Danas se gotovo ne može zamisliti nijedno domaćinstvo koje ne poseduje računar. Bilo da nam treba iz poslovnih ili privatnih razloga, računari nam zaista olakšavaju život. Uz pomoć njih, danas mnogo brže dolazimo do željenih informacija i samim tim na mnogo lakši način završavamo naše obaveze. Međutim, ni mašine nisu večne pa je tako i našim računarima svremena na vreme potrebna mala pomoć. Kad već od njih očekujemo da nas nikada ne izdaju kada je potrebno, onda su zaista zaslužili redovno održavanje. Upravo iz tog razloga, na sajtu Kupon.rs se od sada mogu naći i servisi racunara. Beograd nudi veliki izbor a mi ćemo se potruditi da vaš računar ode u onaj najbolji servis racunara. Ukoliko vaš računar redovno održavate onda će i sama popravka racunara biti jeftinija. Bez obzira šta je u pitanju, uz kupon uvek možete raćunati na najniže cene i stalne akcije koje obezbeđujemo za vas. Servisi racunara su omogućili popust a na vama je da ga iskoristite i na vreme osigurate ispravnost svog računara.

Softek

kristina maljevic 04.06.2016

Fenomenalni su vam ovi servisi racunara u ponudi. Mislila sam da posto se ide preko vaucera, tj da je zbog snizene cene i usluga losija, medjutim nista od toga nije tacno. Jako su se ljubazno javili na kontakt telefon, zakazali mi termin u jako kratkom roku i sredili racunar bolje nego sto je bio kad sam ga tek kupila. Sve pohvale za njih!

Moj servis 011

vesna stosic 23.05.2016

Odlican je ovaj decko iz servisa. Cak dolazi i na kucnu adresu uz doplatu sto je meni zbog posla kojim se bavim bilo nepohodno. Decno je dosao, rasklopio ga i sredio ocas posla, pritom se vidi da zna sta radi.

Moj servis 011

Djuka Djukic 05.04.2016

Da li kupon važi za popravku??

Kupon.rs 05.04.2016

Postovani,

za detalje pozovite Moj Servis 011.

Pozdrav.

Moj servis 011

stefana lukic 16.10.2015

sta sve obuhvata ova ponuda za servis racunara?

Kupon.rs 16.10.2015

Stefana,

ponuda obuhvata servis racunara ili servis laptopa. To podrazumeva: reinstalaciju sistema, dijagnostiku kvara, menjanje termalne paste, čišćenje od prašine i virusa, instalaciju programa po želji, kao i optimizaciju operativnog sistema i instalaciju drajvera.

Pozdrav.

Moj servis 011

ivana popovic 03.09.2015

Da li ovo moze jos uvek da se uplati

Vaš KUPON.RS 03.09.2015

Ivana,

mozete uplatiti slobodno.
Upravo je produzen rok za iskoriscenje kupona tako da budite bez brige i vas racunar ce biti kao nov :)
Pozdrav.

Moj servis 011

Andrijana Lukovic 03.07.2015

da li moze da se iskoristi kupon i 18og recimo..ili bas mora do 15og?

Vaš KUPON.RS 03.07.2015

Andrijana,

mozete kupon iskoristiti i 18og.
Pozdrav.