Magični držač Gripeez

1 / 8

Magični držač Gripeez samo na Kuponu dok traje ova top akcija!
Iskoristite što pre ovaj fantastičan popust!

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan proizvod koji je zaista nešto potpuno novo na našem tržištu. U pitanju je revolucionarni držač Gripeez sa kojim možete od sada da lako i jednostavno postavite bilo koji predmet u kući bez bušenja i lepljenja u sekundi. Pogodan je za upotrebu na raznim podlogama, pa ga tako možete koristiti na zidovima, pločicama, staklenim i plastičnim površinama, kao i na metalu i drvetu. Možete ga koristiti kako unutra, tako i napolju.

 

Ovaj magični držač Gripeez možete koristiti iznova i iznova, čak preko 1000 puta, a sve što treba da uradite je da ga samo isperete s vodom, pustite da se osuši i spreman je za novu upotrebu. Veoma je praktičan za uređenje doma i neće naškoditi vašim zidovima i skinuti boju sa njih. Možete ga koristiti kako bi okačili slike ili kako bi osigurali telefon ili GPS uređaj u vašem automobilu i za još mnogo, mnogo toga.

 

Od sada možete često da menjate mesto slikama u vašem domu, bez kucanja novih i vađenja starih eksera. Takođe, možete da ga koristite i na tepisima, tako što ćete ga zalepiti sa donje strane i tako onemogućiti njihovo klizanje. Veoma lako se uklanja i ono što je veoma bitno je to da kada ga sklonite, ne ostaje nikakav lepljivi sloj posle njega. Takođe, možete ga iseći na veličinu koju poželite. Može da izdrži težinu do 2,5 kg i veoma je pouzdan. U jednom pakovanju dobijate 5 ovih jastučića.

Revolucionarni držač Gripeez samo na Kupon Shopu po ovoj veoma niskoj ceni.


U video klipu možete pogledati detaljno uputstvo za njegovo korišćenje:CENA: 1.000 din490 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Magični držač Gripeez