Imate kućnog ljubimca? Onda ste definitivno na pravom mestu. Dobrodošli na Pet Shop kategoriju. Naš i vaš Pet centar će vam pomoći da na najjednostavniji i najpovoljniji način kupite sve za ljubimce. Sjajna cena i nezaobilazni popust su jedan od glavnih aduta Kupon Shopa. Ne dozvolite da vam promakne neka kuponova akcija bez koje ne može proći ni naš omiljeni Pet svet. Bez obzira da li imate macu ili kucu, kategorija Pet Shop će zadovoljiti sve potrebe vaših najdražih ljubimaca. Uz sve za ljubimce ide i veoma pristupačna cena i veliki izbor različitih brendova koji su najprodavaniji na našem tržištu. Tu je naravno i najpovoljnija dostava u Srbiji uz pomoć koje će sve što kupite u vašem omiljenom Pet Shopu, stići na vašu adresu u rekordno kratkom roku. Pet centar otvara svoja vrata svakog dana od 00-24h.
ELEKTRICNA CETKA ZA LJUBIMCE KNOT OUT 790 DIN, Cetka za kuce, Cetka za mace, cena, akcija, popustElektrična četka za ljubimce Knot out

Električna četka za ljubimce Knot out

Kategorija Pet Shop - sve za ljubimce po najnižim cenama samo na Kuponu!

1.600 din790 din

KREVET ZA MACKE NA PROZORU cena, akcija, popustKrevet za mačke na prozoru

Krevet za mačke na prozoru

Mnogo dobra rasprodaja po jako niskim cenama!

1.900 din1.320 din

TRIMER ZA SISANJE PASA cena, akcija, popustTrimer za šišanje pasa

Trimer za šišanje pasa

Rasprodaja po najpovoljnijim cenama na klik od vas!

3.000 din2.040 din

PETZOOM CETKA cena, akcija, popustPetzoom četka

Petzoom četka

Rasprodaja po top stvari po top cenama!

1.200 din840 din

FORTAN DODATAK ISHRANI ZA KUCE cena, akcija, popustFortan dodatak ishrani za kuce 500ml

Fortan dodatak ishrani za kuce 500ml

Hrana za pse koja je puna vitamina je pred vama!

2.850 din

FORTAN KNOBLETTEN cena, akcija, popustFortan knobletten 400g

Fortan knobletten 400g

Hrana za pse najboljeg kvaliteta samo na klik od vas!

3.390 din

poslato: 25.01.2017 13:40, od strane korisnika Sara Katanović

Moja kuca će se oduševiti kada bude videla šta sam joj kupila za Novu godinu. Da, to je upravo ova električna četka za ljubimce knot out. Čula sam da je izvrsna, i to iz prve ruke, budući da je moja dobra drugarica nju skoro kupila.

poslato: 25.01.2017 12:51, od strane korisnika Jovana Milivojević

Baš me je obradovala ova reklama za električnu četku za ljubimce knot out i odmah ću je poručiti, pošto mi se jako dopala. Imam macu i sigurna sam da će ona jako uživati dok je budem četkala ovom četkom koja je sjajna :)

poslato: 29.06.2016 14:11, od strane korisnika Darko Kostić

E stvarno kakav je hit ovaj proizvod, ja ne verujem :) tačno mogu da zamislim moju macu umesto ove na slici kako se izvalila na ovom udobnom krevetu i digla sve četiri u vazduh. Strašno mi se svidja ovaj krevet za mačke na prozoru, tako da ću ga naručiti odmah za moju macu, a siguran sam da ona iz njega neće ni izlaziti :)