Još kao male, roditelji su nas uvek učili, da ne kažemo terali, da pre spavanja obavezno operemo zube. I dan danas, ta obaveza nam jako teško pada. U našem detinjstvu, to je svakako bilo mnogo teže nego danas kada postoje elektricne cetkice za zube. Sigurno ste svi već čuli da se pojavila ta famozna elektricna cetkica za zube ali niste imali dodirnih tačaka sa njom. Lepa vest je ta da ubuduće na Kupon Shopu, možete kupiti razne elektircne cetkice za zube i tako sebi i svojim bližnjima, znatno olakšati obaveznu oralnu higijenu. Iz veoma raznolike ponude, sve više se izdvaja Oral B cetkica za zube skojom su kupci veoma zadovoljni. Sajt Kupon.rs ne bi bio to što jeste da za vas nije pripremio neki veliki popust. Zato, kada vam ubuduće bude zatrebala elektricna cetkica za zube, pogledajte prvo da li je neka akcija na kuponu u toku jer se tada može doći do elektricne cetkice za zube uz veoma niske cene. 
ORAL B DODATNA CETKICA ZA ZUBE SR 18 2 MULTI FFS cena, akcija, popustOral-B dodatna četkica za zube SR 18 2 MULTI FFS

Oral-B dodatna četkica za zube SR 18 2 MULTI FFS

Električne četkice za zube po akcijskim cenama na klik od vas!

1.999 din

ORAL B DODATNA CETKICA ZA ZUBE EB20 2 cena, akcija, popustOral-B dodatna četkica za zube EB20 2

Oral-B dodatna četkica za zube EB20 2

Najbolje dodatne električne četkice za zube na jednom mestu!

1.599 din

ORAL B DODATNA CETKICA ZA ZUBE EB18 2 cena, akcija, popustOral-B dodatna četkica za zube EB18 2

Oral-B dodatna četkica za zube EB18 2

Električne četkice za zube po sniženim cenama!

1.499 din

UVISAN CETKICA ZA ZUBE ACTIVE SONIC SG 923 cena, akcija, popustUvisan četkica za zube Active Sonic SG-923

Uvisan četkica za zube Active Sonic SG-923

Najbolje električne četkice za zube po najnižim cenama!

999 din

ORAL B ELEKTRICNA CETKICA ZA ZUBE OC 20 3000 cena, akcija, popustOral-B električna četkica za zube OC 20 3000

Oral-B električna četkica za zube OC 20 3000

Električne četkice za zube po akcijskim cenama samo na Kuponu!

17.299 din

ORAL B ELEKTRICNA CETKICA ZA ZUBE D16 500 cena, akcija, popustOral-B električna četkica za zube D16 500

Oral-B električna četkica za zube D16 500

Najpovoljnije električne četkice za zube samo na Kuponu!

4.999 din

ORAL B DODATNA CETKICA ZA ZUBE EB 25 2 cena, akcija, popustOral-B dodatna četkica za zube EB 25 2

Oral-B dodatna četkica za zube EB 25 2

Električne četkice za zube po najpovoljnijim cenama!

1.499 din

HYG REZERVNE CETKICE IRH S cena, akcija, popustHyg rezervne četkice IRH S

Hyg rezervne četkice IRH S

Električne četkice za zube kakve vam sigurno trebaju!

699 din

Elektricna cetkica za zube sa dozerom, Električna četkica za zube sa dozerom cena, akcija, popustElektrična četkica za zube sa dozerom

Električna četkica za zube sa dozerom

Najsavremenije elektricne cetkice za zube po fenomenalnim akcijskim cenama!

Rasprodato

poslato: 14.07.2016 15:34, od strane korisnika Dalibor Rokić

Ovih dana ozbiljno razmišljam da krenem sa korišćenjem neke električne četkice za zube, jer mi ove obične nešto i nisu baš specijalno dobre. ranije sam koristio te električne četkice, pa sam prestao, a sada razmišljam da im se opet vratim, a ova Oral-B električna četkica za zube D16 500 mi po svojim karakteristikama izgleda baš dobro.

poslato: 07.07.2016 13:25, od strane korisnika Marta Kranjc

Moj muž je pre nekoliko godina krenuo sa korišćenjem ovih električnih četkica za zube i i dalje ih koristi. Od tada za njega ne postoje ove obične četkice :) sada sam videla da u svojoj ponudi imate ovakve četkice, pa sam odlučila da mu kupim ovu Uvisan četkicu za zube Active Sonic SG-923, jer je koliko vidim vrlo povoljna.

poslato: 24.06.2016 16:04, od strane korisnika Dragan Jokić

Već dugo godina koristim ove električne četkice za zube i mogu vam reći da sam jako zadovoljan rezultatima, jer su mi zubi mnogo belji i manje se zadržava kamenca kada se zubi peru ovakvim četkicama. Koristio sam i ranije ovu Oral-B dodatnu četkicu za zube EB20 2 i bio sam jako zadovoljan, tako da ću je opet uzeti.

poslato: 23.06.2016 14:26, od strane korisnika Maja Simonovic

Iskreno govoreci, nisam sigurna da li sam zadovoljnija cenom ove cetkice ili samim proizvodom. U principu bez par stotina dinara mi ne mozemo da priustimo sebi ni jednu standardnu kvalitetniju cetkicu, a u toj srazmeri ova kupovina dobija jos vise na vrednosti. Zadovoljna sam nacinom rada elektricne cetkice koji je mnogo jednostavniji i brzi, a prema podacima strucnjaka i prilicno efikasniji u pranju zuba. Zbog toga smatram da je kupovina Oral-B dodatne cetkice za zube EB18 2 vise nego opravdana.

poslato: 23.06.2016 10:57, od strane korisnika Dejana Milosevic

Imala sam ranije jednu elektricnu cetkicu medjutim nisam uspela u potpunosti da se naviknem na nju, pa sam uglavnom kombinovala pranje zuba u zavisnosti od raspolozenja. Ali ova Oral-B elektricna cetkica za zube OC 20 3000 je za onu moju staru pravi potomak iz buducnosti. Posebno kada je dizajn u pitanju. :) U svakom slucaju, ovo je stvarno izvanredno praktican i zahvalan set koji cine cetkica i oralni tus i ako ste neko ko drzi do maksimalne higijene vasih zuba, onda je ovo savrsen proizvod za vas.

poslato: 22.06.2016 14:18, od strane korisnika Tamara Dimitrijevic

Dobila sam ovaj izvanredan proizvod od mog dragog. :) Stvarno posvecujem dosta paznje mojim zubima, kao i uopste zdravlju i negi celog mog tela. Mogu reci da imam veoma lepe zube, ali ih stvarno od malih nogu izuzetno odrzavam i cuvam, pa se zbog toga trudim da imam i kvalitetan "alat" kojim cu to postici. Ova Oral-B elektricna cetkica za zube MD20 oral jet je sjajna cetkica koju bih preporucila svima, a uz to dobijamo i oralni tus Oral-B ProfessionalCare 8500 oxyjet koji pomaze u suzbijanju bakterija i finoj negi nasih desni.

poslato: 22.06.2016 10:40, od strane korisnika Ana Spasojevic

Odlicne su ove rezervne cetkice. Nisu skupe, a opet za ovu cenu dobijam dve glave za moju elektricnu cetkicu. Navikla sam vec na ovu vrstu cetkice i sada imam utisak da bi mi bas bilo tesko da se opet navikavam na klasicno pranje zuba. Ove Hyg rezervne cetkice IRH S su se pokazale kao vrlo dobre jer su zaista optimalne cvrstoce pa predstavljaju odlican izbor za zube i desni.

poslato: 16.06.2016 15:55, od strane korisnika Sonja Jovicic

Mislim da su ove elektricne cetkice najbolja stvar da dete stekne pravilnu naviku redovnog pranja zuba. Naravno da oni i ne shvataju vazost pranja zuba kada su bas mali, ali jedna navika stecena na vreme olaksava kasnije svakodnevnicu, a samim tim to znaci i zdravije i lepse zube. Ova Oral-B elektricna cetkica za zube DB 4010 KIDS je bas super jer je lepo dizajnirana i prilagodjena mladjem uzrastu tako da ce im biti interesantna za koriscenje.

poslato: 13.06.2016 16:05, od strane korisnika Jovana Filipovic

Mislim da je ovo izvanredan proizvod, pre svega zbog samog zdravlja zuba, a potom i zbog sticanja navike pranja zuba jer je daleko interesantnije pranje zuba ovom elektricnom cetkicom umesto standardne koju vecina nas koristi, a pored lakseg koriscenja, pohvalila bih ovu Oral-B elektricnu cetkicu za zube D 20 3000 i zbog vrlo naprednih funkcija, sto zbog velikog broja obrtaja, tako i zbog tajmera i senzora pritiska. Zaista se radi o vrlo kvalitetnoj cetkici koja ce efikasno i lako odrzavati higijenu nasih zuba.

poslato: 13.06.2016 12:55, od strane korisnika Ljiljana Ivic

Mislim da je izuzetno kvalitetna cetkica, mada je meni osnovni cilj kupovine ove Oral-B elektricne cetkice za zube za decu D10 513 bio da se moja sestricina blagovremeno navikne i uopste stekne naviku redovnog pranja zuba. Mislim da ce uz ovu cetkicu to funkcionisati idealno jer je vrlo simpaticna, dovoljno je samo drzati je u rukama i upravljati, a uz ovu jednostavnu primenu, ova cetkica takodje i ima melodije koje sviraju dok se peru zubi. Rekla bih da je ovo idealan nacin da se spoji korisno i lepo. :)

poslato: 08.06.2016 12:30, od strane korisnika Tamara Petrović

Imala sam pre nekoliko godina jednu sličnu četkicu za zube poput ove, a onda sam prestala da ih koristim, ni sama ne znam zašto. Bila sam prezadovoljna, tako da ću opet sebi da naručim ovu Oral-B električnu četkicu za zube D12 3D WHITE, a i cena joj je i više nego povoljna. Jeftiniji ste od većine ostalih.

poslato: 04.06.2016 11:27, od strane korisnika Marijana Maksimovic

Stvarno je ekstra povoljna ova vasa ponuda obzirom da se dobijaju dve dodatne cetkice. Secam se da mi je u pocetku bilo nezgodno da se naviknem na elektricnu cetkicu, ali sada bi mi bilo cudno bez nje. Odlicna stvar je sto mogu da se menjaju glave cetkice tako da ce kvalitet pranja zuba biti neumanjen dokle god je koristimo. Bas me je odusevila ova Oral-B dodatna cetkica za zube EB20 2.

poslato: 04.06.2016 09:00, od strane korisnika Maja Glisic

Odlicna je stvar sto se mogu menjati glave cetkice umesto da se stalno kupuje nova, jer i nisu bas toliko jeftine. Ranije i nisam bas bila sklona pranju zuba elektricnom cetkicom, medjutim, mnogo je lakse, prakticnije i brze. Makar u mom slucaju. Izuzetno sam zadovoljna ovom Oral-B dodatnom cetkicom za zube SR 18 2 MULTI FFS jer je kvalitetne izrade i uopste nije tvrda previse, niti iritira moje desni.

poslato: 29.05.2016 12:41, od strane korisnika Ivana Karanovic

Izvanredna je ova Uvisan cetkica za zube Active Sonic SG-923. Stvarno je prijatan osecaj dok se peru zubi ovom cetkicom iako sam u pocetku imala cudan osecaj dok se nisam navikla. Mislim da je priclino efikasna za dobro pranje zuba, a ima i sasvim korektan vek trajanja.

poslato: 18.05.2016 22:38, od strane korisnika Dajana Todorovic

Stvarno moram napomenuti iako poredjenje verovatno malo glupo zvuci, ali ova Oral-B elektricna cetkica D32 Triumph 5000 predstavlja "avion" medju cetkicama, i to ne rucnim, vec elektricnim. Mislim da je posebno zgodna za one koji imaju osetljive desni i slabe zube, a i odlicna je zbog svojih mnogobrojnih funkcija. Definitivno je savrsen izbor za idealnu negu zuba, mislim da je ovo trenutno vrhunac.

poslato: 18.05.2016 20:14, od strane korisnika Sara Milunovic

Prijateljica mi se zalila jednom prilikom kako nikako ne moze da navikne svoje dete da samostalno redovno pere zube. Ja sam vec cula neka iskustva od ranije da su uspesno resavane slicne situacije elektricnom cetkicom jer je laksa za upotrebu, ali i dosta zanimljivija deci. Zato sam odlucila da kupim njenom detetu Oral-B elektricnu cetkicu za zube D12 3D white i moram da se pohvalim da je moja ideja upalila. :)

poslato: 17.05.2016 22:36, od strane korisnika Milica Nikolic

Dobila sam pre nekog vremena na poklon ovu cetkicu za zube i iako nikada nisam nesto posebno razmisljala o kupovini elektricnih cetkica, ova Oral-B elektricna cetkica za zube D 16 500 pokazala se kao vrlo zanimljiva i efikasna cetkica. Meni je najveci problem sa ovim klasicnim cetkicama sto mi cesto puknu u ruci dok perem zube i nikako nisam uspevala da nadjem neku dovoljno cvrstu. :) Iz tog razloga sam pocascena jednom ovom, a nadam se da sa ovom necu imati slicnih nezgoda. :)

poslato: 19.04.2016 23:17, od strane korisnika Ivana Nedeljkovic

Dobila sam na poklon od sestre ovu cetkicu i stvarno sam prezadovoljna koliko je prakticna, a i vrlo prijatna za koriscenje ova Oral-B dodatna cetkica za zube EB 25 2. Posebno bih pohvalila prakticnu stranu sto pruza mogucnost zamene samo glave cetkice sto meni apsolutno odgovara s obzirom da mi te glave cetkice generalno ne traju nesto preterano dugo. :)

poslato: 17.04.2016 13:07, od strane korisnika Ivona Zivanov

Iskrena da budem, ja mislim da sam veoma efikasno prala svoje zube i obicnom cetkicom. Medjutim, posto sam naisla na ovu vasu vrlo povoljnu ponudu kada je u pitanju Oral-B elektricna cetkica za zube DB4 010 ja sam morala da je iskoristim i pocastim sebe ovom elektricnom cetkicom koja je meni licno najznacajnija zbog toga sto mi olaksava i ubrzava pranje zuba jer sam onako rucno prilicno detaljna pa nekad ume da mi se oduzi pranje zuba kada se zanesem. :)

poslato: 16.04.2016 12:22, od strane korisnika jelena kenjalo

Braun set dodataka za električne četkice ED 17-4 FFS me je zaista odusevio. Pomislila sam da za "te pare" ne moze da se ocekuje i dobije nesto kvalitetno, ali zahvaljujuci vasem sajtu, izgleda da moze. Elektricne cetkice koristim vec godinama i ova su dodatci koji su mi nedostajali. Sve pohvale sa moje strane!