Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze. Ne oklevaj ne dremaj, već poklone spremaj. Da li vi verujete u Deda Mraza? Sigurni smo da ste kao deca jedva čekali Novu godinu jer su vas tada ispod jelke čekali mnogobrojni udobno smešteni novogodisnji paketici. Složićete se sa nama da i naša deca trebaju da uživaju u novogodišnjim čarolijama i da su zaslužili da ih obradujemo kako i dolikuje. Postanite barem na kratko najpoznatiji deka na svetu i poklonite nekom mališanu novogodisnji paketic. Na Kupon Shopu se mogu pronaći najrazličitiji novogodisnji paketici za decu a ukoliko ste kreativni i imate inspiraciju, možete se oprobati  i u ulozi vilenjaka pa da sami sastavite idealan novogodisnji paketic. Mi ćemo vam u tome znatno olakšati jer se na sajtu Kupon.rs mogu kupiti ili napraviti najjeftiniji paketici za Novu godinu. Probudite maštu vašoj deci i obradujte ih na proveren način. Novogodisnji paketici za decu su spremni i čekaju da ih poklonite nekom koga volite. PRAZNICI NAM STIŽU!
NOVOGODISNJI PAKETIC ZA DEVOJCICE 999 DIN, Novogodisnji paketici, cena, akcija, popustNovogodišnji paketić za devojčice

Novogodišnji paketić za devojčice

Najlepši novogodisnji paketici za decu uz sjajan popust.

1.199 din999 din

NOVOGODISNJI PAKETIC ZA DECAKE 999 DIN, Novogodisnji paketici, cena, akcija, popustNovogodišnji paketić za dečake

Novogodišnji paketić za dečake

Najjeftiniji paketici za Novu godinu na jednom mestu.

1.199 din999 din

poslato: 21.11.2016 10:04, od strane korisnika Goran Pantić

E ovu igricu planiram da uzmem za mog klinca, a prosto ne mogu da verujem da je kod vas ovako jeftina, tako da ću je naručiti odmah. Ova dečija društvena igra Ne ljuti se čoveče je baš odlična za porodično igranje, a i za igranje sa društvom.

poslato: 11.11.2016 14:26, od strane korisnika branka djurica

Bas mi se dopada sadrzaj ovog novogodicnjeg paketica! Ima bas ono sto moj sincic volii napominje da bi voleo da dobije u skorije vreme! Sada uz vasu pomoc to postaje izvodljivo tako da vas molim da mi odvojite jedan novogodisnji paketic za decake i posaljete mi sto pre. Poslala sam svoje podatke na vas mail :)

poslato: 11.11.2016 14:24, od strane korisnika branka djurica

Presladak mi je ovaj podmetac za jelo mama vodi bebu! Otkad je moja kuca obogacena za jos jednom clana, mama voli bebu nam je neophodna u svim oblicima! Vec imam mamu i maksima, cekam da mi stignu i ovi podmetaci za hranu, pa cemo redom, jedno po jedno :)

poslato: 11.11.2016 14:10, od strane korisnika Darko Kostić

Baš vam je super ova ideja da imate ukrasne kese sa likovima iz ovog serijala Mama voli bebu, pošto se klinci baš oduševljavaju kada ih gledaju na tv-u. Ova kesa za poklon Mama voli bebu je, koliko vidim, lepo urađena i naručiću je u nekoliko komada, zatrebaće sigurno :)

poslato: 11.11.2016 14:07, od strane korisnika Tanja Katić

Ovi podmetači za hranu su prosto neophodan rekvizit kada moj sinčić koji ima 2 godine sedne za sto i kao krene sam da se hrani. Imamo ih sa raznim junacima, ali ne i sa ovima iz Mama voli bebu, tako da ću ih nabaviti odmah. Planiram da ovaj podmetač za jelo Mama voli bebu uzmem u oba dezena :)

poslato: 11.11.2016 14:06, od strane korisnika nenad tomic

Bas je strava pvaj novogodisnji paketic za devojcice! Vec sam se bacio u potragu za paketicem za novu godinu za moju devojcicu i ovaj mi je upravo postao favorit! Ima bas sve sto jednoj devojcici u ovo moderno doba treba!

poslato: 11.11.2016 14:05, od strane korisnika Katarina Miletić

Mnogo mi se dopada ova ideja što ste uveli bojanke u vašu ponudu, tako da sam odmah rezervisala za moju devojčicu ovu jednu bojanku za decu. One su veoma korisne, a ova bojanka Mama voli bebu će joj sigurno odmah postati omiljena, pošto ih ona baš jako voli.

poslato: 11.11.2016 14:03, od strane korisnika Branko Tikić

Kao mali smo svi jako voleli bojanke, a ovi sadašnji mališani retko da ih uopšte i uzmu u ruke. Uvek im je sve drugo nekako zanimljivije, a bojanke su te koje su jako korisne za decu. Ova velika bojanka Mama voli bebu mi se jako dopada. tako da ću je odmah naručiti za mog sestrića.

poslato: 11.11.2016 14:00, od strane korisnika Nataša Katić

E ovo ja zovem prave igrice za klince, a ne neke tamo svakojake gluposti. Ja sam svojoj deci i ranije uzimala razne igre pamćenja i oni to baš jako vole. A sada ću im uzeti i ovu igru memorije - Mama voli bebu, pa neka sada mozgaju i razmišljaju i sa ovom igricom :)

poslato: 11.11.2016 13:57, od strane korisnika Dejan Stanojević

Ova igra je zaista fenomenalna. Ja se sećam da sam je kao klonac besomučno igrao sa svojim društvom i baš smo se dobro zabavljali. Super je što je imate sa likovima iz Mama voli bebu, tako da ću ovu igru čoveče ne ljuti se - Mama voli bebu da uzmem za svog sinčića :)

poslato: 10.11.2016 13:47, od strane korisnika Vera Marić

Moja mala unuka obožava Frozen lutkice, tako da će se oduševiti što u ovom novogodišnjem paketiću ima i takvih artikala. Moram vam reći da vam je ova ponuda dosta povoljna, tako da ću svakako da naručim jedan, za sada, ovaj novogodišnji paketić za devojčice, za moju unukicu.

poslato: 10.11.2016 13:41, od strane korisnika Marko Perić

Mnogo mi se dopada ovaj vaš novogodišnji paketić za devojčice i planiram da naručim nekoliko komada ovih novogodišnjih paketića. Jedan će definitivno biti za moju ćerku, a drugi ću verovatno pokloniti svojoj maloj kumici. Obradovaće se devojčice sigurno ovim lepim igračkama :)

poslato: 10.11.2016 13:38, od strane korisnika Nemanja Janić

Malo mi je rano zaista da sada uzmem novogodišnji paketić, ali ne bih hteo da propustim ovu priliku i zato hoću da naručim odmah ovaj novogodišnji paketić za dečake i da budem miran i ne jurim uvek. Mom sinčiću će se jako dopasti ovaj paketić. Pozdrav

poslato: 10.11.2016 13:36, od strane korisnika Tamara Petrović

Baš sam ovih dana htela da krenem u nabavku porebnih stvari za novogodišnje paketiće, ali ova vaša kombinacija mi se baš dopada. Uštedeli ste mi vreme i trud i odlučila sam da uzmem ovu vašu kombinaciju, tako da je moj jedan novogodišnji paketić za dečake spreman :)