Wi Fi unutrašnja kamera

1 / 10

Wi Fi unutrašnja kamera samo na Kuponu po ovoj akcijskoj ceni dok traju zalihe!

 

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan proizvod koji će vam biti od jako velike koristi. U pitanju je kamera za video nadzor sa kojom od sada možete da kontrolišete i snimate sve ono što vas zanima i da se na taj način osetite bezbednije i sigurnije.

 

Ova kamera može da se poveže preko Wi Fi mreže, a takođe može da se prati i putem mobilnog telefona i odgovarajuće aplikacije, tako da vam nije neophodan kompjuter kako bi pratili njen rad. Poseduje noćni režim rada, sa vidljivošću do 15-20 metara. Može da pravi snimke i video zapise, a Wi Fi signal hvata u dometu od 50 metara.

 

Odlikuje je velika širina rotacije i detekcija pokreta, tako da se kamera pali automatski. Može da funkcioniše i kao alarm i da vam šalje obaveštenja na mejl o svim promenama koje su se desile. Podržava odgovarajuće memorijske kartice do 128 GB.

 

U pakovanju dobijate uputstvo na engleskom jeziku, kao i uputstvo sa slikama kako da montirate kameru. Dostupna je u crnoj i beloj boji. Dimenzije kamere su 103 x 102.6 x 122 mm. U video klipu ispod teksta imate detaljno uputstvo za montiranje kamere.

 

Iskoristite ovaj neverovatan popust koji vam je omogućio Kupon Shop i ova Wi Fi unutrašnja kamera može postati vaša.CENA: 7.500 din5.900 din

Boja

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Proizvodi iz iste kategorije
Dinamički mikrofon sal Dinamički mikrofon sal

770 din / 540 din

Stoni ventilator Stoni ventilator

3.300 din / 2.280 din

Wi Fi unutrašnja kamera