Uveličavajuće LED ogledalo Swivel brite 360

1 / 9
Uveličavajuće LED ogledalo Swivel brite 360 samo na Kupon Shopu po jako povoljnoj ceni za vas!

Evo jednog proizvoda koji će posebno oduševiti dame. U pitanju je Swivel brite ogledalo sa kojim će vam od sada biti mnogo lakše da se našminkate i doterate. Ovo ogledalo je specifično po tome što uveličava 5 puta i možete ga okretati i za 360 stepeni tako da vidite iz svih uglova veoma jasno ono što vam treba. Možete ga okretati kako poželite, a ugrađena LED svetla, kojih ima 6, će vam dati kristalnu sliku i osvetliti vaše lice.

Ovo ogledalo je idealno za šminkanje i ulepšavanje i više nećete imati nikakvih problema dok se šminkate, sređujete obrve, a savršeno je i za stavljanje sočiva i nakita. Možete ga koristiti gde god poželite – u kolima, kući, kancelariji. Veoma je praktično za čuvanje i ne zauzima mnogo mesta.

Ovo ogledalo za šminkanje se vrlo lako i jednostavno montira i nije vam potreban nikakav alat za to. Sve što treba da uradite je da njegovu magnetnu bazu postavite na neku ravnu površinu i da na taj specijalni zakrivljeni magnet stavite ogledalo. Zatim ga uključite i podesite ugao koji vam odgovara. Takođe, možete ga isto tako lako i skinuti i postaviti na neko drugo mesto. Za njegov rad su vam potrebne 2 AAA baterije, koje nisu uključene u ovu ponudu.

U klipu ispod teksta pogledajte uputstvo za montažu ovog ogledala.

Iskoristite ovaj super popust i nabavite uveličavajuće LED ogledalo Swivel brite 360 po ovoj akcijskoj ceni samo na Kuponu.


CENA: 2.000 din890 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (3)

poslato: 14.02.2017 12:59, od strane korisnika Stojan Kojić

Evo ga, konačno sam našao nešto zaniljivo za svoju ženu i odlušio sam da joj to poklonim za 8. mart. U pitanju je ovo vaše uveličavajuće led ogledalo swivel brite, koje mislim da će joj se jako dopasti, pošto ona, kao i svaka žena, najviše voli nešto što ima veze sa ulepšavanjem.

poslato: 25.01.2017 13:43, od strane korisnika Jelena Tomović

Evo ga proizvod koji sam jako dugo čekala, a to je ovo uveličavajuće led ogledalo swivel brite. Čim sam videla reklamu odmah sam ga naručila i to dva komada, jedan za mene, naravno, a drugi za moju sestru, koja je isto oduševljena njime :)

poslato: 25.01.2017 12:55, od strane korisnika Ana Marić

Ovo uveličavajuće led ogledalo swivel brite je jako dobro i moram vam reći da mi je preko potrebno, tako da ga odmah naručujem. Cena mu je veoma niska i baš sam iznenadjena pravo da vam kažem. Sjajno :)

Proizvodi iz iste kategorije
Rukavice za depilaciju Rukavice za depilaciju

700 din / 350 din

Paleta od 10 senki Naked 6 Paleta od 10 senki Naked 6

1.050 din / 720 din

Uveličavajuće LED ogledalo Swivel brite 360