista prava magicna ponuda za magican proizvod. :)

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 10.06.2016 15:40, od strane korisnika kristina maljevic

Imam ja ovo magično crevo 45m i odlicno je mogu vam reci. jedino na sta treba da obratite paznju jeste da prilikom prvog koriscenja prvo polako pustate vodu do se ne prosiri crevo, a svaki naredni put mozete normalno, mada to sve pise u uputstvu. Ja sam tako radila i kao novo mi je vec godinu dana...

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 08.06.2016 12:44, od strane korisnika Nemanja Janić

Ja sam još pre nekog izvesnog vremena čuo za ovo magično crevo od 45m, ali sada sam se i uverio kako ono radi, doduše samo preko video klipa na vašem sajtu. Baš deluje moćno i ogromno, pogotovo kada se pusti voda, a to je ono što mi je potrebno za moju vikendicu. Tata će se oduševiti ovim magičnim crevom.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 08.06.2016 12:07, od strane korisnika Tamara Petrović

Do pre nekoliko dana uopšte nisam ni čula za ovo magično crevo od 15m, a onda sam videla reklamu i baš me je zainteresovala. Sada sam pogledala i ovaj klip ispod teksta i stvarno sam oduševljena kako radi ovo crevo. Nije preterano veliko, baš mi je taman veličina. Javljam vam utiske čim pre :)

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 07.06.2016 19:00, od strane korisnika Pedja Romanov

Ja sam vec kupio ranije kod vas ovakvo magicno crevo samo u dosta manjoj varijanti sto se tice duzine. Naravno, prezadovoljan sam kvalitetom samog creva, ali i prakticnoscu samog creva koje se skuplja pa mogu da ga spakujem gde god hocu, a da mi ne predstavlja smetnju niti bilo kome od ukucana. Medjutim, kod ove ponude me nije toliko fascinirala cena koliko jeste sama duzina magicnog creva od 45m! Pa to je maltene jedna cela polovina fudbalskog terena. :) Zato sam i resio da kupim ovo crevo mojim roditeljima za selo, jer oni sada mogu komotno da zalivaju celu bastu u dvoristu, a cak mogu bez problema da dobace crevom i izvan ograde. :) Zaista sam odusevljen ovom izuzetno korisnom ponudom sa vase strane.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 07.06.2016 17:42, od strane korisnika Filip Valjarevic

Prvi put sam koristio ovo magicno crevo prosle godine kada sam ga pozajmio od komsije da operem auto. I tada sam bio iznenadjen kako onako malo crevo moze da bude izuzetno dugacko tokom koriscenja. :) Posle mi je komsija pojasnio o cemu je rec i bas sam se odusevio. Narucio sam ovo magicno crevo od 15m jer je sasvim dovoljno za moje potrebe na placu iako sam video da imate i duza creva od ovog. Izuzetno sam zadovoljan ovom kupovinom.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 07.06.2016 15:57, od strane korisnika nevenka bozic

Narucila sam ovo magicno crevo 15m pre nekih mesec dana za oca, tj za njegovo dvoriste i mogu vam reci da je to bio jedan od koristijih poklona. Dovoljno je dugacko da stigne i do automobila i do cveca, a opet tako malo i prakticno kada treba da se zapakuje!

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 06.06.2016 17:20, od strane korisnika Marija Kostić

Ovo magično crevo od 45 metara je baš jako dobro, koliko sam imala prilike da čujem, a evo sad i da vidim kod vas na sajtu na ovom video klipu. Meni će baš dobro doći za kuću i baštu, a pogotovo leti za zalivanje cveća i mojih divnih ruža. MIslim da će mi baš odgovarati ovo magično rastegljivo crevo za baštu.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 06.06.2016 12:13, od strane korisnika Goran Joksimović

Moj komšija je pre nekoliko nedelja naručio preko vas ovo magično baštensko crevo od 15m i jako je zadovoljan, zato što u potpunosti radi onako kako i piše u ovom tekstu. S obzirom da je on imao ovako lepo iskustvo sa njim i ja sam rešio da ga naručim tako da jedva čekam da mi stigne da ga isprobam.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 05.06.2016 14:18, od strane korisnika Milutin Krasić

Imam veliku vikendicu sa dvorištem i popriličnom baštom tako da mi i treba neko ovako veliko crevo, a mislim da će ovo magično baštensko crevo od 45m biti sasvim dovoljno za moju baštu. Vidim da su neki ljudi već naručivali i da su zadovoljni pa ću vam se i ja javiti sa prvim utiscima čim ga isprobam.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 04.06.2016 18:48, od strane korisnika Vera Marić

E ovo će biti idealan poklon za mog muža. On i tako uskoro ide u penziju pa će imati gomilu slobodnog vremena i verovatno neće znati šta će sa sobom. Ovako će da radi bar nešto korisno i da nam zaliva baštu i dvorište tako da je ovo magično baštensko crevo od 45m kao namenjeno za njega :)

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 04.06.2016 18:02, od strane korisnika Slobodan Rašić

Pre nekog vremena sam video da ste na vaš sajt stavili ova magična creva u nekoliko veličina, tako da sam se razmišljao koje da kupim, da li ovo magično baštensko crevo od 15m ili možda neko drugo, ali je ipak izbor pao na ovo i mogu vam reći da sam jako zadovoljan. Preporučujem svima da probaju.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 04.06.2016 17:50, od strane korisnika Slobodan Rašić

Ovo crevo u vašoj ponudi je zaista fantasticno. Ja sam ga naručio prošle nedelje i od tada sam ga koristio više puta i moram vam reći da sam stvarno prezadovoljan kako radi ovo crevo. Magično baštensko crevo od 45m me je bas odusevilo i svima ga preporucujem.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 03.06.2016 18:29, od strane korisnika Slobodan Rašić

Jako dugo čekam ovakav neki proizvod da se pojavi na našem tržištu. Imam jako veliko dvorište, plus baštu koja je poprilična iza kuće, pa će mi ovo veliko magično baštensko crevo od 37,5m biti zaista idealno. Nadam se da radi dobro, onako kako je napisano u ovom tekstu. Pozdrav

poslato: 03.06.2016 17:56, od strane korisnika Miloš Jovanović

Ja već neko duže vreme tražim neko crevo koje će mi odgovarati za moje dvorište i za baštu, a da nije nešto mnogo glomazno. Mislim da je ovo magicno bastensko crevo od 45m sasvim zadovoljavajuce, tako da ću da vidim već ovih dana da ga naručim i da se spremim za sezonu.

Komentar za Magično crevo 45m

poslato: 03.06.2016 17:23, od strane korisnika Marko Perić

Samo da vam kažem da sam jako zadovoljan sa ovim rastegljivim crevom. Naručio sam ga i u roku od samo par dana mi je već stiglo i naravno da sam ga isprobao isti dan. Odlično je, jako dobro radi i stvarno je dosta jako i bas izdržljivo, tako da bih svima preporučio ovo magicno bastensko crevo.

Komentar za Magično crevo 15m

poslato: 06.03.2016 22:56, od strane korisnika Rastko Paunovic

U pitanju je zaista izvanredan proizvod i misljenja sam da je ovo jedan od bitnijih alatki za svakog ko ima svoje dvoriste ili bastu. Da ne davim previse, ali ono sto je fantasticno kod ovog neverovatno kvalitetnog creva jeste to da ima izuzetnu moc sirenja i skupljanja u zavisnosti od toga da li je u funkciji ili nije, sto je posebno bitno zbog prostora za cuvanje samog creva. Zatim, svidja mi se sto je prilicno dugacko, zato sto je kvalitetno i deluje mi kao prilicno cvrst materijal, i uz sve to, vrlo je pristupacna cena.

poslato: 04.03.2016 17:04, od strane korisnika Veljko Saric

Odusevljen sam ovom kupovinom. Kako kaze moja supruga, inace mi nije strano da kupujem kojekakve "gluposti", ali ovo definitivno nije jedna od tih kupovina. Ovo crevo je fantasticno i imam samo pozitivne utiske u koriscenju ovog rastegljivog creva. Kvalitet je zaista fantastican, deluje izuzetno izdrzljivo, necemo dobiti glavobolje oko pakovanja istog ovog creva koje van upotrebe ne deluje ni blizu da moze biti dugacko cak 22 metra. A sa ovom duzinom, mi kod kuce mozemo oprati celo dvoriste, zaliti sve biljke a i kola bez problema mozemo oprati, bilo da su u dvoristu ili na ulici ispred dvorista. Zaista je cena vise nego povoljna s obzirom kolike mogucnosti pruza ovo crevo u radu oko kuce.