1 / 2
FELIKS ROMULIJANA, ZAJEČARSKI MUZEJ,
( MORAVSKI KONACI )

Program putovanja:
 
Polazak iz Beograda u 07:00 časova sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu. Nakon vožnje i usputne pauze za kafu I osveženje dolazak na lokalitet Feliks Romulijana. Feliks Romulijana je jedan od spomenika svetske kulturne baštine. Podigao ga je rimski imperator galerije u čast svoje majke Romule. Sama palata se prostire na sedam hektara I opasana je dvostrukim – starim I novim zidom sa dvadesetak kula. Unutar zidina nalazi se carska rezidencija, hramovi I kupatila. Krasi je mnoštvo kamenih kuća, krivudave uličice I uski prolazi, neočekivani mali trgovi na kojima su vešto napravljeni kameni bunari. Feliks Romulijana je bila jedno od “šest kapija carstva”. Pored površinskog dela postoji I kompleks podzemnih dvorana I hodnika koje vode u nepoznatom pravcu ka planini Rtanj I ka Gamzigradskoj banji. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem.  

U dogovoreno vreme polazak za Zaječar i poseta Zaječarskom muzeju koji je  jedan od osam najboljih u svetu, kao I Radul begovog konaka. Slobodno vreme za ručak ili druge individualne aktivnosti.

U dogovoreno vreme polazak ka Beogradu sa usputnim zadržavanjem I obilaskom Etno sela Moravski konaci. Dolazak na mesto polaska u kasnijim večernjim časovima.Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra Unicredit banke.

Termini polaska:     09.04.2017.,     29.04.2017.,    21.05.2017.

ARANŽMAN OBUHVATA:                                                            ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-prevoz autobusom na navedenoj relaciji po program        -individualne troškove
-usluge vodiča tokom putovanja                                            - ulaznica za Feliks Romulijanu,
- usluge lokalnog vodiča na lokalitetu                                    muzej u Zaječaru I Radul Begov konak    
-agencijske troškove                                                                  iznos od 400,00 dinaraPOPUSTITE SE SA NAMA!

Mapa

Firma

BG turs plus

  • Ulica: Kneza Višeslava 63, , Tržni centar Bazar Vidikovac, prvi sprat, lok. 1.46
  • Tel: 011/2287-022
Kupi

cena: 120 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti više kupona.
  • Kupon važi za 1 osobu.
  • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
  • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
  • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
  • Termini navedeni u tekstu.
  • Pre uplate kupona, kontaktirati agenciju radi informacija o slobodnim terminima putovanja.
  • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje na lokalitet Feliks Romulijana, Zaječarski muzej. Provedite vikend u obilasku spomenika svetske kulturne baštine za samo 12 evra.

Ostavite komentar

120 din za vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje na lokalitet Feliks Romulijana, Zaječarski muzej. Provedite vikend u obilasku spomenika svetske kulturne baštine za samo 12 evra.