Čistač stakla sa prskalicom

1 / 5
Čistač stakla sa prskalicom samo na Kupon Shopu po ovoj top ceni!
Akcija koja se ne sme preskočiti je pred vama!

Ovom prilikom vam predstavljamo jedan neverovatno praktičan proizvod koji će vam mnogo olakšati brisanje prozora. U pitanju je ručni čistač stakla koji ima ugrađenu posudu za tečnost sa raspršivačem. Od sada će vam pranje staklenih i ostalih površina biti puno zabavnije, brže i jednostavnije uz pomoć ovog praktičnog čistača.

Sve što treba da uradite je da u rezervoar stavite vodu i deterdžent, poprskate površinu koju želite da očistite i zatim pomoću sunđerastog dela na čistaču da očistite željenu površinu, a nakon toga sa gumenim delom pokupite tečnost.

Iskoristite ovaj sjajan popust i nabavite što pre ovaj praktični čistač za prozore sa raspršivačem.

CENA: 1.000 din490 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (3)

poslato: 14.02.2017 12:29, od strane korisnika Dana Milovac

Moram vam reći da vam je ovaj proizvod zaista revolucionaran. Od sada više neće biti nepotrebnog gubljenja vremena za sipanje vode u lavor i za sve te ostale nepotrebne sitnice, već je sada posao pranja prozora uz ovaj čistač za prozore sa raspršivačem znatno olakšan.

poslato: 25.01.2017 13:39, od strane korisnika Rajna Stojković

Ovaj proizvod je i više nego praktičan, zbog toga što sada za mnogo kraće vreme obavim isti taj posao i to podjednako dobro kao i ranije. Sve preporuke zaista za ovaj čistač stakla sa prskalicom, sjajan je.

poslato: 25.01.2017 12:50, od strane korisnika Nemanja Janić

Ovaj čistač stakla sa prskalicom je jako praktičan proizvod i više nema potrebe da se toliko zamlaćujemo oko ispiranja vode, lavora i ostalih gluposti prilikom brisanja prozora. Kupiću ga odmah i olakšati sebi posao :)

Čistač stakla sa prskalicom