1 / 8
Termin: Termin: 16.03. – 20.03.2017.

RIM - TIVOLI – VATIKAN - Večni grad. Antička baština bez premca sa najznačajnijim hrišćanskim svetilištima. Bogata kolekcija ume-tničkih dela u brojnim muzejima. Slikovite uličice. Temperamentno stanovništvo. Arhitektura koja je obeležila gotovo sve epohe... Grad iz bajke u koji ćete se uvek vraćati. Jer... “Svi putevi vode u Rim.“                                                                              .
PROGRAM PUTOVANJA:                                                   .
1.dan (četvrtak) BEOGRAD Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 16.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 17.30h sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti... 2.dan (petak) RIM Poslepodnevni dolazak u Rim. Smeštaj u hotel. Odlazak na pešačko razgledanje grada: Termini, Španski trg, fontana di Trevi... Slobodno vreme za šetnju, šoping i individualne aktivnosti. Noćenje.
3.dan (subota) RIM – VATIKAN (fakultativno) Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Termini, Trg Venecija, Koloseum, crkva Sv.Petra, crkva Santa Marija Mađore, Trg Venecija... Sobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativne posete Vatikanskim muzejima. Obilazak muzeja iz perioda pape Julija II iz 16. veka (kolekcije koje se još uvek obogaćuju) : Zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
4.dan (nedelja) RIM – TIVOLI (fakultativno) Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do Tivolija - drevnog grada, nedaleko od Rima, sa posetom Vili d’Este, objektom koji je pod zaštitom UNESCO-a, i koji pleni bajkovitim fontanama i vrtovima jedne od najmoćnijih porodica renesansnog Rima. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku…
5.dan (ponedeljak) BEOGRAD Dolazak u mesto polaska u popodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA: 99 €

USLOVI  PLAĆANJA  I OSTALE  NAPOMENE:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.
• 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
• ČEKOVIMA GRADJANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU
• PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE
• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI.

 CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:
* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
* smeštaj u Rimu ili okolini na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama
* troškove organizacije i vođstva puta
* usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:
* ulaznice i fakultativne izlete
* individualne troškove
* putno zdravstveo osiguranje u iznosu od 1€ po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5€ (0,6 – 16,99 g), 2€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000€
* obavezna gradska komunalna taksa za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 6 € po noćenju / po osobi
DOPLATA  ZA 1/1 SOBU: 80% OD CENE ARANŽMANA
 
CENE  FAKULTATIVNIH  IZLETA: Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):  * Tivoli 25€ ; * Vatikan 40€ (obavezna prijava u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta).

OPISI HOTELA:
Lanac Raeli hotela 3*- www.raelihotels.it (Lazio, Floridia, Regio, Siracusa) Hoteli se nalaze u okolini stanice Termini i Trga Republike, u blizini metro stanica koje povezuju ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Svaki hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Hotel Park Blanc et Noir 3* - www.parkhotelblancetnoir.com Smešten je u mirnoj stambenoj četvrti. Ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, TV.
Hotel Porta Maggiore 3* - www.hotelportamaggiore.it Nalazi u centru Rima. Hotel ima restoran, bar i 215 soba. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Hotel Consul 3* - www.hotelconsulroma.it  Nalazi se oko 8km od centra. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.
Hotel Jonico 3*  - www.hoteljonico.it Hotel se nalazi van centra. Ima restoran i bar. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon.


POPUSTITE SE SA NAMA!

Mapa

Firma

Hit travel

 • Ulica: Gandijeva 148a (Novi Beograd, TC Piramida kockica)
 • Tel: 011/630-44-30
Kupi

cena: 590 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

 • Jedna osoba može kupiti više kupona.
 • Kupon važi za 1 osobu.
 • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
 • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
 • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
 • Rok za iskorišćenje kupona je do 16.03.2017
 • Uz kupon obavezno poneti ličnu kartu!
 • Pre kupovine kupona, kontaktirati agenciju radi informacije o slobodnim terminima putovanja.
 • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje u Rim. Prevoz, 5 dana, 2 noćenja sa doručkom po ceni od 99 evra.

Ostavite komentar

590 din za vaučer kojim ostvarujete popust na putovanje u Rim. Prevoz, 5 dana, 2 noćenja sa doručkom po ceni od 99 evra.