1 / 3
VIŠEGRAD, ANDRIĆGRAD,DRVENGRAD

Višegrad je grad u istočnoj Bosni, na reci Drini. Obale Drine u Višegradu spaja stari most Mehmed-paše Sokolovića, poznatiji kao „na Drini ćuprija“, opisan u istoimenom romanu Ive Andrića.
Andrićgrad ili Kamengrad se nalazi u Višegradu, na mestu gde se reka Rzav uliva u Drinu. Graditelj i tvorac ovog kulturnog projekta je Emir Kusturica. Za posetioce grad je otvoren 2012. godine. Sa pedesetak objekata od kamena u ovom  gradu nalazi se crkva, stari trgovi, stari hram, dućani...
Mokra Gora – Drvengrad se nalazi u zapadnom delu Srbije između Zlatibora i Tare. Ovaj velelepni park prirode ne bi bio to što jeste da nije Mokre gore i Šargana. Na Šarganu se nalazi pruga uskog koloseka koja čuvenom šarganskom osmicom savladava ovaj planinski masiv. Ovde je Emir Kusturica, sagradio je čitav mali grad sa crkvom, bioskopom, bibliotekom, galerijom slika, restoranom, poslastičarnicom, radnjama narodne radinosti... Idealno mesto za opustanje i boravak u netaknutoj prirodi.

Program putovanja:
 
Polazak iz Beograda u 05:30 časova sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu.  Nakon vožnje preko Milanovca, Čačka, Užica dolazak na Mokru goru gde je predviđen obilazak Drvengrada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme nastavak putovanja ka Višegradu. Po obavljanju graničnih formalnosti dolazak u Višegrad I obilazak Andrićgrada, mosta na Drini ( na Drini Ćuprija ). Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra Unicredit banke.

Termini polaska:     

30.04.2017.,     13.05.2017.,    27.05.2017.

ARANŽMAN OBUHVATA:                                                 ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-prevoz autobusom turistčke klase (dvd, klima)            -individualne troškove
-usluge vodiča tokom putovanja                                    - ulaznica za Drvengrad 250 dinara
-agencijske troškove

POPUSTITE SE SA NAMA!

Mapa

Firma

BG turs plus

  • Ulica: Kneza Višeslava 63, , Tržni centar Bazar Vidikovac, prvi sprat, lok. 1.46
  • Tel: 011/2287-022
Kupi

cena: 120 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti više kupona.
  • Kupon važi za 1 osobu.
  • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
  • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
  • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
  • Termini navedeni u tekstu.
  • Pre uplate kupona, kontaktirati agenciju radi informacija o slobodnim terminima putovanja.
  • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje u Višegrad, Andićgrad i Drvengrad. Posetite Mokru goru za samo 12 evra.

Ostavite komentar

120 din za vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje u Višegrad, Andrićgrad i Drvengrad. Posetite Mokru goru za samo 12 evra.