Kako kupiti kupon?

Vrlo lako.

1. Ulogujete se na svoj profil(neophodno je da ste registrovan član).

2. Odaberete željenu ponudu i kliknete na ikonicu KUPI.

3. Odaberete način na koji želite da izvršite uplatu (u nastavku su navedeni svi načini plaćanja) kao i željenu količinu kupona.

4. Nakon odabira načina plaćanja, izvršite uplatu i sačekajte da Vam kupon stigne na Vaš mail nakon čega ga možete odštampati i iskoristiti.


Kuponove ponude možete plaćati Qvoucher-om, uplatnicom ili dole navedenim kreditnim karticama.

QVoucherPlaćanje QVoucher-om

Ako želite za sebe neku Kuponovu ponudu, ali ne posedujete kreditnu karticu – nema problema! Tu je QVoucher! Zahvaljujući QVoucher-u, moći ćete da idete u on-line shopping bez bilo kakvih bankovnih računa, kreditnih kartica. Sve što je potrebno jeste da kupite QVoucher dopunu na najbližem uplatnom mestu, a više informacija o lokacijama, kao i o QVoucher-u uopšte, možete pročitati na http://qvoucher.rs/index.php .

Odete na prodajno mesto, tražite QVoucher dopunu, kažete svoj broj telefona i iznos kojim želite da napuniteQVoucher. Kada uplaćujete naručenu on-line uslugu, u polje u kojem se traži unos broja Qvoucher-a unesite svoj broj telefona, a polje ispod lozinku koju ste osmislili kada ste se registrovali ili lozinku koja Vam je poslata putem SMS-a u slučaju da ste dopunu kupili kao neregistrovani korisnik. Potom, u krajnje polje unesite brojeve koje vidite na slici.

Ako su podaci koje ste uneli adekvatni, pred vama se otvara korisnički panel, a na mobilni telefon Vam stiže PIN kod.

UplatnicaPlaćanje uplatnicom

Ako želite da naručenu ponudu platite uplatnicom, potrebno je da ostavite tražene podatke, a Kupon će Vam na mail poslati popunjenu uplatnicu koju ćete odštampati i pojuriti u najbližu banku da uplatite traženi iznos. Kada novac bude „legao“, na mail Vam stiže Kuponov kupon i već je sve spremno za Vaš ili savršen užitak nekog Vama dragog!

Kreditne karticePlaćanje kreditnom karticom

Ako želite da plaćate kreditnom karticom unesite svoje podatke, a potom ćete radi nastavka rezervacije/kupovine biti preusmereni na eMS e-commerce portal koji posreduje u prometu roba i/ili usluga na internetu u ime i za račun firme "Kupon" d.o.o.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama Payment Gateway-a. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim firma "Kupon" d.o.o. neće biti odgovorna za zloupotrebu istih.