Električna četka za ljubimce Knot out

1 / 7
Električna četka za ljubimce Knot out samo na Kupon Shopu po jako niskoj ceni!

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan proizvod koji je namenjen svima koji imaju kućne ljubimce. U pitanju je četka sa kojom možete raščešljati vaše kuce i mace i ukloniti čvorove i sve zamršene delove na njihovoj dlaci. Sve ovo ćete uraditi bezbolno po vaše ljubimce, bez čupanja i stresa. Zamenite sve one stare četke i češljeve koje imate jednom ovako modernom četkom.

Ova četka radi pritiskom na dugme i tada se uključuju električna rotirajuća sečiva koja će ukloniti sve čvoriće. Veoma je bezbedna, budući da su ovi nožići ugrađeni u jedinicu i ne dodiruju direktno njihovu kožu. Ona će ujedno i masirati vaše ljubimce dok im uklanja sve ono što je zamršeno. Nemojte više mučiti vaše kuce i mace onim starim, klasičnim četkama koje ih čupaju, već im omogućite da uživaju i da na najbrži način opet imaju prelepu dlaku. Dovoljno je samo, da kada naiđete na neku gromuljicu, stisnete dugme i na taj način je uklonite.

Možete je koristiti na svim delovima tela vašeg kućnog ljubimca, budući da je izuzetno bezbedna po njihovu osetljivu kožu. Ova četka je veoma laka za korišćenje i održavanje. Za njen rad su potrebne 4 AAA baterije. Ispod teksta pogledajte u video klipu kako funkcioniše ova magična četka za kućne ljubimce.

Električna četka za ljubimce Knot out samo na Kuponu uz super popust. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nabavite je što pre!CENA: 1.600 din790 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (3)

poslato: 14.02.2017 12:33, od strane korisnika Igor Lukić

E ovo je nešto što će moja maca prosto obožavati. Ona je jako umiljata i obožava da se mazi, a što tek uživa kada je neko češlja i četka, pa ne možete da verujete. Tako da je ova električna četka za ljubimce knot out ono nešto što je kao stvoreno za nju :)

poslato: 25.01.2017 13:40, od strane korisnika Sara Katanović

Moja kuca će se oduševiti kada bude videla šta sam joj kupila za Novu godinu. Da, to je upravo ova električna četka za ljubimce knot out. Čula sam da je izvrsna, i to iz prve ruke, budući da je moja dobra drugarica nju skoro kupila.

poslato: 25.01.2017 12:51, od strane korisnika Jovana Milivojević

Baš me je obradovala ova reklama za električnu četku za ljubimce knot out i odmah ću je poručiti, pošto mi se jako dopala. Imam macu i sigurna sam da će ona jako uživati dok je budem četkala ovom četkom koja je sjajna :)

Proizvodi iz iste kategorije
Petzoom četka Petzoom četka

1.200 din / 840 din

Krevet za mačke na prozoru Krevet za mačke na prozoru

1.900 din / 1.320 din

Električna četka za ljubimce Knot out