Mama voli bebu najviše na svetu, najviše na svetu mama voli bebu... Pesma koju znaju pa sigurno smo gotovo svi roditelji i njihova deca. Ova sjajna pesmica dobila je konačno i svoj epilog u vidu sjajnih crtanih filmova. Od sada će vaša deca moći da uživaju i uživo u svojim omiljenim crtanim likovima mama voli bebu, jer na Kupon Shopu možete među prvima postati ponosni vlasnik lutke mama voli bebu. Sjajna cena i izuzetan kvalitet ovih muzičkih lutki su i više nego dovoljan razlog da vaše dete već danas svoje igračke obogati ovim preslatkim muzičkim lutkama. U ponudi su za sada tri igracke mama voli bebu i to u glavnim ulogama Tata, Mama i neizostavni junak Maksim. Mama voli bebu igracka za decu jednostavnim pritiskom na stomak emituju zvuk naše omiljene dečije pesmice. Možete birati između tri različite melodije i pustiti vašem detetu onu koja mu se najviše dopadne u tom trenutku. Pevušite zajedno ovu dopadljivu pesmicu i uživajte u omiljenim likovima iz crtanog filma mama voli bebu već danas. Igracke za decu mama voli bebu samo na Kupon Shopu.
PLISANA IGRACKA MAMA VOLI BEBU - MAKSIM, Muzicka igracka mama voli bebu prodaja, Igracka za decu mama voli bebu cenaPlišana igračka Mama voli bebu - Maksim

Plišana igračka Mama voli bebu - Maksim

Mama voli bebu plisane igracka za decu samo na Kuponu po ovako niskim cenama. Nabavite ih što pre!

1.599 din

PLISANA IGRACKA MAMA VOLI BEBU - TATA, Muzicka igracka mama voli bebu prodaja, Igracka za decu mama voli bebu cenaPlišana igračka Mama voli bebu - Tata

Plišana igračka Mama voli bebu - Tata

Lutke mama voli bebu samo na Kupon Shopu po jako niskoj ceni. Iskoristite što pre ovu priliku da kupite najtraženije igracke za decu!

1.999 din

PLISANA IGRACKA MAMA VOLI BEBU - MAMA, Muzicka igracka mama voli bebu prodaja, Igracka za decu mama voli bebu cenaPlišana igračka Mama voli bebu - Mama

Plišana igračka Mama voli bebu - Mama

Mama voli bebu igracke za decu po jako povoljnim cenama dostupne samo na Kuponu za vas!

1.999 din

poslato: 14.02.2017 13:12, od strane korisnika Petar Biševac

Ove lutkice Mama voli bebu su stvarno sjajne i sva dečica se baš obraduju kada ih dobiju, zato što sada mogu i da se igraju koliko hoće sa ovim lutkama, koje su njihovi omiljeni likovi. Ovog puta naš izbor je plišana igračka Mama voli bebu - Tata.

poslato: 25.01.2017 13:50, od strane korisnika Miona Pilić

Moja unukica ima tri godine i kao i velika većine dece i ona obožava ove junake iz crtaća Mama voli bebu, tako da sam ja rešila da je obradujem i za Novu godinu sam joj kupila ovu prelepu plišanu igračku Mama voli bebu – mama.

poslato: 25.01.2017 13:07, od strane korisnika Irena Tomić

Moje dete obožava ovaj crtani Mama voli bebu i svaki dan ga gledamo na tv-u. Do sada joj nisam uzimala lutkice iz ovog crtanog, ali sada ću joj uzeti ovu. Baš lepo izgleda ova plišana igračka Mama voli bebu – mama.

poslato: 17.11.2016 11:08, od strane korisnika Daca Pejić

Ova plišana lutkica vam je stvarno super. Kupila sam je pre koju nedelju za moju ćerkicu, pošto joj se ona najviše dopada, i mala se stvarno oduševila i stalno se igra sa njom. Tako da moje preporuke za ovu divnu plišanu igračku Mama voli bebu - Mama.

poslato: 10.11.2016 12:01, od strane korisnika Ana Marić

Planirala sam već neko vreme da za moju sestričinu koja ima 3 godine uzmem ovog slatkog Maksima i evo odlučila sam se za njega pre nekoliko dana, da bi juče stigla ova divna plišana igračka Mama voli bebu - Maksim i moja mezimica se tako obradovala da je to bilo zaista nešto neviđeno :)

poslato: 05.11.2016 11:49, od strane korisnika Miloš Jovanović

Našem sinu smo supruga i ja pre par nedelja kupili dve od ovih prelepih lutkica Mama voli bebu i on se jako jako obradovao. Uzeli smo mu Maksima i mamu, a sad je dosao red i na tatu :) ova plišana igračka Mama voli bebu - Tata će mu taman upotpuniti kolekciju.

poslato: 02.11.2016 11:33, od strane korisnika veljko miljkovic

Pre nekoliko dana sam poručio ovu divnu lutku za moju ćerkicu i kada je stigla na kućnu adresu, moja ćerkica se baš baš obradovala. Moram da vas pohvalim i da kažem da su vam lutke Mama voli bebu baš dobre,a pogotovo ova plišana igračka Mama voli bebu - Mama.

poslato: 28.10.2016 16:16, od strane korisnika Marko Perić

Ove lutkice su vam stvarno prelepe i odlučio sam da ih kupim za moju ćerkicu. Gledamo redovno crtać na televiziji tako da smo rešili da je obradujemo i uzmemo joj jednu ovu lutku, a odlučili smo da to bude plišana igračka Mama voli bebu - Maksim.

poslato: 02.10.2016 11:38, od strane korisnika Almeda Kacka

Dali saljete i za inostranstvo ?

poslato: 03.10.2016 09:04, od strane korisnika Kupon.rs

Postovana Almeda,
nazalost, svi proizvodi se salju samo na teritoriji Srbije pa tako i lutke Mama voli bebu.
Pozdrav.

poslato: 15.07.2016 22:00, od strane korisnika Stevan Pajić

Moj kum mi je rekao da je njegov sinčić, odnosno moj kumić, oduševljen ovim likovima i da ovu pesmicu zna napamet i uveliko već pevaju zajedno. Tako da ja sam mislio da ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Tata kupim za njega, pa ćemo mu kasnije nabaviti i ostale lutkice iz ovog serijala.

poslato: 14.07.2016 09:53, od strane korisnika Dragana Vidić

Moja prijateljica je prošle nedelje naručila za svoju unukicu koja ima 2 godine ovu preslatku plišanu lutku i mala se toliko obradovala da to nije normalno :) njoj su inače ovi likovi iz serijala Mama voli bebu jedni od omiljenih, pa i ne čudi otkuda tolika radost. Inače, ova plišana igračka Mama voli bebu - Maksim je baš dobro uradjena.

poslato: 13.07.2016 09:49, od strane korisnika Jasna Kostić

Mislim da vam je ova zaista super ideja da u vašu ponudu uvrstite lutkice iz ovog popularnog serijala. Ja sam za ove likove čula pre koju godinu i gledala klipove sa njima na internetu, tako da ih moja deca obožavaju, pa sam rešila da im kupim ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Mama i sigurno će se baš obradovati.

poslato: 07.07.2016 23:48, od strane korisnika Mirko Jovanov

Ja sam za ove likove iz serijala Mama voli bebu čuo još kada su se tek pojavili na internetu u onoj čuvenoj pesmici i znam da su ih moji bratanci obožavali. Sada kada sam rekao bratu da su se pojavile ove lutkice, odlučili smo da im uzmemo neku od ovih plišanih lutkica, a za početak će to biti plišana igračka Mama voli bebu - Tata.

poslato: 07.07.2016 13:04, od strane korisnika Marta Kranjc

Ja sam pre nekoliko dana naručila za ćerku moje kume ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Mama i stigla mi je odmah na kućnu adresu, tako da sve pohvale za veoma brzu isporuku. Kada sam joj juče odnela, mala se toliko oduševila da nismo mogle da verujemo. Baš joj se dopala ova lutka i sada po ceo dan provodi u igranju sa njom.

poslato: 06.07.2016 15:25, od strane korisnika Petar Biševac

Ova predivna plišana igračka Mama voli bebu - Maksim je zaista mnogo lepa uživo, pošto sam imao prilike da je vidim kod mog malog sestrića. Zet mu je kupio pre neki dan, a klinac se oduševio baš baš, tako da sam odlučio da mu ja kupim još jednu lutku iz ove kolekcije, pa ćemo polako i da ih kompletiramo :)

poslato: 05.07.2016 14:33, od strane korisnika Sonja Terzić

Mnogo mi se dopadaju ove vaše plišane igračke, tako da se razmišljam da kupim neku od njih za svog sestrića, koji jako voli ove crtane likove, i zna pesmice napamet. Oduševila sam se kada sam videla da ih imate u svojoj ponudi, tako da će ova plišana igračka Mama voli bebu - Mama uskoro da krasi sobu mog sestrića :)

poslato: 04.07.2016 14:03, od strane korisnika Stojan Kojić

Ja moram da priznam da do pre nekoliko meseci nikada nisam ni čuo, a kamoli gledao klip na internetu sa ovim junacima. Ali kada se moja sestra porodila, saznao sam sve i sada sam apsolutno u toku sa svim crtaćima, pa i sa Mama voli bebu. Zato sam rešio da bebici kupim ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Maksim iako je ona još mala :)

poslato: 30.06.2016 19:47, od strane korisnika Jasmin Kljajic

Kupio sam ovu lutkicu za moju sestricinu i iskren da budem, nisam siguran ko se vise obradovao, sestra ili sestricina. :) Medjutim, salu na stranu, stvarno je bas lepa lutka i sigurno ce se obradovati svako dete ovim junacima iz mega popularne pesmice. Naucih pored klinaca sve moguce decije pesme, i one stare i ove nove. :) Mislim da je ova plisana igracka mama voli bebu - Mama fantastican izbor poklona za najmladje, posebno ukoliko uzivaju u slusanju ove pesmice.

poslato: 30.06.2016 13:49, od strane korisnika Dejan Toković

Moja sestra ima ćerkicu koja ima 2 godine i koja je odrasla na ovoj pesmici sa You Tuba Mama voli bebu. Tako da i ja sam čuo za ovu veselu družinu pre par godina i baš sam se obradovao, pre svega zbog nje, što su se sada pojavile i lutkice sa ovim likovima, tako da ću da joj naručim neku, a odlučio sam da to bude plišana igračka Mama voli bebu - Tata.

poslato: 29.06.2016 13:43, od strane korisnika Darko Kostić

Prvi put sam se sa likom i delom ove jako simpatične porodice upoznao prošle godine kada mi je sestra pustila klip dok sam bio kod nje i tada sam video kako ih moj sestrić hipnotisano gleda. Sada kada sam video da ove lutke imate u svojoj ponudi rešio sam da mu kupim plišanu igračku Mama voli bebu - Maksim, za koju sam siguran da će je obožavati :)

poslato: 27.06.2016 22:14, od strane korisnika Nikola Gigic

Stvarno nisam imao pojma da je ovoliko popularna ova pesmica Mama voli bebu jer nemam bas rasprostranjen kontakt sa mladim roditeljima u svojoj okolini. Medjutim, znam recimo da klinci od moje sestre, brata i kuma obozavaju pesmicu, a boga mi i oni sa klincima cesto zapevaju. :) Ova plisana lutka mama voli bebu - Maksim, posluzio mi je da obradujem moje kumce i njegovo ushicenje kada sam mu dao lutku je bilo nestvarno. :) Stvarno mi je bas bilo drago kada sam ga video, jer je poklon bio sto se kaze, bas "kao kec na deset". Sada kada videh ove komentera pre mene, ostaje mi samo da konstatujem da je ova lutka zaista idealan poklon da obradujemo malisane jer su ovo njihovi novi crtani junaci. :)

poslato: 27.06.2016 21:24, od strane korisnika Andrea Zivanovic

Ja stvarno nisam sigurna da li sam se vise ja obradovala kada sam videla ovu vasu ponudu ili kada sam mom sinu dala ovu lutku. :) Stvarno obozava ovu pesmicu i svakog dana je obavezno po par puta odslusa, a ne retko je i muz i ja pevamo zajedno sa detetom. Mislim da ste ovom vasom ponudom sa lutkama iz ove popularne pesme uspeli da obradujete brojne malisane, a ja iz svog primera mogu reci da je ova plisana igracka mama voli bebu - tata neizmerno obradovala mog sina. :)

poslato: 25.06.2016 14:39, od strane korisnika Luka Milutinov

Ova plišana igračka Mama voli bebu - Mama mi je pre neki dan stigla kući i istog dana sam je odneo kod svog sestrića koji ima 2 godine. Ijao, da ste mogli da vidite samo tu radost kada je uzeo ovu lutku u ruku, pa to nije bilo kraja njegovoj sreći. U neko skorije vreme ćemo mu uzeti i preostale dve lutke koje imate u ponudi :)

poslato: 24.06.2016 17:49, od strane korisnika Uros Pecelj

Cini mi se da vec ne znam nijedno dete koje ne voli ovu pesmicu. Prosirio se klip internetom kao grip pred zimu pa se svi malisani i roditelji zarazise ovom simpaticnom pesmicom. Iskreno, ja sam se bas odusevio kada sam video da imate ove lutke u ponudi, a ova plisana igracka mama voli bebu - tata ce upotpuniti kolekciju mom bratancu koji je naravno jedan od onih mnogobrojnih malisana koji pred spavanje obavezno slusa ovu pesmicu. :) Sumnjam da je potrebno da naglasavam da njegovoj sreci nije bilo kraja... jeeej :)

poslato: 24.06.2016 14:42, od strane korisnika Mima Stepanov

Mnogo mi se dopada ova plišana igračka Mama voli bebu - Mama, budući da sam je prekjuče videla kod svoje drugarice, koja je nekoliko dana pre toga naručila za svoju ćerkicu od dve godine. Malecka se toliko obradovala, da se već danima igra uglavnom sa ovom lutkom, tako da ću je i ja naručiti za svoju ćerkicu.

poslato: 23.06.2016 18:22, od strane korisnika Srdjan Milanov

Ukoliko stavim po strani da je pesmica skroz jednostavna i idealna za najmladje, ono sto se meni dopada kao odrasloj osobi jeste to da je potpuno pozitivna i predstavlja prikaz divne ljubavi izmedju roditelja i deteta. Na to svakako nisu imuni ni deca, ali ni roditelji pa se i moja sestricina odusevljava kada joj mama i tata puste ovu pesmu. :) Ja sam se odlucio da je obradujem jednom ovom plisanom igrackom mama voli bebu - Maksim, a mozda joj to bude i svojevrsna vezba i priprema za batu, a nadam se da nece jos dugo cekati na prinovu, bilo da je bata ili seka u pitanju. Vezba je pocela odlicno, za sada obozava ovu novu igracku. :)

poslato: 23.06.2016 17:33, od strane korisnika Nikoleta Stamenkovic

Stvarno je neverovatno simpaticna ova lutka Mama. :) Doduse, svi likovi u pesmici su mi smesni, ali naravno u najpozitivnijem smislu jer je potpuno simpaticna ova pesmica. :) Posto moja mala sestricina uziva dok slusa ovu pesmicu na racunaru, ali posebno kada je slusa zajedno sa mamom i tatom, odlucila sam da ova plisana igracka mama voli bebu - mama bude njena nova omiljena igracka. :) I uopste ne sumnjam da ce biti tako, barem neki naredni period.

poslato: 23.06.2016 14:05, od strane korisnika Sara Katanović

Moja kuma je pre nekoliko dana naručila za svog klinca ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Tata i stigla joj je juče. Kada je otpakovala i pružila je sinu, on se raspametio koliko je bio oduševljen, i u početku nije mogao da shvati kako to da drži ovu lutku u rukama, a do malopre je gledao preko kompjutera :)

poslato: 22.06.2016 14:42, od strane korisnika Miloš Jovanović

Ja sam relativno skoro čuo ovu predivnu pesmicu za decu Mama voli bebu kada sam bio kod prijatelja koji imaju bebicu. Kada su je pustili, bebac se odmah zagledao u monitor i nije ni trepnuo dok se nije završila skroz. Tako da sam odlučio da mu kupim ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Maksim, koja je stvarno preslatka.

poslato: 21.06.2016 10:13, od strane korisnika Dejana Karić

Ova plišanu igračku Mama voli bebu - Maksim izgleda jako dobro, potpuno isto kao i na slici i u ovom klipu. To vam kažem jer mi je pre koji dan stigla na kućnu adresu, a kada sam je raspakovala i dala detetu, ona se toliko oduševila da me je grlila satima :) uskoro ću joj naručiti ove ostale dve lutke koje imate u ponudi.

poslato: 20.06.2016 18:08, od strane korisnika Sara Djokic

Taman sam se privikla na cinjenicu da je ova pesmica mega popularna kod malisana, a vec su se pojavile i lutke sa likovima iz pesmice. :) Posto moja sestricina obozava ovu pesmicu i svaki put uziva gledajuci je i slusajuci je, kada sam videla ovu lutku, stvarno se nisam mislila ni sekunde. Moze se reci da su kvalitetne izrade, a posebno mi se dopada jer je u pitanju veoma lep i nezan materijal tako da nema sumnje da ce ova plisana igracka mama voli bebu - Mama biti svim malisanima jedna od omiljenih igracaka, a posebno ukoliko vole ovu pesmicu. :)

poslato: 20.06.2016 13:15, od strane korisnika Mladen Nikolić

Ja sam pre koju godinu čuo za ove likove iz mama voli bebu, pošto prijatelji imaju malu ćerkicu koja ih prosto obožava, tako da smo zajedno i učili pesmicu :) sada ću da je obradujem sa ovom plišanom igračkom Mama voli bebu - Tata i samo mogu da zamislim kako će se obradovati kada je bude videla :)

poslato: 18.06.2016 16:32, od strane korisnika Nikola Vulovic

Moj sestric obozava ovu pesmicu. Ne moze da prodje dan, a da mu je ne puste barem par puta. :) Meni je najlepse u svemu tome sa koliko on paznje i zelje slusa ovu pesmicu i kakve face pravi. Zbog toga sam se i obradovao kada sam video ove lutke kod vas u ponudi, a mislim da mu je po meri bas ova plisana lutka mama voli bebu - Mama. :) Sada cim cuje pesmicu, odmah trazi ovu lutku da je drzi. Neverovatno koliko su deca neodoljiva stvorenja. :)

poslato: 18.06.2016 15:51, od strane korisnika Natasa Cvijovic

Bas su lepe ove lutkice, a posebno su interesantne jer se radi o lutkama iz popularnog klipa decije pesmice koja je izuzetno popularna medju decom. Ja sam se odlucila za ovu plisanu igracku mama voli bebu - Maksim koju sam poklonila sinu od moje prijateljice, a njegova reakcija je bila potpuno ocekivana. Bio je apsolutno odusevljen i ceo dan se nije odvajao od njegovog novog drugara Maksima. :)

poslato: 18.06.2016 12:27, od strane korisnika Mića Josić

Pored moje bratanice i ja sam odavno čuo za pesmicu mama voli bebu, tako da znam i likove iz nje. Super je to što ste se setili da obradujete mališane lutkicama sa ovim junacima koji su za kratko vreme postali omiljeni. Plišana igračka Mama voli bebu - Maksim će za koji dan, nadam se, krasiti sobu moje bratanice, kao moj poklon.

poslato: 17.06.2016 18:25, od strane korisnika Zorana Brajovic

Ne mogu da verujem da je ovoliko popularna ova igracka i da je vec toliko ljudi culo za ovu lutku. :) Ovaj broj komentara potvrdjuje da je kod nas naisla prava pomama za lutkama ove izuzetno popularne pesmice medju najmladjima. Ja sam resila da ova plisana igracka mama voli bebu - tata bude moj poklon prijatelju, odnosno njegovom sincicu, jer je taj moj prijatelj neki ideal kakav bi roditelj trebao da bude. Zaista je sjajan otac, i nema sumnje da ce i sin biti pravi muskarac. :) Za sada je ipak mali decacic pa se shodno tome i raspekmezio kada je video ovu plisanu igracku sa njegovim omiljenim likom. :)

poslato: 17.06.2016 17:19, od strane korisnika Mara Tijanic

Mnogo su simpaticne ove lutkice koje su uradjene na osnovu decije pesmice koja je postala apsolutni hit medju decom. Sve cesce cujem da se pominje ova pesmica, doduse medju roditeljima, pa sam resila da iskoristim ovu sjajnu ponudu i kupim cerkici od moje prijateljice ovu plisanu igracku mama voli bebu - Maksim. Stigla mi je juce i stvarno jedva cekam da joj dam lutku da vidim kako ce da reaguje. :) Mami i tati preostaje da joj kompletiraju kolekciju sa one druge dve lutke. :)

poslato: 17.06.2016 12:29, od strane korisnika Nataša Katić

Ja iako sam matora obožavam ovu pesmicu i naravno da je kao i svaki roditelj znam napamet, a moja ćerkica i da ne pričam. Samo gleda u kompjuter kao hipnotisana, a kada čuje prve taktove melodije odmah se oraspoloži, tako da će ova plišana igračka Mama voli bebu - Mama biti super poklon za moju malecku :)

poslato: 16.06.2016 18:21, od strane korisnika Predrag Zdravkovic

Dobio sam instrukcije od moje drage da potrazim kod vas ove lutke iako mi nista nije jasno, niti o cemu se radi, niti zasto su toliko vazne bas ove lutke. Meni je to po principu "lutka ko lutka... kvaka ko kvaka"... :) Medjutim, bolje mi je bilo da je poslusam nego da bude posle belaja. Nadjoh, narucih i sacekah da nam stigle na kucnu adresu ova plisana igracka mama voli bebu - Maksim. I dalje mi nije bilo jasno zasto je toliko vazna ova lutka, ali dobro. Kada smo otisli kod brata i snaje, dali smo mojoj bratanici lutku, a ona se obradovala kao da je dobila brdo Barbika sa sve dvorcem u prirodnoj velicini. I dalje mi nije bilo jasno zasto je toliko posebna ova lutka. :) Medjutim, onda mi je snaja pustila pesmicu i kada sam video koliko je moja bratanica radosna, mirna i skoncentrisana gledajuci ovaj klip, sve mi je bilo jasno. Definitivno je idealan poklon za sve malisane koji uzivaju gledajuci, slusajuci i pevajuci ovu deciju pesmicu.

poslato: 16.06.2016 17:41, od strane korisnika Sonja Jovicic

Ja mislim da jedan roditelj medju mojim prijateljima i familijom ne postoji, a da nije pomenuo ovu pesmicu i koliko klinci obozavaju da gledaju taj klip na you tubu. I onda naidjem na ponudu ovih lutkica kod vas. Sada sam u nebranom grozdju jer ne znam prosto kome bih pre poklonila lutku, pa cu morati ovako krisom jednom po jednom detetu da kupujem dok ne budu svi imali. :) Salu na stranu, moram priznati da sam se i ja odusevila ovom plisanom igrackom mama voli bebu - mama jer je prilicno velika, izradjena je od sjajnog mekanog plisa koji ce posebno uticati na to da se deca rado igraju sa lutkom, a svakako ce najveci motiv za igrom sa ovom lutkom biti to sto je u pitanju poznati lik iz njihove omiljene pesmice. Ubedjena sam da ce se moja sestricina oduseviti kada joj dam ovu lutku. :)

poslato: 16.06.2016 12:18, od strane korisnika Tanja Posavac

Moja drugarica je za svoju ćerkicu naručila ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Maksim čim je videla reklamu na vašem sajtu i stigla joj je jako brzo. Da li treba da napominjem da se mala lepotica raspametila kad je videla Maksima i kada ga je držala u rukama i slušala svoje omiljene pesmice. Super ste :)

poslato: 15.06.2016 17:25, od strane korisnika Marina Stambolic

Super su ove lutkice, posebno ukoliko ih ima dete koje voli da slusa ovu pesmicu na you tube-u. :) Meni se doduse najvise dopada ova plisana igracka mama voli bebu - Maksim zbog toga sto se radi o izuzetno prijatnom plisu koji cini ovu igracku bas mekom i neznom pa ce to dodatno doprineti da dete vise uziva i da se lepse igra sa lutkom. Pored toga svakako ne treba zanemariti ni zvucni efekat u vidu pesmice koju lutka moze da peva pritiskom na dugme. Stvarno je super igracka, a mislim da ce tek postati popularna medju decom.

poslato: 15.06.2016 16:22, od strane korisnika Tara Sutanovac

Mislim da ce tek postati hit ove igrackice jer dosta ljudi nije culo za ovu popularnu pesmicu, ali kada krene na televiziji, vecina roditelja ce biti "prinudjena" da kupi detetu neku od ovih igracki. :) Ja sam kupila mom sestricu plisanu igracku mama voli bebu - mama i bas se obradovao. Odmah je prepoznao lik iz pesmice, mada ga ja ipak ucim da je to ustvari njegova mama. :) Odlicna je igracka posebno jer je od mekanog materijala proizvedena pa dete ne moze da se udari ili povredi, vec ce mu biti prijatno dok uziva u igri sa omiljenim junakom iz pesmice.

poslato: 15.06.2016 15:25, od strane korisnika Ozrenka Beronja

Poklonila sam mom preslatkom bratancu ovu lutku iz popularnog crtanog filma koji je meni potpuno nepoznat bio dok nisam videla brata i snaju da mu pustaju tu pesmicu i crtani. :) Posto mi je neodoljiv kada ga vidim kako se smeska dok gleda u monitor, resih da mu kupim ovu plisanu igracku Mama voli bebu - Tata i jedva cekam da mu vidim reakciju. Jedino me brine da se ne naljuti snajka sto sam bas tu lutku kupila pa ce ispasti da ga huskam protiv nje. Ako se pokaze kao dobar izbor igracke, mislim da cu morati da mu kupim i ovu drugu plisanu igracku - Mama. :)

poslato: 15.06.2016 12:36, od strane korisnika Bojan Krstić

Vidim da u ponudi kod vas ima tri lutkice sa junacima iz ove pesmice, a ja sam se opredelio da kao prvu od njih naručim plišanu igračku Mama voli bebu - Mama i da time obradujem mog sestrića, koji ne trepće dok gleda ove presimpatične likove iz Mama voli bebu. Jedva čekam crtani da gledamo zajedno :)

poslato: 14.06.2016 14:27, od strane korisnika Tijana Plavšić

Moj mali bratanac kad god vidi na internetu ovu pesmicu i njene likove on se oduševi i razvuče kez oko ušiju :) ja ću da ga obradujem i da mu kupim ovu lutkicu, a neka mu moj brat naruči ove druge dve koje ima kod vas i taman da kompletira. Plišana igračka Mama voli bebu - Tata stvarno deluje baš lepo, a videćemo kakva je uživo. Pozdrav

poslato: 14.06.2016 13:49, od strane korisnika Stanko Perić

Moja drugarica je odmah kada je videla na vašem sajtu poručila ovu plišanu igračku Mama voli bebu - Mama i malo je reći da je njena ćerkica bila oduševljena kada im je ova lutka stigla kući. Ja je nisam video kako izgleda uživo, ali pretpostavljam da je sasvim ok, pa ću i ja isto da naručim ovu lutkicu za moju ćerkicu.

poslato: 13.06.2016 12:21, od strane korisnika Ana Marić

E presladak je ovaj Maksim. Moje kumče ga obožava, baš kao i mamu i tatu iz ove pesmice. Sada kad bude video da će biti i crtani na tv-u ima da se oduševi skroz. Plišana igračka Mama voli bebu - Maksim će mu biti poklon od mene i samo mogu da zamislim kako će se obradovati kada ga bude video :)

poslato: 13.06.2016 11:40, od strane korisnika Stevan Pajić

Stvarno baš dobro izgledaju ove lutkice i totalno su interesantne. Moja ćerkica je još mala i puštamo joj ovu pesmicu mama voli bebu na netu stalno, na šta se ona već na prve taktove smeška i mrda. Ova plišana igračka Mama voli bebu - Tata će joj biti moj poklon za početak, a supruga nek joj kupi ostale :)

poslato: 11.06.2016 13:15, od strane korisnika Kristina Minić

Jako mi je drago da se konačno neko u Srbiji setio nečega novog, a ne stalno neke kopije iz amerike ili zapadne evrope i nametanje njihovog ukusa nama i našoj deci. Ovaj crtać će sigurno biti odličan, jedva čekamo da ga gledamo, a do tada ćemo se igrati sa ovom lutkicom, tako da se odmah kupuje plišana igračka Mama voli bebu - Maksim.