Hot Shapers helanke za mršavljenje

1 / 10
Hot Shapers helanke za mršavljenje su jedan fenomenalan proizvod koji će mnogim ženama biti od velike pomoći.
Ovakav popust koji vam je omogućio Kupon Shop se ne propušta!

Predstavljamo vam proizvod za kojim su žene u celom svetu načisto poludele - Hot Shapers helanke za mršavljenje! Ove helanke će vam pomoći da se otarasite viška kilograma, da unapredite rezultate vežbanja, kao i da smanjite obim bokova, bedara i stomaka i da ubrzate znojenje. One su napravljene od specijalne pametne tkanine Neotex, koja se sastoji od 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Ovu tehnologiju odlikuje to što se povećava temperatura tela i na taj način dolazi do topljenja masnih naslaga.

Hot Shapers helanke za mršavljenje možete da nosite tokom vaših redovnih svakodnevnih aktivnosti, bilo da ste kod kuće, vežbate, trčite, šetate. Njihov inovativni dizajn će vam pomoći da izgubite višak kilograma. Ukoliko želite da postignete optimalne rezultate, preporučujemo vam da ih nosite svaki dan. Njihovo učestalo nošenje će dovesti do toga da se masne naslage tope i do čak 4 puta brže.

Hot Shapers helanke za mršavljenje su namenjene svim damama koje žele da se oslobode viška kilograma, reše celulita, žele da imaju lepo oblikovanu figuru i da poboljšaju efekte vežbanja. Održavaju se veoma lako. Možete ih prati na 30 stepeni, a ne bi trebalo da ih stavljate na centrifugu, da koristite izbeljivač, a takođe ih nemojte ni peglati, grubo cediti, sušiti u mašini za sušenje veša, niti ih sušiti na suncu. Takođe, zabranjeno je i hemijsko čišćenje.

Dostupne su u veličinama: XXL, XXXL.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da ove izuzetno kvalitetne Hot Shapers helanke za mršavljenje, koje su najbolje na domaćem tržištu, nabavite na Kuponu po akcijskoj ceni od samo 950 dinara.CENA: 2.500 din950 din

Veličina

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (6)

poslato: 14.02.2017 12:09, od strane korisnika Vanja Panić

Ja imam viška kilograma poprilično i već godinama kuburim sa njima, ali nikako da se nakanim da idem na neku dijetu ili na neko vežbanje da krenem. Sada sam odlučila da ove hot shapers helanke za mršavljenje poručim i to u veličini XXL i da krenem bar sa tim za početak.

poslato: 25.01.2017 13:31, od strane korisnika Jovan Ković

Moja žena mi je rekla da joj poručim ove hot shapers helanke za mršavljenje jer želi navodno da smrša. Po meni je ona baš onakva kakva i treba da bude, ali ona je ubedjena da ima nekoliko kilograma viška koje želi da makne.

poslato: 25.01.2017 12:39, od strane korisnika Dragana Vidić

Moja ćerka ima utisak je predebela i uvek je na nekim dijetama. Naravno da nije predebela, ali ko će devojčicu od petnaest godina ubediti u suprotno. Videla je reklamu za hot shapers helanke za mršavljenje i hoće da joj kupim odmah.

poslato: 17.11.2016 12:18, od strane korisnika Sonja Terzić

Ne mogu baš da se pohvalim nekom vitkom figurom i uvek sam kuburila sa kilogramima, ali sam rešila da to sve prekinem i da se bacim na vežbanje neko. A sada sam videla i ove Hot Shapers helanke za mršavljenje pa ću uz vežbe i njih da koristim :)

poslato: 10.11.2016 12:07, od strane korisnika Tijana Plavšić

Ja bih volela da malo doteram svoju liniju i da se rešim ovog salca koje mi visi sa strane, pa ću videti da li će mi ove Hot Shapers helanke za mršavljenje pomoći u tome. Nemam nešto preterano mnogo kilograma, ali opet imam više nego što bih htela, tako da sam se odlučila da ih nabavim kod vas.

poslato: 05.11.2016 12:07, od strane korisnika Sanja Sarić

Ja imam odredjenih problema sa kilažom, mada to i nije tako preterano kad pogledam neke druge koliki su u stvari. Problem je u tome što to meni smeta i želim da sam skroz fit. Tako da sam odlučila da poručim ove Hot Shapers helanke za mršavljenje i vidim kako one deluju.

Proizvodi iz iste kategorije
Majica za mršavljenje bež Majica za mršavljenje bež

1.500 din / 1.080 din

Revolucionaran steznik Revolucionaran steznik

1.980 din / 990 din

Hot Shapers helanke za mršavljenje