Kada pomislimo na bebe, prvo što nam padne na pamet su cucle. Cucle za bebe su sastavni deo odrastanja bez kojih ni bebe a ni roditelji sigurno ne bi mogli da izdrže ni jedan dan. Bebe zbog jedinstvenog načina da zamene majčinu dojku a roditelji zbog plača koji bi nastao usled nedostatka iste. Sve u svemu, korist je obostrana, te su zato ove silikonske varalice za bebe neizbežan dodatak u svakom domu koji je bogat ovim malim bićima. Pored cucli za bebe, u ovoj fenomenalnoj kategoriji možete uvek pronaći i preko potrebne flasice za bebe. Bilo da vam trebaju plastične, staklene ili silikonske flasice za bebe, na Kupon Shopu ćete sigurno pronaći ono zbog čega ste došli. Uz sve to, tu su i neizbežni popusti uz sjajne cene, zato ne dozvolite da vam promnakne neka Kuponova akcija.
SILIKONSKA VARALICA SA OKRUGLIM VRHOM BORDO BELA 0M cenaSilikonska varalica sa okruglim vrhom bordo-bela 0m

Silikonska varalica sa okruglim vrhom bordo-bela 0m

Silikonske varalice za bebe su na klik odavde veoma povoljnih cena!

300 din

SILIKONSKA VARALICA SRCE S ZELENA cenaSilikonska varalica srce S zelena

Silikonska varalica srce S zelena

Varalice za bebe su na Kuponu po totalno pristupačnim cenama!

150 din

SILIKONSKA VARALICA SRCE S PINK cenaSilikonska varalica srce S pink

Silikonska varalica srce S pink

Silikonske varalice su na Kuponu dosta niskih cena!

150 din

SILIKONSKA VARALICA SRCE L ZELENA cenaSilikonska varalica srce L zelena

Silikonska varalica srce L zelena

Silikonske varalice na Kupon Shopu imaju cene koje su baš hit!

150 din

SILIKONSKA VARALICA SRCE L PINK cenaSilikonska varalica srce L pink

Silikonska varalica srce L pink

Silikonske varalice za bebe po cenama koje su sjajne!

150 din

KUTIJA ZA VARALICU ROZE cenaKutija za varalicu roze

Kutija za varalicu roze

Varalice za bebe samo na korak od vas po super cenama!

240 din

KUTIJA ZA VARALICU PLAVA cenaKutija za varalicu plava

Kutija za varalicu plava

Varalice za bebe su na Kuponu dosta jeftinih cena

240 din

KUTIJA ZA VARALICU ZUTA cenaKutija za varalicu žuta

Kutija za varalicu žuta

Varalice za bebe po jako niskim cenama samo na Kuponu!

130 din

SILIKONSKA CUCLA X SA REGULARNIM VRATOM cenaSilikonska cucla X sa regularnim vratom

Silikonska cucla X sa regularnim vratom

Cucle za bebe samo na korak od vas po sjajnim cenama!

170 din

STAKLENA FLASICA SA STANDARDNIM VRATOM cenaStaklena flašica sa standardnim vratom

Staklena flašica sa standardnim vratom

Flašice za bebe po fantastičnim cenama na Kuponu!

310 din

STAKLENA FLASICA SA SIROKIM VRATOM cenaStaklena flašica sa širokim vratom

Staklena flašica sa širokim vratom

Flašice za bebe samo za vas po sjajnim cenama!

510 din

FLASICA ZA BEBE PINGVIN PINK cenaFlašica za bebe Pingvin pink

Flašica za bebe Pingvin pink

Flašice za bebe su na Kuponu prisutne po top cenama!

660 din

FLASICA ZA BEBE PINGVIN ZELENA cenaFlašica za bebe Pingvin zelena

Flašica za bebe Pingvin zelena

Flašice za bebe su na Kuponu baš povoljnih cena!

660 din

FLASICA ZA BEBE PINGVIN PLAVA cenaFlašica za bebe Pingvin plava

Flašica za bebe Pingvin plava

Flašice za bebe su prilično niskih cena na korak od vas!

660 din

FLASICA ZA DEVOJCICE CHICKLING GIRL 180 ML cenaFlašica za devojčice Chickling girl 180 ml

Flašica za devojčice Chickling girl 180 ml

Flašice za bebe su na klik od vas i jako su povoljnih cena!

510 din

FLASICA ZA DECAKE CHICKLING BOY 180 ML cenaFlašica za dečake Chickling boy 180 ml

Flašica za dečake Chickling boy 180 ml

Jako lepe flašice za bebe samo za vas po top cenama!

510 din

poslato: 13.07.2016 21:53, od strane korisnika Tibor Kovač

Ova ponuda vam je jako dobra i izuzetno je povoljna, jer se u jednom pakovanju dobijaju dve zaista jako kvalitetne i lepe cucle. Ja hoću da uzmem ovu MAM lažu od silikona Original 6m+ 2 komada u tamno plavoj boji, jer je za dečaka. Inače, moram da kažem da su cucle ovog proizvođača jako dobre i kvalitetno uradjene.

poslato: 30.06.2016 16:35, od strane korisnika Snezana Vijatov

Prilicno je povoljna ova ponuda i ja sam zaista zadovoljna kupovinom. Kupila sam ove MAM laze od silikona Original za cerkicu od moje prijateljice i rekla bih da je rec o vrlo kvalitetnoj izradi cucli sa lepim dezenima. Posebno mi se dopalo sto su stigle sa kutijicom za pakovanje pa se mogu na lak i brz nacin sterilisati i drzati unutar kutijice.

poslato: 30.06.2016 15:15, od strane korisnika Danijela Kijacic

Obzirom da su vrlo praktican prozivod ove cucle za bebe, a uz to je i odlicne izrade ova Nip laza Life od silikona, svakako bih je preporucila svim roditeljima, a posebna pogodnost kod ove kupovine, makar iz moje perspektive je to sto se u pakovanju dobijaju dve cucle.

poslato: 30.06.2016 13:45, od strane korisnika Valentina Milincic

Pa svakako su cucle izuzetno praktican proizvod za bebe s obzirom da predstavljaju sponu u periodu odvikavanja od sisanja. Meni se bas dopada ova Chicco laza od silikona neutral, a mislim i da je vrlo kvalitetno proizvedena. Ovaj izuzetno simpatican dezen i lepa boja doprinece sasvim sigurno da bebi bude jos zanimljivija cucla.

poslato: 30.06.2016 12:08, od strane korisnika Nevena Kasapovic

Misilm da je ova ponuda izuzetna. Cucle su zaista vrlo lepo dezenirane i kvalitetno proizvedene, a pri tom su i upakovanje u finoj kutijice u kojoj se moze vrlo lako sterilisati. Dopada mi se sto su svojim oblikom prilagodjene potrebama bebe i sto u pakovanju dobijamo dve cucle, a takodje, moram priznati, i cena je vise nego dobra za ove MAM laze od kaucuka Night 6m+.

poslato: 29.06.2016 18:38, od strane korisnika Dara Mijuskovic

Moj glavni utisak kada je u pitanju ova Nip laza od silikona Family jeste da se radi o veoma simpaticnoj cucli koja je pored lepog dezena i vrlo kvalitetno izradjena. Svakako ovu kupovinu jos primamljivijom cini to sto u sklopu kupovine dobijamo dve cucle po ovoj ceni.

poslato: 29.06.2016 11:00, od strane korisnika Andja Vujic

Osim sto je ova cucla dobila potreban atest i tako zadovoljila neophodne uslove kada je rec o proizvodnji ovih artikala, ova ponuda mi se dopada i zato sto MAM laza od silikona 6m+ Perfect dolazi upakovana u kutijicu za lazu. Tako je mozemo nositi uvek sa sobom, odnosno sa bebom, ne plaseci se da ce se isprljati jer stoji u finoj zastitnoj kutijici. Takodje bih spomenula i da ove cucle imaju bas lepe dezene, cak sam bila i u blagoj dilemi za koji dezen da se opredelim. :)

poslato: 28.06.2016 15:58, od strane korisnika Miljana Jovanovic

Cinjenica da se ova ponuda pre svega istice po ovoj neverovatno povoljnoj ceni s obzirom da su u ponudu ukljucene dve cucle, ali stvarno su i vrlo lepo dizajnirane. Meni se bas dopada ova Nip laza od silikona i posto je uskladjena prema potrebama bebe, svakako bih preporucila ovu kupovinu svim roditeljima.

poslato: 28.06.2016 14:23, od strane korisnika Jelena Denic

Bas je simpaticna ova cucla, a cak i bebu zainteresuje uvece kada zasvetli u mraku. :) Ja sam iskoristila ovu ponudu da kupim ove cucle mojoj sestricini i bas su fino izradjene. Uz to je i cena izuzetno povoljna tako da bih svakako preporucila ovu kupovinu MAM laze od kaucuka Night.

poslato: 28.06.2016 13:05, od strane korisnika Milica Sretic

Ove cucle su sasvim korektne i mislim da ce biti odgovarajuce svakom detetu. Ja sam ih kupila za mog sestrica i neverovatno koliko se brzo privikao na cuclu. U stanju je da je drzi u ustima po ceo dan. Mada ne bas bukvalno. :) Svakako je pozitivno sto je vecina cucli, pa tako i ova Chicco cucla od silikona Giotto 2m+ odlicno prilagodjena potrebama beba kada je rec o samom dizajnu.

poslato: 27.06.2016 21:20, od strane korisnika Andrea Zivanovic

Izuzetno sam zahvalna zbog ove ponude koju ste nam pripremili jer stvarno mislim da je neverovatno povoljna obzirom da se kupovinom ove cucle dobijaju zapravo 2 komada laza. Posebno je ova kupovina opravdana i ekonomicna s obzirom da je ova Nip laza visnjica ekstra kvaliteta i svojim dizajnom jako zgodna za koriscenje.

poslato: 27.06.2016 18:57, od strane korisnika Katarina Djordjevic

Sve pohvale za vase sjajne ponude kada je rec o bebi odeci i opremi jer se na vasem sajtu zaista moze pronaci maltene sve sto je potrebno. Iskreno, nisam ocekivala da cu ovde bas naci i ove cucle, ali iznenadjenjima nikad kraja. Prijateljica mi je preporucila ove Nip ili Chicco laze pa sam se gledajuci vasu ponudu opredelila za kupovinu ove Nip laze od silikona Feel koja dolazi u pakovanju od 2 komada po ovoj super ceni. Posto su prilagodjene potrebama dece, ove cucle su sasvim odgovarajuce, a pored svoje prakticne primene, takodje se isticu i zbog vrlo interesantnog dezena. :)

poslato: 27.06.2016 17:15, od strane korisnika Ljubica Joksimovic

Pored ovog velikog izbora i lepog dizajna cucli za decu, kod ove ponude me privuklo i to sto se za ovu cenu dobijaju 2 komada sasvim zadovoljavajucih cucli koje ce biti od sjajne pomoci roditeljima, ali i deci za odvikavanje od sisanja. Svakako bih pohvalila sto su dizajnom uskladjene potrebama klinaca i zbog toga preporucujem svima kupovinu ove Nip Spacy laze od silikona.

poslato: 25.06.2016 14:23, od strane korisnika Ivana Mirkovic

Super su ove cucle za decu, izuzetno su kvalitetne izrade i dobro je to sto su prilagodjene potrebama deteta. Uglavnom su sve ove cucle moderne izrade i uskladjene na najbolji moguci nacin da bi zadovoljile potrebe malisana, a ova Chicco laza od kaucuka Giotto mi se dopala zbog lepog dezena i boje. Naravno, pohvalila bih i ovu vrlo korektnu cenu za 2 komada cucli jer mislim da je sasvim zadovoljavajuca.

poslato: 25.06.2016 11:26, od strane korisnika Ana Radosevic

Cini mi se da je ova Nip flasica Trendy boy pre svega izuzetno povoljna, ali i veoma lepo izradjena sa lepom bojom i simpaticnom aplikacijom u vidu otisaka stopala i saka. :) Jako je fino prilagodjena potrebama deteta pa ce beba moci sama da drzi ovu flasicu dok pije mleko ili neki sokic.

poslato: 24.06.2016 15:00, od strane korisnika Sandra Avramovic

Sjajne su ove kutije. Zaista je izvanredan dizajn u pitanju i pored toga sto moze posluziti kao zanimacija za igru bebi, sama prakticnost koju nam pruza ova kutija za lazu je neverovatna. Posebno kada smo napolju u setnji sa bebom pa se dogodi da joj ispadne ili je baci iz usta i isprlja se na ulici. Zbog toga je odlicna ova kutija jer imamo dva odvojena odeljka gde mozemo drzati cistu i prljavu cuclu.

poslato: 23.06.2016 16:46, od strane korisnika Jelena Vucicevic

Ovo je stvarno savrsen proizvod, posebno u trenucima kada niste kod kuce sa vasom bebom. Ja sam kupila ovu kutiju sestri i ona je prezadovoljna. Deluje kao jedan sasvim obican predmet u gomili bebi opreme, ali stvarno je neverovatno korisna ova Nuby kutija za lazu jer mozete u nju staviti dve ciste cucle i nema potrebe da se brinete da li ce negde usput vasa beba baciti cuclu iz usta na pod ili ce se isprljati na neki drugi nacin jer u rezervi vec imate dve spremne i ciste cucle.

poslato: 23.06.2016 14:10, od strane korisnika Maja Simonovic

Pored samog izgleda flasice koju cine izuzetno interesantnim ove slatke aplikacije i lepe boje, treba istaci i ovaj odlicno uskladjen dizajn Akuku flasice sa silikonskim ruckama od 125ml koja je izuzetno zgodna za drzanje upravo zbog ovih ruckica. Cena je zaista vise nego pristupacna.

poslato: 23.06.2016 11:14, od strane korisnika Dejana Milosevic

Ovo je zaista fantasticna ponuda s obzirom da za ovu cenu mozemo dobiti dve cucle za nasu bebu. Utoliko pre jer je ova Nip Spacy laza od kaucuka veoma dobra i kvalitetna, a svojim izgledom je skroz prilagodjena uslovima koji su najpovoljniji upravo za koriscenje od strane deteta.

poslato: 22.06.2016 17:28, od strane korisnika Marina Raskovic

Osim sto je neverovatno simpaticna ova maca naslikana na flasici, mislim da ce devojcice ovu flasicu rado koristiti jer je i vrlo lagana i zgodna za drzanje. Uz to je i u lepoj boji, a rekla bih i da je cena sasvim pristupacna. Obzirom da je ovo jedan od glavnih rekvizita sto se tice hrane dok su deca jos uvek sasvim mala, moja preporuka bi bila ova Chicco flasica Giotto sa cuclom od silikona za devojcice.

poslato: 22.06.2016 15:06, od strane korisnika Tamara Dimitrijevic

Moram biti iskrena i reci da mi se ova cucla pre svega dopala zbog divnog izgleda, odnosno prelepe boje u kojoj je proizvedena. :) Prosto je savrsena za male devojcice. Ja sam iskoristila ovu ponudu da priustim jednu ovakvu cuclu za moju bratanicu i kada je neko vidi kako koristi ovu Chicco lazu od silikona Giotto naprosto ne postoji mogucnost dileme da li je muska ili zenska beba. :) Svakako je veliki plus kod ovih laza sto su oblikom potpuno prilagodjene potrebama beba.

poslato: 22.06.2016 11:36, od strane korisnika Ana Spasojevic

Meni se bas dopada ova flasica za decu. U principu je vrlo lepog dizajna i sto je verovatno najznacajnije, laka je za drzanje od strane deteta jer je oblikom potpuno prilagodjena najmladjima. Obzirom da je ovaj proizvod neophodan u prvim mesecima zivota svakog deteta zbog ishrane, pa cak i duze, mislim da je ova Chicco staklena flasica Giotto sa cuclom od kaucuka unisex odlican izbor kupovine.

poslato: 21.06.2016 17:06, od strane korisnika Tanja Maric

Mislim da je ovo izuzetno praktican proizvod jer generalno bebe cesto bacaju cucle, pa ih onda stalno sklanjate i vracate. Sa ovom kutijicom makar ne morate non stop da je prebacujete s mesta na mesto uzrokujuci tako da se prlja i cucla, vec je odlozite na jedno mesto i pri tom znate da je cisto. Zato bih preporucila svim roditeljima kupovinu ove kutije za lazu Quicky.

poslato: 21.06.2016 13:19, od strane korisnika Danijela Trajkovic

Skroz fino izgledaju ove laze i ono sto mi se posebno dopalo je to sto su kompletno prilagodjene svojim dizajnom za potrebe beba. Simpatican je dezen, a dopada mi se i sam materijal od kojeg je napravljena ova MAM laza od silikona Start jer je vrlo meka i bice prijatna za koriscenje bebama.

poslato: 21.06.2016 12:01, od strane korisnika Nadja Jovanovic

Meni su stvarno preslatke ove cucle. Posebno ova sa dezenom rode koja nosi dete. :) Stvarno odlicna ideja i savrseno izgleda kada je vidite kod bebe. :) To je verovatno ipak presudno kod kupovine starijima jer beba ionako ne razume sta taj dezen znaci. Medjutim, zbog svog nacina izrade koji je prilagodjen upravo uzrastu beba, ova Nip silikonska laza Newborn predstavlja odlican izbor, a verujem da je dodatni stimulans kod ove kupovine, makar kada sam ja u pitanju, i ta mogucnost sto se dobijaju dve cucle po ovoj ceni.

poslato: 20.06.2016 17:42, od strane korisnika Aleksandra Petrovic

Moram priznati da me je malo i bespotrebno ubacilo u dilemu za koju cuclu da se opredelim posto kod vas na sajtu postoji ponuda raznoraznih i mnogobrojnih vrsta, a vecina je, ako nisu i sve prilagodjene potrebama beba. Opredelih se nekako za ovu kupovinu jer mi je ova MAM laza od silikona Trends delovala bas simpaticno sa ovim aplikacijama zivotinja na njima. Uz to se dobijaju i dve cucle ovom kupovinom sto je stvarno sjajno.

poslato: 20.06.2016 14:24, od strane korisnika Neda Mladenovic

Primetila sam da su uglavnom sve ove cucle za bebe proizvedene po istom sistemu tako sto su potpuno prilagodjene potrebama deteta i uglavnom su od istog materijala. Ja sam se shodno tome okrenula odabiru prema ceni i izgledu i mislim da je ovaj MAM laza od silikona original 6m+ odlican izbor jer sadrzi 2 komada cucli i to po izvanrednoj ceni.

poslato: 20.06.2016 13:54, od strane korisnika Mladen Nikolić

Moram da kažem onima koji možda još nisu čuli, da je ova marka Akuku jako dobra i dosta kvalitetna, bez obzira što je manje poznata od gotovo svih drugih marki. Imamo dosta njihovih stvari za decu, a sada smo odlučili da uzmemo ovu Akuku flašicu sa silikonskim ručkama i plastičnim dnom i to sa ovom kamilom :)

poslato: 20.06.2016 11:43, od strane korisnika Simona Jokic

Radi se o odlicnoj cucli za bebe obzirom da je prilagodjena u potpunosti njenim potrebama. Ova Chicco laza od kaucuka je pored svog finog dizajna koji je idealan za najmladje takodje i proizvedena od vrlo prijatnog materijala tako da verujem da ce svaka beba rado koristiti ovu cuclu.

poslato: 18.06.2016 14:42, od strane korisnika Dragana Mitrovic

Istakla bih da su vrlo lepe ove cucle, ali posto je to ipak individualno, mislim da je prakticnije da spomenem koliko su zahvalne za upotrebu kod beba jer su i izgledom, ali i dizajnom uskladjene prema potrebama upravo beba. Ono sto se mozda i ne treba istaci kada je u pitanju Chicco laza od kaucuka 4m+ jeste da ovu ponudu cini sjajnom to sto uz kupovinu stizu 2 komada cucli.

poslato: 18.06.2016 11:33, od strane korisnika Jovana Adamovic

Pre svega mislim da je jako povoljna ova ponuda, odnosno ovo pakovanje od dve cucle sa sterilnom kutijom. Pored toga sto mi se dopada jer su cucle dizajnirane upravo prema potrebama deteta, takodje bih istakla i odlicnu mogucnost brze i jednostavne sterilizacije same cucle kada zelite da je date detetu. Svakako preporucujem svim roditeljima ovu ponudu jer je MAM laza od silikona original vrlo kvalitetan proizvod, a svakako i jako povoljan.

poslato: 17.06.2016 16:54, od strane korisnika Mira Radakovic

Bas su simpaticne ove cucle za decu, sto zbog lepih dezena, tako i zbog interesantnih boja. Iskreno, posebno me je privukla ova super cena posto se ipak radi o pakovanju od 2 komada cucli. Pored cene, ono sto mi se dopada jeste to sto je ova Nip silikonska laza Feel dizajnirana na nacin koji je u potpunosti prilagodjen potrebama deteta, a mislim da je to kod pojedinih proizvoda za bebe od izuzetne vaznosti.

poslato: 17.06.2016 14:04, od strane korisnika Ivona Nikolic

Zaista me je najvise privuklo kod kupovine ovih cucli za bebe to sto su svojim dizajnom apsolutno prilagodjene potrebama deteta. Svakako je bitan detalj svakom roditelju, a jos jedna pogodnost kod ove kupovine je i to sto ova Chicco laza od silikona svetleca 4m+ dolazi u pakovanju od dva komada sto je cini vrlo povoljnom.

poslato: 17.06.2016 12:06, od strane korisnika Marija Loncar

Super je ponuda obzirom da se po ovoj ceni dobijaju dve kvalitetne cucle za bebe. Kupila sam ih za cerkicu od moje prijateljice koja se nedavno porodila i stvarno su bas lepe. Nadam se samo da nece imati problema da je navikne na cuclu, a deluje ohrabrujuce i to sto je ova Chicco laza od kaucuka roze prilagodjena dizajnom upravo prema potrebama deteta.

poslato: 16.06.2016 14:36, od strane korisnika Ema Terzic

Stigla mi je pre neki dan ova Chicco laza od silikona roze 4m+ i mnogo mi se dopada ovako na izgled. Deluju mi kao vrlo kvalitetno proizvedene cucle, a dopada mi se to sto su dizajnom uskladjene prema potrebama beba. Ovu ponudu takodje cini povoljnom i to sto se dobijaju dve cucle za ovu cenu. Jedino se nadam da ih moja sestricina nece odbijati jer moja prijateljica nikako nije mogla da navikne svoje dete na cuclu, stalno ju je izbacivalo iz usta. :)

poslato: 16.06.2016 12:34, od strane korisnika Jovana Ilic

Pored toga sto mi ova cucla deluje veoma kvalitetno izradjena, svidja mi se i to sto je potpuno prilagodjena bebi svojim dizajnom. Ja sam je kupila za mog bratanca i stvarno mi se bas svidela kako izgleda, a sigurna sam da je ova Chicco laza od silikona plava odlican izbor cucli za najmladje.

poslato: 14.06.2016 18:04, od strane korisnika Jelena Belic

Radi se o odlicnoj cucli koja je savrseno prilagodjena najmladjem uzrastu. Kupila sam ovu Chicco lazu od silikona za moju malu sestricinu i interesantno je da se uopste nije previse bunila i odbacivala cuclu. Sto je prilicno dobra stvar. :) Preporucila bih svim roditeljima sa malom decom ovu cuclu posto je cena sasvim u redu.

poslato: 14.06.2016 15:16, od strane korisnika Andjelija Kostic

Kupila sam ove cucle za moju sestricinu i najvise me je privuklo ovoj kupovini jer su ove cucle prilagodjene potrebama najmladjih. Pored toga, i cena je prilicno pristupacna obzirom da se radi o pakovanju od dve cucle koje su namenjene za decu od prvih dana zivota. Chicco laza od silikona ce svakako biti potrebna svakom roditelju u ciji dom je nedavno stigla prinova. :)

poslato: 13.06.2016 18:14, od strane korisnika Zorica Cosic

Obzirom da su u pitanju izuzetno kvalitetne cucle proizvedene na nacin koji je apsolutno podredjen potrebama bebe, ova ponuda u kojoj se dobijaju dve Chico laze od silikona plava, po ovoj vrlo pristupacnoj ceni je vise nego povoljna.

poslato: 13.06.2016 15:58, od strane korisnika Jovana Filipovic

Bas je slatka ova flasica za decu, a posebno mi se dopadaju ove sove kako su ispale lepe. Iako po mom misljenju uopste nisu lepe zivotinje, neverovatno je koliko u varijanti kada se naslikaju za decu mogu bas simpaticno da izgledaju. :) Uz lep dezen, svakako bih pohvalila ovu staklenu flasicu sa cuclom od silikona za mleko jer je izuzetno zgodna za drzanje detetu dok pije iz nje. A i cena je sasvim pristupacna.

poslato: 13.06.2016 13:28, od strane korisnika Ljiljana Ivic

Odlican je izbor kupovine ukoliko zelite da kupite svom detetu neku flasicu koja ce biti laka za koriscenje, ali i interesantnog oblika zbog cega ce je mozda i manje odbijati. Meni se posebno dopao ovaj lep i zanimljiv dezen na flasici u vidu ovog crvenog voca, ali je svakako ova trening flasica za devojcice sa ruckama posebno zgodna upravo zbog ovih rucki za koje ce dete moci da drzi flasicu. Takodje bih se i vama zahvalila zbog ove povoljne cene za ovako kvalitetnu flasicu.

poslato: 11.06.2016 15:27, od strane korisnika Isidora Tomic

Moram priznati da me je kod ove ponude najvise privuklo to sto ovom kupovinom dobijamo dve cucle. :) A posto su vec lepe, kvalitetne i dizajnom uskladjene da budu odgovarajuce za bebe, nisam morala previse da se premisljam oko tehnickih detalja. :) Preporucila bih svim roditeljima koji imaju malo dete kupovinu ove Chicco laze od kaucuka svetleca 4m+ i da iskoriste priliku da obezbede bebi dve kvalitetne cucle.

poslato: 11.06.2016 13:10, od strane korisnika Vesna Markovic

Jeste da neke bebe prosto odbijaju cuclu, ali to zaista moze biti jako koristan proizvod za dalje navikavanje bebe u vezi sa ishranom. Kupila sam ovu Chicco lazu od silikona 4m+ mojoj prijateljici i nadam se da ce joj odgovarati, odnosno, da ce se bebac privici na cuclu jer mi deluje kao da je kvalitetna i dizajnirana prema potrebama beba.

poslato: 11.06.2016 10:28, od strane korisnika Kristina Lukovic

Zaista jeste veoma prakticna flasica jer je potpuno zgodna za drzanje od strane bebe. Uz to je i lagana pa joj nece biti teska dok pije nesto iz flasice, tako da smatram da bi ova staklena flasica za mleko sleepy sa silikonskom cuclom bila vise nego odgovarajuca za uzrast dece u prvim mesecima zivota.

poslato: 10.06.2016 17:57, od strane korisnika Jelena Prokic

Pa definitivno se moze reci za ovu flasicu da je modernog dizajna, a takodje i vrlo simpaticnog dezena sa ovim ovcicama. :) Medjutim, pre bih obratila paznju na prakticnu stranu kada je u pitanju ova staklena flasica sa sirokim otvorom jer je zbog svog oblika vrlo laka za drzanje od strane deteta, a i lagana je tako da dete nece imati nikakvih problema da je drzi dok pije iz nje.

poslato: 10.06.2016 16:17, od strane korisnika Katarina Milic

Sigurna sam da je u pitanju kvalitetan materijal od kojeg je izradjena ova Chicco laza od silikona, ali iskrena da budem, pre svega mi se dopala boja u kojoj je proizvedena. Obzirom da je cucla sastavni deo odrastanja svake bebe, doduse kod neke manje, kod neke vise, ja sam kupila ovu lazu mojoj sestricini. :)

poslato: 10.06.2016 13:16, od strane korisnika Tijana Ivetic

Osim sto je bas slatka ova flasica zbog svog simpaticnog dizajna i lepih boja koje su idealne bas za devojcice, rekla bih i da je izuzetno zgodna za koriscenje malisana jer je lagana i moze fino da se uhvati. Cak je i cena sasvim pristupacna za ovu flasicu sa sirokim otvorom 150ml za devojcice tako da sam uverena da ce se svako obradovati ovom kupovinom.

poslato: 10.06.2016 11:37, od strane korisnika Marijana Tomovic

Ovo je bas lepa flasica i cak je i po dezenu savrsena za male decake. :) Na njoj se nalazi ceo vozni park svih mogucih prevoznih sredstava, a posebno je dopadljivo sto su u raznim bojama nacrtani. Sto se tice ove trening flasice za decake sa ruckama, potpuno je dizajnirana prema potrebama malisana jer je veoma zgodna za drzanje od strane deteta, i ukoliko je velicina odgovarajuca ovo ce zaista biti idealan izbor flasice.

poslato: 09.06.2016 23:03, od strane korisnika Suzana Ivanisevic

Po ovakvoj ceni apsolutno se isplati kupiti flasicu za bebu. Posebno mi je drago jer se radi o flasici koja pre svega ima veoma simpatican dezen u vidu ovog veselog zeke, ali je i sama ova flasica sa cuclom od kaucuka za mleko unisex vrlo zgodna za drzanje pa ce bebi biti lako da sama pije iz flasice.

poslato: 09.06.2016 21:44, od strane korisnika Svetlana Kukic

Ekstra je ova flasica za bebe. Pored svog finog dezena koji je interesantan za najmladje, svakako se radi o kvalitetnoj flasici koja je vrlo zgodna za koriscenje malisanima zbog svog dizajna. Ja sam je kupila za cerkicu od moje prijateljice i bas mi je drago da joj se dopala ovaj Chicco staklena flasica sa cuclom od silikona unisex.