1 / 3
RIVIJERA CVEĆA I AZURNA OBALA

Termini  polaska:
13.04.-18.04.2017.
 28.04.-03.05.2017

PROGRAM PUTOVANJA:
1.    dan (13.04.) BEOGRAD
Polazak  iz  Beograda  sa  parkinga  preko  puta  Buvljaka  –  BLOK  42    oko  16  časova.  Vožnja   kroz
Hrvatsku,Sloveniju i Italiju sa usputnim pauzama.
2.    dan (14.04.)  SAN REMO – DIANO MARINA
Dolazak u San Remo u prepodnevnim časovima. Obilazak centra grada sa vodičem: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, palata Ariston poznata po muzičkom festivalu koji se održava u njoj svake godine.Slobodno vreme za individualnu šetnju i obilazak. Smeštaj u hotel u blizini San Rema,Diano Marina ili sl. Slobodno vreme. Noćenje.
3.    dan (15.04.)  DIANO MARINA – KAN – ANTIB – DIANO MARINA
Doručak. Fakultativni izlet do Kana i Antiba. Po dolasku u Kan, grad poznat po čuvenom filmskom festivalu i šetalištu, obilazak sa vodičem: Kroazeta, Filmska palata, Srpska ulica, hotel Karlton….. Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje. Nastavak putovanja do Antiba,jednog od najstarijih utvrdjenja na Azurnoj obali poznatom po tvrdjavi Fort Kare u čijem podnožju se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali. U Antibu se nalazi i muzej Pabla Pikasa sa jednom od najboljih kolekcija slika. Slobodno vreme. Povratak u Diano Marinu. Noćenje
4.    dan (16.04.) DIANO MARINA – NICA – MONAKO – MONTE KARLO – DIANO MARINA
Doručak. Polazak za Nicu, jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama. Po dolasku panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište, Trg Masena...Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Monako. Po dolasku u kneževinu Monako obilazak grada: dvorac Grimaldijevih, Okeanografski muzej, crkva Svetog Nikole, u kojoj su krunisani svi vladari Monaka, i u čijim kriptama počivaju. Među njima je i grob princeze Gracije Patricije, odnosno poznate američke glumice Grejs Keli. Nastavak razgledanja uz vožnju do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Diano Marinu. Noćenje.
5.    dan (17.04.)  DIANO MARINA - ĐENOVA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Đenovu, jednu od najvećih luka u Italiji čiji se stari centar grada nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak sa vodičem: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (jedan od najstarijh na svetu koji je još uvek u funkciji), kuća  Kristofera Kolumba.. Slobodno vreme za samostalnu šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja za Srbiju u popodnevnim časovima. Dnevna i  noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
6.    dan (18.04.) BEOGRAD
Dolazak u jutarnjim časovima u Beograd. Kraj usluga


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
o    prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
o    smeštaj u hotelu  3* u 1/2 ili 1/3  sobama, na bazi tri noćenja sa doručkom u okolini San Rema,
Diano Marina li sl
o    usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana
o    troškove organizacije putovanja.

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:
o    individualne troškove putnika
o    fakultativne obilaske
o    međunarodno zdravstveno osiguranje

USLOVI  I NAČIN PLAĆANJA:
o    40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije  15 dana pre  početka putovanja
o    platnim karticama (visa,master,maesto, dina) do polaska
o    40% prilikom rezervacije, a ostatak na 6 RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Komercijalne I Intesa banke.
o    40% prilikom rezervacije, a ostatak na 2 RATE čekovima građana (zadnja rata najkasnije
10.06.2017)

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

•    Kan – Antib ~ 30€
•    Nica – Monako – Monte Karlo ~ 25€

POPUSTITE SE SA NAMA!


Mapa

Firma

Falcon travel

 • Ulica: Tomaša Ježa 5
 • Tel: 011/3285-111, 011/3285-565
Kupi

cena: 500 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

 • Jedna osoba može kupiti više kupona.
 • Kupon važi za 1 osobu.
 • Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se - moj profil - moji kuponi).
 • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
 • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
 • Rok za iskorišćenje kupona je do28.04.2017
 • Uz kupon obavezno poneti ličnu kartu!
 • Pre kupovine kupona, kontaktirati agenciju radi informacije o slobodnim terminima putovanja.
 • Kupon obuhvata vaučer kojim ostvarujete popust na prvomajsko i uskršnje putovanje na Azurnu obalu i Rivijeru cveća. Prevoz, 6 dana, 3 noćenja sa doručkom za 189 evra.

Ostavite komentar

500 din za vaučer kojim ostvarujete popust na prvomajsko i uskršnje putovanje na Azurnu obalu i Rivijeru cveća. Prevoz, 6 dana, 3 noćenja sa doručkom za 189 evra.