Električna četka za ljubimce Knot out

1 / 7
Električna četka za ljubimce Knot out samo na Kupon Shopu po jako niskoj ceni!

U ovoj ponudi vam predstavljamo jedan proizvod koji je namenjen svima koji imaju kućne ljubimce. U pitanju je četka sa kojom možete raščešljati vaše kuce i mace i ukloniti čvorove i sve zamršene delove na njihovoj dlaci. Sve ovo ćete uraditi bezbolno po vaše ljubimce, bez čupanja i stresa. Zamenite sve one stare četke i češljeve koje imate jednom ovako modernom četkom.

Ova četka radi pritiskom na dugme i tada se uključuju električna rotirajuća sečiva koja će ukloniti sve čvoriće. Veoma je bezbedna, budući da su ovi nožići ugrađeni u jedinicu i ne dodiruju direktno njihovu kožu. Ona će ujedno i masirati vaše ljubimce dok im uklanja sve ono što je zamršeno. Nemojte više mučiti vaše kuce i mace onim starim, klasičnim četkama koje ih čupaju, već im omogućite da uživaju i da na najbrži način opet imaju prelepu dlaku. Dovoljno je samo, da kada naiđete na neku gromuljicu, stisnete dugme i na taj način je uklonite.

Možete je koristiti na svim delovima tela vašeg kućnog ljubimca, budući da je izuzetno bezbedna po njihovu osetljivu kožu. Ova četka je veoma laka za korišćenje i održavanje. Za njen rad su potrebne 4 AAA baterije. Ispod teksta pogledajte u video klipu kako funkcioniše ova magična četka za kućne ljubimce.

Električna četka za ljubimce Knot out samo na Kuponu uz super popust. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nabavite je što pre!CENA: 1.600 din790 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Električna četka za ljubimce Knot out