Da li se i vi nasmejete kada pored vas na ulici prođe automobil koji je toliko čist i pedantan da mu je ruka nekog umetnika uspela bez trunke mastila ostaviti poruku - OPERI ME, MOLIM TE!  Da se i vaše vozilo ne bi pretvorilo u pokretnu reklamu i slikarsko platno , potrebno je da vodite adekvatnu negu kako spolja tako i unutar samog automobila. U tome će vam najviše pomoći auto perionice iz Beograda koje je sajt Kupon.rs uvrstio u ovu fenomenalnu kategoriju. Neovisno u kom delu grada živite, sigurno će se naći ona auto perionica koja će ispuniti vaša očekivanja kada je u pitanju neka od usluga koju nude auto perionice u Beogradu. Pored redovnog pranja vozila, iz naše ponude izdvajamo poliranje farova kao i dubinsko pranje automobila i to sve uz veliki popust koji smo sa mnogo truda uspeli da izdejstvujemo kako bi i vaše vozilo izgledalo kao da je tek sišlo sa proizvodne trake neke fabrike. Tako se na kuponu može naći najpovoljnija cena poliranja farova kao i uvek atraktivna akcija za dubinsko pranje automobila. Neka kuponove auto perionice od danas preuzmu brigu o čistoći vašeg automobila.

Autoperionica i caffee Magnum

Stanko Veselinovic 06.10.2016

Pozdrav u sta sve spada kompletno pranje automobila ? jel spada unutrassnjost i spoljasnost automobila.pozdrav

Kupon.rs 07.10.2016

Stanko,
po ovoj ceni dobijate kompletno pranje automobila. Dakle spolja i unutra + dobijate pranje odozdo koje ce nam posebno dobro doci kad padne sneg a putari pospu so po ulici.
Pozdrav

Perionica Bran.co

Goran Garčević 30.08.2016

Nisam zadovoljan uslugom iz više razloga;
zabačena i nepristupačna garaža, čak su mi i ogrebali auto provlačeći ga do garaže
termin za pranje su mi dva puta otkazivali i pomerali
nisu izvršili sve usluge koje su navedene u ponudi kao što je pranje neba, čišćenje ventilacije, osveživači i sl.

Tepih servis i autoperionica Hobotnica

mirjana lukic 20.05.2016

Dajte mi predlog neke perionice u Beogradu sa pozitivnim iskustvom kada je dubinsko pranje automobila u pitanju. Kakva je ova autoperionica, ima li nezadovoljnih? cena je primamljiva i bas zbog toga me je strah a jos uvek nisam naletela na negativan komentar kada je ova auto perionica u pitanju,

Autoperionica Beli

bojan djordjevic 17.11.2015

Povodom prethodnog komentara, hocu da dodam da su momci ispali vise nego korektni, i bez ikakvih pogovora preuzeli na sebe da isprave propust

Autoperionica Beli

bojan djordjevic 16.11.2015

Bruka i sramota. Samo su mi auto ostetili! Ni u ludilu ne idite kod njih!!!!!!

Housekeeping

Milica Stanojevic 24.10.2015

Da li je izvodljivo da Housekeeeping odradi dubinsko ciscenje automobila na mojoj adresi posto zivim u zgradi? Moze li se to odraditi na parkingu ispred zgrade?

Kupon.rs 26.10.2015

Poštovana Milice,

Naravno da je moguće odraditi dubinsko čišćenje automobila na Vašoj lokaciji. Radnici Housekeeeping-a imaju dovoljno dugačke produžne kablove da obezbede struju iz zgrade za svoje mašine, a nikakav nered neće ostati na mestu čišćenja jer mašina kojom rade usisava svu vodu, penu i nečistoću.

Pozdrav.

Tepih servis i autoperionica Hobotnica

Zarko Ajdinović 11.06.2015

sta od ovoga podrazumeva ova ponuda:

* ručno pranje kompletnog automobila + nebo
* mašinsko pranje enterijera
* usisivanje svih površina
* mazanje plastike i pneumatika
* parfemisanje
* mokro voskiranje

hvala!

Vaš KUPON.RS 12.06.2015

Žarko,

najbolje bi bilo da za detalje ponude pozovete autoperionicu. Oni će Vam najbolje objasniti šta podrazumeva ova ponuda.
Pozdrav.