Primaj dnevne ponude na email. Prijavi se! Uloguj se preko Facebook-a

Kako kupiti?

Da biste ostvarili popust naveden uz svaku ponudu, potreban je određen broj ljudi. Kada ponudu naruči taj minimalan broj osoba, Kupon „skida“ rezervisani novac sa Vašeg računa i šalje vam kupon zahvaljujući kome ćete moći da koristite naručenu uslugu.

Ako ponuda ne uspe, tj. ako nema dovoljnog broja zainteresovanih koji su rezervisali ponudu, Vaše učestvovanje neće koštati ništa.

Kuponove ponude možete plaćati Qvoucher-om, uplatnicom ili dole navedenim kreditnim karticama.

QVoucherPlaćanje QVoucher-om

Ako želite za sebe neku Kuponovu ponudu, ali ne posedujete kreditnu karticu – nema problema! Tu je QVoucher! Zahvaljujući QVoucher-u, moći ćete da idete u on-line shopping bez bilo kakvih bankovnih računa, kreditnih kartica. Sve što je potrebno jeste da kupite QVoucher dopunu na najbližem uplatnom mestu, a više informacija o lokacijama, kao i o QVoucher-u uopšte, možete pročitati na http://qvoucher.rs/index.php .

Odete na prodajno mesto, tražite QVoucher dopunu, kažete svoj broj telefona i iznos kojim želite da napunite QVoucher. Kada uplaćujete naručenu on-line uslugu, u polje u kojem se traži unos broja Qvoucher-a unesite svoj broj telefona, a polje ispod lozinku koju ste osmislili kada ste se registrovali ili lozinku koja Vam je poslata putem SMS-a u slučaju da ste dopunu kupili kao neregistrovani korisnik. Potom, u krajnje polje unesite brojeve koje vidite na slici.

Ako su podaci koje ste uneli adekvatni, pred vama se otvara korisnički panel, a na mobilni telefon Vam stiže PIN kod.

UplatnicaPlaćanje uplatnicom

Ako želite da naručenu ponudu platite uplatnicom, potrebno je da ostavite tražene podatke, a Kupon će Vam na mail poslati popunjenu uplatnicu koju ćete odštampati i pojuriti u najbližu banku da uplatite traženi iznos. Kada novac bude „legao“, na mail Vam stiže Kuponov kupon i već je sve spremno za Vaš ili savršen užitak nekog Vama dragog!

Kreditne karticePlaćanje kreditnom karticom

Ako želite da plaćate kreditnom karticom unesite svoje podatke, a potom ćete radi nastavka rezervacije/kupovine biti preusmereni na eMS e-commerce portal koji posreduje u prometu roba i/ili usluga na internetu u ime i za račun firme "Kupon" d.o.o.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama Payment Gateway-a. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim firma "Kupon" d.o.o. neće biti odgovorna za zloupotrebu istih.