1 / 1
Numerologija je kao životni put suma brojeva koji čine vaš datum rođenja. Ovaj broj određuje ko ste Vi u trenutku rođenja i pokazuje koje ćete sve prilike za napredovanje imati u životu. Takođe, iz tog se broja mogu saznati i koji su vaši talenti te područja života u kojima ćete imati najviše uspeha.

Najava nije potrebna.

Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime (udate dame treba da navedu devojačko) i datum rođenja kao i šifru (verifikacioni kod kupona)  u roku ne dužem od 7 dana dobija u elektronskom formatu na 5-8 kucanih strana kompletnu numerološku analizu koja predstavlja određivanje i tumačenje broja životnog puta, sudbinskog, duševnog i ličnog broja, zatim broja zrelosti, ravnoteže kao i brojeva životnih ciklusa, izazova i vrhinaca kao i broja karmičkih lekcija.

Mail za dostavu kupona i podataka je  das.radmilo@gmail.com

O numerologu:

Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”.
 

POPUSTITE SE SA NAMA!

Mapa

Firma

DAS - Društvo astrologa Srbije

  • Ulica: Sarajevska 9, pasaz, lokal 5, Beograd
  • Mob: 061/1613699 063/1705737 065/5473377
Kupi

cena: 3.600 din 180 din

vrednost 3.600 din
popust 95%
ušteda 3.420 din

Požuri, ponuda ističe za:

tajmer

Napomene

  • Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.
  • Rok za iskorišćenje kupona je do 28.02.2017.
  • Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.
  • Kupon važi za 1 osobu.
  • Rok za uplatu je dok ponuda traje i dan nakon isteka ponude.
  • Kupon, osim na mejlu, možete pronaći i na svom profilu na sajtu www.kupon.rs (uloguj se-moj profil-moji kuponi).
  • Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime (udate dame treba da navedu devojačko) i datum rođenja kao i šifru (verifikacioni kodkupona) u roku ne dužem od 7 dana dobija u elektronskom formatu na 5-8 kucanih strana kompletnu numerološku analizu.

Ostavite komentar

180 din umesto 3600 din za kompletnu numerološku analizu. Iskoristite ovu super promotivnu cenu povodom osnivanja, samo u toku maja.