Hot Shapers pojas za mršavljenje

1 / 11
Hot Shapers pojas za mršavljenje od sada samo na Kupon Shopu uz fantastičan popust!

Ovom prilikom vam predstavljamo jedan proizvod koji će dobro doći osobama koje žele da se otarase suvišnih kilograma. U pitanju je Hot Shapers pojas za mršavljenje! Ovaj pojas je izrađen od specijalne pametne tkanine Neotex, koja se sastoji od 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Ovu tehnologiju odlikuje to što se povećava temperatura tela i na taj način dolazi do topljenja masnih naslaga. On će vam pomoći da se otarasite viška kilograma, da unapredite rezultate vežbanja, kao i da smanjite obim struka, oblikujete telo i dođete do savršene linije.

Hot Shapers pojas za mršavljenje možete da nosite tokom vaših svakodnevnih aktivnosti, a ukoliko želite da postignete najbolje rezultate, preporučujemo vam da ga nosite svaki dan, a to će dovesti do toga da se masne naslage tope i do čak 4 puta brže.

Hot Shapers pojas za mršavljenje je namenjen svim osobama koje žele da se oslobode viška kilograma, suze struk, žele da imaju lepo oblikovanu figuru i da se osećaju prijatno tokom vežbanja. Na njemu nema kopči, rajsferšlusa i dugmića, tako da vam pruža maksimalnu udobnost tokom nošenja, a ono što je veoma bitno ne vidi se ispod odeće.

Održavanje je veoma lako. Možete ga prati na 30 stepeni, a ne bi trebalo da ga stavljate na centrifugu, da koristite izbeljivač, a takođe nemojte ga ni peglati, grubo cediti, sušiti u mašini za sušenje veša, kao ni na suncu. Takođe, nemojte ga nositi ni na hemijsko čišćenje.

Ovaj pojas za mršavljenje je pogodan i za muškarce i za žene i dostupan je u veličinama: M, L, XL, XXL, XXXL.

Ne propustite nipošto ovu fenomenalnu priliku da po akcijskoj ceni od samo 720 dinara poručite ovaj neverovatan Hot Shapers pojas za mršavljenje samo na Kuponu.CENA: 1.500 din720 din

Veličina

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (6)

poslato: 14.02.2017 12:13, od strane korisnika Marija Kostić

Imam nekoliko kilograma viška koje želim da skinem za neki malo kraći period i to je sve uglavnom na stomaku i bedrima, tako da mi je ovaj hot shapers pojas za mršavljenje kao idealan za to. Čula sam od nekih koleginica koje su ga koristile da je veoma efikasan.

poslato: 25.01.2017 13:32, od strane korisnika Vanja Panić

Moram vam reći da vam je ovaj hot shapers pojas za mršavljenje izuzetno dobar i da, on stvarno pomaže i skida kilograme. Ja sam ga koristila i za nekoliko nedelja sam se oslobodila pet kilograma, koliko sam i želela da skinem.

poslato: 25.01.2017 12:40, od strane korisnika Mila Krstić

Imam malo problema sa viškom kilograma i mada nisam nešto mnogo debela, meni smeta i želim da ih se rešim. Pogledala sam na vašem sajtu ponudu za ovaj hot shapers pojas za mršavljenje i rešila da ga isprobam, pa ćemo videti.

poslato: 21.11.2016 10:01, od strane korisnika Goran Pantić

Moja žena želi pošto poto da se oslobodi nekoliko kilograma viška i rekla mi je da planira da naruči ovaj Hot Shapers pojas za mršavljenje kako bi to i postigla. Sada sam pročitao malo ovaj tekst i vidim da to i nije tako loše, tako da ću ja to da joj uzmem.

poslato: 09.11.2016 13:30, od strane korisnika Kristina Minić

Moja dobra drugarica ima problema sa viškom kilograma i nikako da ih smakne, tako da je sirota stalno na nekim dijetama ali džabe, ništa ne pomaže. Videla sam ovaj Hot Shapers pojas za mršavljenje i odlučila da joj ga kupim i nadam se zaista da će pomoću njega malo bar da smrša.

poslato: 05.11.2016 12:09, od strane korisnika Jasmina Janković

Za ovaj pojas za mršavljenje sam čula još odavno zaista, ali nikako da ga kupim, odnosno da dodje na dnevni re :) sada je konačno stigao i red na njega tako da sam rešila da sebe počastim sa njim i da se uz pomoć ovog Hot Shapers pojasa za mršavljenje oslobodim viška kilograma.

Proizvodi iz iste kategorije
Revolucionaran steznik Revolucionaran steznik

1.980 din / 990 din

Shake weight teg za žene Shake weight teg za žene

3.900 din / 1.690 din

Steznik - korset od lateksa Steznik - korset od lateksa

1.400 din / 960 din

Hot Shapers pojas za mršavljenje