1 / 7
Smena 04.6-14.06.2017

Cena paket arazmana najam+ prevoz po osobi

Pefkohori – vila Elektra i Panagotis

½- 90e po osobi
1/3 – 85e

Polihrono – vila Palma

Cena paket arazmana najam+ prevoz po osobi

 ½- 90e po osobi
1/3 – 85e

VILA PANAGIOTIS  se nalazi pored škole u Pefkohoriju, udaljena je 220m od plaže.Vila raspolaže da dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa dve ringle), TWC, TV, klima uređaj i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Vila PANAGIOTIS nema peskire i zamena posteljine i čišćenje studija  je na pet dana. Klima je ukljucena u cenu.

VILA ELEKTRA GSP COORDINATE - N39 59.248’ E023 36.825’ Mali hotel app. Tipa ,nalazi se pored crkve,u neposrednoj blizini centra (blizu picerije Roma),na 190m od plaže.Studiji sadrže opremljenu kuhinju,deo za spavanje,sa dva odnosno tri ležaja, manje kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Vila ima recepciju sa lobijem gde gosti mogu da ostave stvari prilikom dolaska i odlaska.Vila Elekta nema peskire i zamena posteljine je na pet dana.Veličina studija je od 15-18kvm plus terasa. Klima je ukljucena u cenu. Vila poseduje Wifi.

VILA PALMA - Vila koja je odlicno pozicionirana  u  samom centru  Polihrona,u ulici koja direktno izlazi na plazu, udaljena svega 50 m od plaže, u lepom velikom dvorištu sa palmama i travnjakom  I gde gosti na ulazu dvorista mogu da parkiraju automobile. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, čajnom kuhinjom, terasom sa garniturom za sedenje, TV prijemnikom i klima uređajem. Sa svake terase pruža se pogled na baštu. U vili  se nalaze studiji za 3 ili apartman za  4 osobe. Supermarket,pekara I  razne prodavnice su  u  blizini ove vile. Promena posteljine je na pola smene. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu .Nema doplate dinarskog dela aranzmana.

POPUSTITE SE SA NAMA!

Mapa

Firma

Sky travel

  • Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10g lok 22
  • Tel: 011/312-99-03
Kupi

cena: 490 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

  • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
  • Kupon važi za 1 osobu.
  • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
  • Termini navedeni u tekstu.
  • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
  • Pre uplate kupona, kontaktirati agenciju radi informacija o slobodnim terminima putovanja.
  • Jedna osoba može kupiti više kupona.
  • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na letovanje u Pefkohoriju ili Polihronu. Autobuski prevoz + 10 noćenja po ceni od 85 evra! Polazak 04.06. - 14.06.2017.

Ostavite komentar

490 din za vaučer kojim ostvarujete popust na letovanje u Pefkohoriju ili Polihronu. Autobuski prevoz + 10 noćenja po ceni od 85 evra! Polazak 04.06. - 14.06.2017.