1 / 9

 

Teretana Bre nalazi se u Metohijskoj ulici, broj 25, na Vračaru, u okviru Sportskog, rekreativnog i zabavnog centra Bre! Otvorena je od maja 2008.godine i prostire se na 500m2 površine. Slobodno, bez lažne skromnosti, možemo reći da smo Fitnes centar sa najboljom atmosferom u gradu, u šta ćete se uveriti i sami kada dođete kod nas. Nastali smo sa ciljem da promovišemo rekreaciju, fitnes i zdrav način života. Tu smo da se zajedno borimo protiv sve lošijih navika i sve više stresa treningom, zdravom ishranom i pozitivnim razmišljanjem.

 

Mi vam nudimo sve moguće programe kao npr: rekreaciju, oblikovanje i korekciju tela, personalne ili vođene treninge, samostalne treninge pod budnim okom instruktora, grupne treninge (mix aerobik, mix pilates, školicu baleta za najmlađe, orijentalni ples, erotik aerobik, itd.), povećanje opšte fizičke spreme, uklanjanje deformiteta, pripreme sportista za takmičenja... 

 
Posebno se ističemo pozitivnom energijom u okviru kluba i stručnim, raspoloženim i uvek nasmejanim instruktorima koji su na raspolaganju uvek tokom radnog vremena da potpuno besplatno vode treninge, daju savete o ishrani, pišu programe vežbi i ishrane itd. 
 

Teretana Bre! poseduje profesionalni bodi bilding program (sprave i slobodna opterećenja) kao i kardio program vodećih svetskih proizvođača (life fitness)-trake za trčanje, stepere, bicikle, nordijsko skijanje, itd. , dve sale za grupne treninge i ekstra komforne svlačionice.
 
 

Čekamo vas da zajedno izgradimo mišiće, oblikujemo telo, ispravimo deformitete, skinemo višak masnoća, kondicioniramo, podignemo opštu fizičku spremu i poboljšamo izgled i raspoloženje.

POPUSTITE SE SA NAMA!
 

Mapa

Firma

Teretana Bre

  • Ulica: Metohijska 25, Vračar
  • Tel: 065/2433-436
Kupi

cena: 3.100 din 790 din

vrednost 3.100 din
popust 75%
ušteda 2.310 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti max 3 vaučera - jedan za sebe i dva na poklon.
  • Kupon važi za 1 osobu.
  • Rok za aktivaciju kupona je 30.03.2017
  • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
  • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
  • Kupon važi samo za NOVE članove.
  • Kupon obuhvata mesec dana neograničenog korišćenja teretane + kardio zona + asistencija instruktora + učlanjenje u klub u teretani Bre na Vračaru!
  • Radno vreme: pon-pet 10-22h sub 11-19h ned 11-17h.

Ostavite komentar

790 din umesto 3100 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane + kardio zona + asistencija instruktora + učlanjenje u klub u teretani Bre na Vračaru!