Magnetni i akupresurni ulošci za obuću

1 / 4
Magnetni i akupresurni ulošci za obuću su pred vama, a imaju odličan popust!

Bez obzira da li imate kvalitetnu i skupu obuću ili ne, ravna stopala, čukljevi i drugi deformiteti stopala mogu da izazovu brojne neprijatne osećaje, kao što su bolovi u zglobovima, kolenima ili kičmi. Korišćenjem ovih magnetnih uložaka za obuću držanje tela postaje idealno, telesna težina se ravnomerno raspoređuje, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje. 

Svi magneti su zaobljeni, glatki i bez oštrih ivica, za potpunu udobnost. Ulošci su univerzalni i odgovaraju svima. Dovoljno je da makazama isečete uložak na željenu veličinu. Uložak po potrebi možete oprati mlakom vodom i sapunom, a zatim osušiti na vazduhu.

Magneti deluju svojim magnetnim poljem kao i akupresurno na taban, jer se pritiskom težine tela na magnet vrši akupresura na određene tačke na tabanu, dodatno masirajući taban i pospešujući cirkulaciju. Uložak svojom konstrukcijom deluje tako da stopalo i celo telo postavlja u odgovarajući anatomski pravilan položaj.

Magnetni i akupresurni ulošci za obuću:
pomažu kod problema sa ravnim tabanima i kod bola u stopalima i nogama 
- čuvaju kičmu i smanjuju problem sa čukljevima 
- poboljšavaju perifernu cirkulaciju 
- postavljaju telo u anatomski položaj 
- omogućavaju dugotrajnu akupresuru tabana 
- omogućavaju dugotrajno hodanje i stajanje 
- stimulišu rad unutrašnjih organa 
- pomažu kod smanjenja telesne težine 
- pomažu kod bolova u zglobovima, kod stresa, nervoze, depresije, zamora i nesanice.

Rešite vaše probleme sa stopalima i kičmom.  Magnetni i akupresurni ulošci za obuću čekaju na vas uz ovu akcijsku cenu od samo 350 dinara!

CENA: 700 din350 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Svi komentari (9)

poslato: 14.02.2017 11:42, od strane korisnika Milutin Krasić

Moja ćerka ima velikih problema sa nogama i stvarno je poprilično bole. To je sve od tog njenog posla, pošto je ona zaposlena u jednom restoranu i po ceo dan je na nogama, tako da nije ni čudo što je bole noge. Ovi magnetni i akupresurni ulošci za obuću se nadam da će joj pomoći koliko toliko.

poslato: 25.01.2017 13:58, od strane korisnika Tomislav Bunić

Ovi magnetni i akupresurni ulošci za obuću su dosta dobri. Kupili smo tri para pre nekoliko meseci i nosimo ih redovno, tako da mogu da vam prenesem samo pozitivne efekte i da preporučim svima koji imaju problema sa nogama i stopalima.

poslato: 25.01.2017 13:19, od strane korisnika Miloš Jovanović

Moja mama ima dosta problema sa stopalima i jako teško se kreće. To može biti i zbog godina i zbog kojeg kilograma viška, ali se nadam da će joj ovi magnetni i akupresurni ulošci za obuću pomoći bar malo da joj kretanje bude lakše.

poslato: 25.01.2017 12:28, od strane korisnika Pera Stević

Imam dosta problema sa nogama i stopalima generalno, pa sam rešio da kupim ove magnetne i akupresurne uloške za obuću. Nadam se samo da će mi pomoći i da nisu uzalud bačene pare. Javljam kakva su mi iskustva.

poslato: 09.11.2016 13:15, od strane korisnika Sava Stojanovic

Naručio sam pre nekoliko dana ove uloške za obuću i moram vam reći da sam baš baš zadovoljan njima. Ja imam takav posao da dosta stojim i to često u jednom mestu i to je pravo ubistvo za noge i za stopala, tako da sam baš srećan što su mi ovi magnetni i akupresurni ulošci za obuću pomogli. Pozdrav

poslato: 28.10.2016 16:18, od strane korisnika Marko Perić

Imam probleme sa nogama pa sam mislio da naručim ove uloške i da se nadam da će mi pomoći i bar mi malo ublažiti tegobe koje imam. Vrlo je povoljna cena na kojoj su ovi magnetni i akupresurni ulošci za obuću, tako da je jedan plus za vas.

poslato: 10.02.2016 23:01, od strane korisnika Ljuba Softic

Mene zanima sta konkretno znaci to da je velicina univerzalna? Posto ja nosim malo veci broj obuce od univerzalnog, 46. I zanima me da li se ovaj ulozak moze koristiti u bilo kojoj vrsti obuce, letnja, zimska, papuce? Hvala.

poslato: 05.02.2016 20:19, od strane korisnika Boris Katic

Jel neko isprobao ove magnetne i akupresurne uloske za obucu? Jel deluju? Ja dosta vremena provodim na terenu zbog svog posla i cesto me bole stopala i ledja, a ne nosim uvek bas kvalitetnu obucu, pa bih kupio ako zaista imaju ovakav efekat.

poslato: 07.11.2015 11:59, od strane korisnika jovana gvojic

Stigli su mi magnetni i akupresurni ulosci za obucu. Noosicu ih par dana pa vam javljam utiske...

Proizvodi iz iste kategorije
Magnetni i akupresurni ulošci za obuću