Električna turpija za nokte Naked nails

1 / 8
Električna turpija za nokte Naked nails samo na Kupon Shopu po ovoj akcijskoj ceni!

Pred vama se nalazi jedan proizvod koji je namenjen damama i koji će im mnogo olakšati sređivanje noktiju. U pitanju je Naked nails turpija za nokte sa kojom će vam nokti od sada uvek biti uredni i blistavi. U samo nekoliko sekundi sa ovim aparatom ćete doći do lepih i blistavih noktiju na najbrži i najlakši način.

Uredite sami vaše nokte pomoću ovog uređaja i postignite prirodni blistavi sjaj. Dobićete tako lep sjaj da uopšte nećete imati potrebu da nokte polirate. Uštedite dosta para i vremena i postignite potpuno iste rezultate kao u najboljim salonima.

Ovaj set za manikir poseduje dve brzine i 6 dodataka sa kojima će vaš nokti zaista predivno izgledati. Tu se nalaze po dva dodatka za poliranje, turpijanje i sjaj vaših noktiju. Plavi dodaci su za turpijanje, ljubičasti za poliranje, dok su beli dodaci za dobijanje sjaja. Koristite ga uvek na suvim noktima.

Za postizanje idealnih rezultata, trebate ga koristiti na svake dve nedelje, a ukoliko su vam nokti lomljivi jednom mesečno. Možete ga koristiti za nokte i na rukama i na nogama. Za njegov rad su vam potrebne 2 AA baterije. U pakovanju ćete dobiti i detaljno uputstvo na engleskom jeziku, a ispod teksta pogledajte i video klip.

Električna turpija za nokte Naked nails samo na Kuponu dok traje ova akcija. Iskoristite što pre ovaj hit popust!CENA: 2.000 din990 din

Količina:

Kako poruciti?

Klikom na dugme "Dodaj u korpu" ili pozivom na telefon 011/32 20 100

Sigurna kupovina

Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.

Povoljna dostava

Bilo gde u Srbiji, za tri dana i to po ceni od samo 180 din

Ostavite komentar

Proizvodi iz iste kategorije
Manikir set 6u1 Manikir set 6u1

260 din / 180 din

Gel od puževe sluzi Gel od puževe sluzi

2.199 din / 1.749 din

Električna turpija za nokte Naked nails