1 / 7
Pefkohori  Vila Elektra I Panagiotis

 Smena 25.5 -04.2017

Cene su za paket aranzman najam + prevoz iz Beograda
½  -49e
1/3-45e po osobi

 Polihrono – vila Palma

Smena  25.5.-04.06.2016

Cene su za paket aranzman najam + prevoz iz Beograda
½  -49e
1/3-45e po osobi

VILA ELEKTRA GSP COORDINATE - N39 59.248’ E023 36.825’ Mali hotel app. Tipa ,nalazi se pored crkve,u neposrednoj blizini centra (blizu picerije Roma),na 190m od plaže.Studiji sadrže opremljenu kuhinju,deo za spavanje,sa dva odnosno tri ležaja, manje kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Vila ima recepciju sa lobijem gde gosti mogu da ostave stvari prilikom dolaska i odlaska.Vila Elekta nema peskire i zamena posteljine je na pet dana.Veličina studija je od 15-18kvm plus terasa. Klima je ukljucena u cenu. Vila poseduje Wifi.

VILA PANAGIOTIS  se nalazi pored škole u Pefkohoriju, udaljena je 220m od plaže.Vila raspolaže da dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa dve ringle), TWC, TV, klima uređaj i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Vila PANAGIOTIS nema peskire i zamena posteljine i čišćenje studija  je na pet dana. Klima je ukljucena u cenu.

VILA PALMA - Vila koja je odlicno pozicionirana  u  samom centru  Polihrona,u ulici koja direktno izlazi na plazu, udaljena svega 50 m od plaže, u lepom velikom dvorištu sa palmama i travnjakom  I gde gosti na ulazu dvorista mogu da parkiraju automobile. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, čajnom kuhinjom, terasom sa garniturom za sedenje, TV prijemnikom i klima uređajem. Sa svake terase pruža se pogled na baštu. U vili  se nalaze studiji za 3 ili apartman za  4 osobe. Supermarket,pekara I  razne prodavnice su  u  blizini ove vile. Promena posteljine je na pola smene. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu .Nema doplate dinarskog dela aranzmana.

POPUSTITE SE SA NAMA!
Mapa

Firma

Sky travel

 • Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10g lok 22
 • Tel: 011/312-99-03
Kupi

cena: 450 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

 • Jedna osoba može kupiti više kupona.
 • Kupon važi za 1 osobu.
 • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
 • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
 • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
 • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
 • Termini navedeni u tekstu.
 • Pre uplate kupona, kontaktirati agenciju radi informacija o slobodnim terminima putovanja.
 • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na letovanje u Grčkoj - Pefkohori ili Polihrono. Autobuski prevoz + 10 noćenja po ceni od 45 evra! Polazak 25.5. - 04.06.2017

Ostavite komentar

450 din za vaučer kojim ostvarujete popust na letovanje u Grčkoj - Pefkohori ili Polihrono. Autobuski prevoz + 10 noćenja po ceni od 45 evra! Polazak 25.5. - 04.06.2017